Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jakobk skrev (3 minutter siden):

Stygt redd for at dere er litt sent ute, om dere ikke vil være whinere med dobbeltmoral

Det er det jeg skriver. Cocky-supportere er de verste jeg vet, og det finner man mange av i hvert lag. Når ting ikke går deres vei, så er det ditt eller datt-unnskyldninger. Men når man gjør det bra, ja da er man så jævlig overlegen. Det er til å spy av. Snakk om å skyte seg selv i foten

Endret av Laffe
Lenke til kommentar
Laffe skrev (12 minutter siden):

Vi kan ikke skylde på sesongen. Da blir vi som manchester-lagene og bare whiner. Blir bare for dumt å vise dobbelmoral etter fjorårets vinn.

Viser jo hvor viktig publikum er for Liverpool.  Bærer mye for laget. Vært nærmest  bare stang ut/marginer mot denne sesongen. Ufattelige viktige brikker som får lengre skadeopphold (vvd,gomez,jota), covid-19 smitte og mye usikkerhet. Ikke vært en god sesong for Liverpool. 

Humøret hjelper nok ikke at jeg går fts 1.plass til 4.plass på fantasy. 

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar
Danielzu skrev (37 minutter siden):

Målet nå er cl-kvalikk, mulig cup gull og city vinner premier league. 

Fint å se du fortsatt er optimist. Hvilket cupgull er det snakk om her? United vinner på søndag, bare så du vet det. Jeg tror ikke City vinner ligaen, jeg tror faktisk det er United som kommer til å vinne.

CL-kvalikk tror jeg skal bli veldig, veldig tøft, for vi kommer til å gå en del kamper til uten å score.

En ting er å ikke vinne en kamp. Det som er alarmerende er at Liverpool ikke scorer mål. De har gått 4 kamper uten å score.
Og vi ser ut til å være tilbake der vi var for noen sesonger siden, hvor vi ikke kan bryte ned lag som bare parkerer bussen.

Ønsker du minst 1 gratis poeng mot Liverpool, så er det bare å parkere bussen. Er du heldig får du en dødball eller en straffe og vinner kampen i tillegg.

Vi slipper inn veldig få mål, men scorer desto mindre også.

Hjelper lite at han som skulle komme inn og spille når Mane og Salah hadde formdupp spilte en ubetydelig CL-kamp og ble skadet i noen måneder.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Nyter den ræva formen deres, men det er nå ikke helt bekmørkt for dere. Liverpool er bare 6 poeng bak toppen. Det er halvveis i sesongen og skal spilles om mange flere poeng. Det kan nok ikke gå så veldig mye dårligere enn det gjør nå, men Klopp bør kanskje begynne å tenke litt på det taktiske.

Ingenting som er kjørt for dere. Se på United forrige sesong, massive skadeproblemer og svingende resultater frem til januar. Så tapte de ikke en eneste kamp etter det, vant nesten alle. Er det mulig for den troppen United hadde da, er det mulig for Liverpool med troppen de har nå. Denne sesongen vil kanskje også by på enda flere overraskelser i siste halvdel enn det var i første halvdel.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
43 minutes ago, Cappo said:

jeg tror faktisk det er United som kommer til å vinne.

Isåfall takler jeg kjepphøye utd-supportere, de har man jo blitt immune mot gjennom de siste 30 årene. Og fra et nøytralt ståsted er det vel bedre at Utd tar det, kontra jukselaget fra den andre delen av Manchester?

Det som derimot er hakket verre, er hvordan VG kommer til å reagere på et eventuelt Ole-gull. Solskjærtabellen var et tegn på det som isåfall kommer, og 90 dager med vedvarende krigsoverskrifter er nok det minste vi kan forvente. 

Historiens største idrettsbragd er vel også en konklusjon norsk media vil komme med.

Glemt er Dæhlie, Bjørndalen og andre has beens..

Lenke til kommentar
oOF skrev (58 minutter siden):

Kanskje på tide å endre taktikk nå.

Endre hva slags taktikk? Er jo ikke akkurat taktikken sin feil at spillerne ikke putter de sjansene de får vel? Det blir jo skapt sjanser. De er bare vaksinert mot å score på de.

Med Jota skadet og Elliot på lån i Blackburn, så er det relativt lite kreativ kraft en kan sette innpå.

Håper ihvertfall at Elliot blir en del av laget neste sesong slik som Jones er i år
Hvorfor spilte ikke Jones idag når Henderson er ute? Oxlade-Chamberlain fungerer rett og slett ikke på midten der. Jones er allerede i form og vi trenger ikke vente på den slik som med Ox.

Lenke til kommentar
Cappo skrev (11 timer siden):

1. Fint å se du fortsatt er optimist. Hvilket cupgull er det snakk om her? United vinner på søndag, bare så du vet det. Jeg tror ikke City vinner ligaen, jeg tror faktisk det er United som kommer til å vinne.

