Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Werner, en av de beste spissene i verden denne sesongen, er så attraktiv at han sannsynligvis ikke selges for bare 30 millioner euro selv om det skal være klausulen. Blir han solgt i sommer kan prisen fort ende opp i 60-70 millioner euro eller mer, som jeg vil anta at markedsverdien hans nærmer seg. Det er det han er verdt. 

En utkjøpsklausul er ikke nødvendigvis en utkjøpsklausul heller, det er jo forskjeller fra kontrakt til kontrakt. Det kan være en "automatisk utkjøpsklausul" som mest sannsynlig vil føre til budkrig i dette tilfellet siden flere klubber vil møte summen, eller så kan det være en lignende klausul som for eksempel Suarez hadde i Liverpool som ofte blir kalt "good faith clause" - hvis potensielle kjøpere kontakter klubben så er de nødt til å møte dem i forhandlinger og prøve å komme til enighet.

Lenke til kommentar
Sexylubb1 skrev (12 timer siden):

Nei, har han en klausul på 30 mill må klubben takke ja til alle bud over det. Da blir det jo ikke noen budkrig?

Hvis det er en ren automatisk utkjøpsklausul - ja, de må kanskje det. Hvis det er flere klubber som møter summen er det ikke sikkert det er sånn i kontrakten. Det ville vært en håpløst lite gjennomtenkt kontrakt fra RB Leipzigs side på en slik spiller, som allerede var veldig lovende da de kjøpte han fra Stuttgart for det som var klubbrekord den gangen. Det er ingen fasit på dette, alle kontrakter er unike. Det er for eksempel vanlig at man legger til x antall millioner per år spilleren har igjen på kontrakten sin og lignende greier.

Eksempel: Kanté hadde en release clause (altså ikke buy out clause) på 20 millioner pund i Leicester. Chelsea kjøpte han for 35 millioner pund.

EDIT: The Athletic, med to troverdige journalister, melder at Werner har en klausul på 51 millioner pund, og at Manchester United og Barcelona allerede har kommet med tilbud, men at det ventes at Liverpool også skal slenge seg på: https://theathletic.com/1624500/2020/02/27/timo-werner-liverpool-barcelona-manchester-united-transfer/ (plussartikkel)

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Wagebill'en har vokst ganske heftig etter vi har fått nye kontrakter på dei fleste i stammen - er vel berre city og united som er over oss no? United kan vel dippe under om prosjekt springclean fortsetter til sommaren, som eg vil anta den gjer - koker vel også litt ned til spelarar som kjem inn, og kva kontrakt dei får.

En har vel fått laga til det nye treningsanlegget til £50 m - står vel klart i desse dager. No more Melwood =|

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...