Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Holy shit, klarte han ikke å få mikrofonen lenger inn i kjeften? 

Skjønner hva Carra sier, men når det kommer til Pickford (som har en kliss lik episode med Delle Ali) så mener jeg man bør begynne å se på muligheten for "retrospective action".

Nå blir ihvertfall PL enda mer spennende (om det ikke var spennende nok fra før av med COVID etc). Hva har Liverpool bak egentlig? Matip og Gomez? Hørte noen si at hvis de holdt seg skadefrie så blir det ikke så gærent, men det mener jeg blir å håpe på litt for mye. Vi har jo også Fabinho i bakhånd, men ser helst at han spiller på midten. Kanskje Koumetio blir fast-tracka? Han vil ihvertfall kunne gi noe av tilstedeværelsen til VVD ved cornere, noe vi så i Everton kampen at potensielt kan bli et problem framover. 

Lenke til kommentar

Selv om Carra har et poeng med at skader kan skje i fotball, så forandrer ikke det det faktum at den TYPEN taklinger som vi snakker om her ikke har noe i fotballen i gjøre.
Han kan vel ikke seriøst mene at taklinger som den til Pickford og Richarlison er helt ok?

Er vel seriøst ingen som mener at Pickford ikke hadde fortjent rødt kort? Fullstendig uavhengig om en blir skadet eller ikke.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tror alle, inkludert Carragher, er helt enig i det ja. Synes ikke det høres ut som han mener det er ok. Men Carra har rett i at ting skjer i kampens hete, fæle taklinger skjer enten det er intensjonelt eller ikke og sånn er fotballen, det er risikoen. Pickfords takling er så rød den får blitt, likevel er det mest utrolig klønete og "reckless", tror Carragher har helt rett i at han ikke har en intensjon om å skade heller, men det skal ikke ha noe å si uansett.

Retrospektiv straff burde vært aktuelt for Pickfords del siden det ikke ble gjort noe av dommeren i kampen. Rødt kort og tre kamper på tribunen bør han få, samme straff som Richarlison og Lewis Dunk får for sine fæle taklinger denne runden. Såvidt jeg skjønner er det fullt mulig Pickford får straff. Dunk sin er jo forøvrig verre enn Pickfords og den farligste denne runden mener jeg, men Cahill var heldig og så ikke ut til å bli ordentlig skadet slik Van Dijk ble.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Forøvrig bruker de "opptil" 50fps kameraer for VAR avgjørelser ifølge denne artikkelen. Sikkert avhengig av stadion: 

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/referee-var-error-liverpool-everton-19122445

Er det egentlig noe vits da? Selv 50fps er latterlig lavt når man skal se ting i reprise, sjekke små detaljer etc etc. Står ikke så mye om oppløsning (så om noen har link er det fint) men utifra bildene man får se fra VAR rommet så virker den å være relativt lav den og. 

Endret av KANE2009
Lenke til kommentar
KANE2009 skrev (3 timer siden):

Hvis det ble sett av dommer så bør ikke dommeren få lov til å dømme igjen. Enkelt og greit. Å ikke gi rødt kort på det der er forbi inkompetent.

I følge Liverpool.no fikk Liverpool motstridende svar på dette. Dommersjefen i Premier League sier VAR dommeren så på det og mente det ikke var noe.

The Times derimot skal ha blitt fortalt at Coote, VAR dommeren, KUN sjekket offsiden.

Hvis det første stemmer, så er det krise. Og denne Coote har dømt en kamp selv, hvor han overså et rødt kort. En feil avgjørselse som førte til at han ble utelatt av Premier League dommerteamet. Bare for å putte det i perspektiv.

Hvis det andre stemmer så er jo det også fullstendig hårreisende. For motsetning til offside, så trenger han ikke ta en avgjørelse. Han trenger bare å si til Oliver at den taklingen bør du ta en titt på.
At du klarer å se offside på Mane, men ikke det klare røde kortet på Pickford er helt utrolig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Negativt:

Synes fortsatt Adrian er ræv. Han er utilregnelig og gjør ofte feil valg når det kommer til om han skal ruse ut eller holde seg i nærheten av målet. Kommunikasjonen mellom han og forsvaret virker å være ikke-eksisterende og jeg vegrer meg hver gang han har ballen eller det kommer en ball inn i feltet. Han er helt ok når det kommer til redninger men ellers synes jeg han jevnt over er ræv. Begynner å bli noen årtier siden en keeper kun trengte å være god på strek og jeg ser ikke helt at han er god nok som andrekeeper for oss.

Bobby virker å være vaksinert mot å score. Kanskje like greit å starte med Jota fremover, ihvertfall til Bobby finner tilbake til formen.

 

Positivt:

Fint å dra i land en sliteseier. Forhåpentligvis får alle en liten mental boost av det og blir de samme "mentality monsters" som vi så ifjor med masse selvtillit og som kjemper som faen helt til siste slutt.

3 poeng

Som nevnt tidligere: Fabs var syyyyk. Hovedgrunnen til at vi ikke taper poeng idag. Bare å kjøre på med Fabs i midtforsvaret, så kan Matip og Gomez bytte på å være skadet. 

Hendo tilbake ❤️

Endret av KANE2009
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...