Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
SirOwen skrev (11 timer siden):

Poenget er at vi får høy possession fordi vi er gode til å gjenvinne ball. Det er jo ikke slik at Tottenham ikke ville ha ballinnehav. I tillegg virker det som om du er glad i stråmenn, all den tid jeg ikke kan se at jeg har kritisert andre for å ha dårlig fotballforståelse.

Vi får høy posession fordi Tottenham ligger dypt og lar oss ha spillet, ikke fordi vi er så sinnsykt flinke til å gjenvinne ball, imo. Dette er jo klassisk Mourinho. Greit nok, pasningene satt, der hadde jeg feil (88% pass sucess rate om jeg ikke husker feil), men vårt eneste mål fra åpent spill kommer etter en litt heldig "deflection" og Tottenham hadde sine sjanser (høyere Xg totalt enn oss), så jeg er uenig i at vi reduserte Tottenham til juniorer. Paster inn denne her om noen andre vil ha kontekst ifht. Det med fotballforståelse og ikke orker å lete gjennom hele off topic tråden til vgd folka:

20201218_222851.thumb.jpg.7ff6e2fecfdbc9c4c50093acab624d87.jpg

Og til tyttebærtryne: nei, jeg har aldri sagt at Gini er ræva og kun spiller hjemover. Jeg er jo stor fan av Gini so that doesn't make much sense.

Endret av KANE2009
Leif
  • Liker 2
Lenke til kommentar
2 hours ago, KANE2009 said:

Vi får høy posession fordi Tottenham ligger dypt og lar oss ha spillet, ikke fordi vi er så sinnsykt flinke til å gjenvinne ball, imo.

Det er fair at du ikke mener at vi har høy possession grunnet gjenvinning, men som jeg har sagt noen ganger så har alt en sammenheng. 76 % skyldes selvsagt ikke bare gjenvinning, men er en stor del av det grunnet vårt ekstra høye press og derav gjenvinning. Tottenham inviterer til høyt press med sin lave linje, men gjenvinningsfaktoren og det høye presset er altså kun en tellende faktor når Tottenham har ball. Øvrig possession når vi har ball på deres banehalvdel er høy nettopp fordi vi har blitt så umåtelig dyktige på nettopp småspill og pasningsspill, slik at det blir særdeles vanskelig for Spurs å vinne ballen fra oss i den fasen. For de forsøkte faktisk det, tross Mous busstaktikk. 

Så står jeg for mitt originale utbrudd selv om jeg kunne ordlagt meg på en mer diplomatisk måte. For når Klopp selv sammenligner denne prestasjonen med nedsablingen av Wolves, og understreker at prestasjonen er svært god også mtp motstanders kvalitet, handler det ikke om å skryte av spillerne til pressen kun av psykologiske årsaker. Og de fleste engelske journalister opererer med svært gode karakterer på spillerbørsene, og de pleier normalt ikke å "overdrive". Dermed er det nok en smule forståelig at jeg satte kaffen i vrangen da jeg her inne leste at spillet var "ræl" og at pasninger og småspill ikke holdt mål.

Ha en fortsatt god dag.

Lenke til kommentar

Oh well, it's match day again! 

SirOwen skrev (59 minutter siden):

Ha en fortsatt god dag.

Det er veldig avhengig av hvordan det går idag. Regner med det er det samme for deg, så håper på at vi begge får en meget god dag! 😁 

 

Snik fiksa kamptråd for denne runden:

 

Endret av KANE2009
La inn link til kamptråd.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...