Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ekstremt kjipt gjort av eierne ja. Klopp og Hendo så tydelig og i forsete å gjøre situasjonen best for alle så får de og supportere den i fleisen. Bad pool av amerikanerne.

 «Det blir sagt at det var frustrasjon blant Liverpool-spillerne etter at klubben gikk ut med avgjørelsen om å permittere ansatte, samtidig som deres kaptein Henderson hadde fått offentlig anerkjennelse for forsøket på å samle støtte for helsevesenet»

 

 

 

 

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Generelt er det jo bare tullete at klubbene permitterer folk. De sparer slikk og ingenting på det rett og slett. Og da tenker jeg ikke bare på Liverpool, men alle de andre klubbene som har gjort det samme og de som muliges også kommer til å gjøre det.

Det er spillerne som er dyre og eventuelt de som må dra lasset om dette skulle vedvare. Syns for øvrig alt dette er veldig overilt, for klubbene går jo hele sommerpausen uten å permittere folk hvert eneste år. Forskjellen er bare at sommeren kommer litt tidlig i år.

Jeg forstår at det ikke er vanlig å betale folk for å ikke gjøre noe som helst, som her er tilfellet, men dette er ekstraordinære omstendigheter og ikke noe dagligdags.

Lenke til kommentar

Og de folka, om de var friske, kunne jo ha bidratt i lokalsamfunnet. Jeg kan kanskje skjønne at match day staff blir permittert, da deres funksjon 100% er bunnet opp til spilling av kamper (men kom igjen - klubbene hadde mellom 5 og 10 kamper igjen på hjemmebane og kun et fåtall om noen hadde fått 10 - hvor mye koster egentlig det ut sesongen?) 

Lenke til kommentar

Ville ikke frikjent FSG helt. At de endret avgjørelsen er kjempebra, men det kom jo etter reaksjonene. U-svingen viser at de ikke hadde noe annet enn økonomisk gevinst i tankene da de ville permittere. At de ikke trengte å gjøre det i det hele tatt, men valgte å gjøre det likevel. De blir ikke helter av å ha ombestemt seg.

Lenke til kommentar

Men hvorfor er det bare Liverpool som får pes egentlig? Jeg vil tro at personalet i Liverpool tjener helt greit og sikkert mer enn det tilsvarende gjør hos de andre klubbene som har permittert personale. Ergo sparer de enda mindre.

Som sagt, jeg syns det var litt overilt. De burde i det minste ventet litt. For om spillerne går med på et lite lønnskutt for et par måneder så er det mer enn nok til å dekke opp for dette personalet.

Men samtidig har jo FSG rett, i at selv om det har gått bra, så er det jo begrenset hvor lenge en kan gå uten inntekter før det går ut over planer for kommende sesong, osv.

Blir jo spennende å se hvordan transfermarkedet blir. Klubber vil ha mye mindre å rutte med. Så vil spillere gå billigere eller vil flere klubber se innad etter nye spillere for kommende sesong for å kunne komme sterkere tilbake påfølgende sesong?

Lenke til kommentar

Både Tottenham og Newcastle fikk mye pes i britisk media før Liverpool, men i  norsk media er det jo enormt fokus på Liverpool og Manchester United. Dagbladet har for eksempel kjørt et bilde av Klopp sammen med nyheten om at de skulle permittere, selv om Klopp ikke hadde noe med det å gjøre. Det er typisk. 

Så er det mange flere grunner til at de får pes og oppmerksomhet:

- Liverpool er en mye, mye større og rikere klubb enn Tottenham og Newcastle
- De annonserte rekordoverskudd 27 februar
- De økte omsetningen til 533 millioner pund i 18/19
- Eieren er god for over 2 milliarder pund
- Flere tidligere spillere og fansen har gått hardt ut mot klubben som skaper overskrifter
- De har eiere som har hatt et positivt omdømme hos fansen, men som nå har fått seg en alvorlig ripe i lakken
- Det var en ukarakteristisk avgjørelse fra Liverpool som brøt med verdiene til klubben
- Ansatte har gått anonymt ut i media med kritikk mot klubben
- Og til slutt, de leder Premier League og er regjerende mestere i Champions League som gjorde den negative signaleffekten enda sterkere

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

Tror både Werner og spesielt Havertz som har litt flere egenskaper dypt i banen hadde passet bra under Klopp. Men med Werner inn, hvem skal eventuelt ut fra førsteelleveren? Firmino? Vil Werner akseptere en rolle mest fra benken eller burde han gå til en klubb hvor han er mer garantert å starte på topp hver runde? 

Lenke til kommentar

Det var mest ment som en spøk ifht. flere usannsynlige transfer ønsker jeg har sett i det siste fra oss med beina planta i Liverpool. Jeg tror ikke noen skal ut fra førstelleveren, men det er jo mulig å rotere litt selvfølgelig. I tillegg skal jo Salah, Keita og Mane til AFCON, så da kommer vi til å trenge mer dekning enn vi har per nå om vi skal være med i toppen. Om Werner ville akseptert en rolle på benken (tror uansett han ville fått spilt mer enn en typisk benkesliter), kan jeg ikke si med 100% sikkerhet, men Klopp har jo vist før at han er mer opptatt av form enn hvilket navn du har bak på drakta di og Werner selv virker jo relativt hypp på en overgang så det er jo en mulighet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...