2. CL-kvalikk tror jeg skal bli veldig, veldig tøft, for vi kommer til å gå en del kamper til uten å score.

3. En ting er å ikke vinne en kamp. Det som er alarmerende er at Liverpool ikke scorer mål. De har gått 4 kamper uten å score.
Og vi ser ut til å være tilbake der vi var for noen sesonger siden, hvor vi ikke kan bryte ned lag som bare parkerer bussen.

4. Ønsker du minst 1 gratis poeng mot Liverpool, så er det bare å parkere bussen. Er du heldig får du en dødball eller en straffe og vinner kampen i tillegg.

5. Vi slipper inn veldig få mål, men scorer desto mindre også.

6. Hjelper lite at han som skulle komme inn og spille når Mane og Salah hadde formdupp spilte en ubetydelig CL-kamp og ble skadet i noen måneder.

1. Du er kanskje litt vel pessimistisk. Vil ikke si at United er favoritter på søndag. Tenker det er en åpen kamp, og så blir det spennende å se hvilke prioriteringer Ole og Jurger gjør med tanke på å hvile nøkkelspillere. City er soleklare favoritter til ligaen. Tipper United kommer på 3. plass.

2. Blir vanvittig overrasket om Liverpool ikke klarer CL-plass. Har ikke akkurat vært særlig stabile lagene bak heller. Tipper MC, LFC, MU og Leicester blir topp 3.

3. og 4 Det er sant at det er alarmerende at dere ikke scorer mål, men samtidig så kommer dere til mye sjanser. Det må jo snu på et tidspunkt. Liverpool kommer jo til 100%-sjanser selv om lag parkerer bussen. Spillerne må bare begynne å sette de største sjansene, slik som alene med keeper i gå.(Gigi eller Origi? Hsuker ikke)

5. Alltid et godt tegn å slippe inn lite mål. Når det løsner foran mål, klatrer dere nok fort på tabellen.

6. Dere trenger Jota når Mane og Salah er ute av form. Synd at han er skadet. Origi er ikke god nok. Synes forresten at Shaqiri hadde en god kamp på midtbanen mot United. 

Lenke til kommentar

Et av våre(og det er mange) problemer denne sesongen er at ingen vil sentre til bedre plassert spiller foran mål. Ser det gang på gang.  Salah, Bobby, Mane, Hendo, Robbo(flere skudd skrått i keeperhjørnet. De går jo aldri inn) og Origi i går. Alle går kun på skudd og ikke for lag.

Mye mulig liverpool har for høy scoringsbonus i kontraktene sine. 

Lenke til kommentar
Danielzu skrev (43 minutter siden):

Nå må Fsg våkne her! Vi trenger en midtback. Pronto 

Kommer ikke til å skje. Av mange grunner. Blant annet at klubber enkelt og greit enten A) Nekter å selge til Liverpool eller B) Skrur prisen hensides i været fordi de vet Liverpool er desperate.

Ser ikke for meg at klubben har £100m til å bruke på en stopper i disse koronatider for å si det sånn. Med annet de får solgt Origi, osv. først.

Ja, jeg skjønner godt at vi trenger en stopper, det er bare ikke spesielt realistisk når ALLE klubbene i verden vet vi er desperate etter en stopper.

Vi kan kanskje få kjøpt en stopper som er noe dårligere enn Gomez til £50m tenker jeg.

Lenke til kommentar
Danielzu skrev (2 minutter siden):

Blir ikke bedre enn dette uten midtbacker. Fabinho er god han, men med han bak ofrer vi midtbanen, angrepsspillet og da er lfc like langt. Er jo så jævlig tydelig hva klubben trenger, to langtidskader og en kjeks er grunn til å handle. 

Men gjør Fabinho egentlig så mye fremover da? Er det ikke mer naturlig å si at vi savner Henderson?

Og hva hadde du forventet for resultat egentlig? Med eller uten backer, et Liverpool fullstendig ute av form vs et United i storform, det er en soleklar fordel United. At det var så tett som det var er et under. Positivt at vi ihverfall scoret igjen.

Lenke til kommentar
Cappo skrev (Akkurat nå):

Men gjør Fabinho egentlig så mye fremover da? Er det ikke mer naturlig å si at vi savner Henderson?

Og hva hadde du forventet for resultat egentlig? Med eller uten backer, et Liverpool fullstendig ute av form vs et United i storform, det er en soleklar fordel United. At det var så tett som det var er et under. Positivt at vi ihverfall scoret igjen.

Han presser, har overblikk,fantastiske pasninger og en skuddfot som lukter svidd av.  

 

Mye positivt  i dag, men kan ikke bli noe av noe uten midtstoppere. Blod i vannet og alle klubber druser på, mistet all vår kredibilitet og autoritet bak der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...