Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må likevel. Kontrabeskjeden kom idag

Blir i desember. Neste år det boikottes.

 

Litt kjipt.

 

Kjipt med tanke på at det kan gå utover ligaen, men VM for klubblag er jo historisk sett et trofé som er verdt å vinne og ha i troféskapet. Mye viktigere enn supercupen og community shield (som ingen burde regne som noe trofé).

Lenke til kommentar

Gratulerer til Liverpool, en av de tristeste CL-finalene jeg har sett innholdsmessig.

 

Straffen dreper kampen, det at det ikke er straffe etter de ny reglene sier vel sitt om at den er billig. Ikke unaturlig å dirigere slik med armen i forsvar, ballen treffer kroppen og spretter i armen. Jeg ønsker i alle fall den nye regelen veldig velkommen.

Så kan alle springe rundt i feltet og dirigere så de dekker mye mer rom. Blir for dumt at en så klar hands ikke skal dømmes. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så kan alle springe rundt i feltet og dirigere så de dekker mye mer rom. Blir for dumt at en så klar hands ikke skal dømmes. 

But situations like Sissoko’s would not be penalised, as there would be no free kick or penalty if “the ball touches a player’s hand or arm directly from their own head, body, foot or the head, body or foot of another player who is near”.

 

Dirigering av forsvaret er en rimelig viktig del av spillet, det vil fortsatt bli brukt skjønn i slike tilfeller.

 

The new rule states that a handball will be given if the ball “touches a player’s hand or arm which has made their body unnaturally bigger”, or “the ball touches a player’s hand or arm when it is above their shoulder (unless the player has deliberately played the ball which then touches their hand/arm)”

 

Det er vel også ingen tvil om at Mané sikter seg inn på Sissoko også kan man jo mene hva man vil om det.

Endret av ^fmj
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Sturridge og Moreno offisielt ferdig i klubben.

 

Sturridge var god i Liverpool, men desverre havrekjeks.Sturridge scoret 67 mål på 160 kamper for Liverpool. Takk for alt. =)

 

På sitt beste er Sturridge en fantastisk spiller. De to største problemene hans er alle skadene han har hatt og at han egentlig ikke passer inn i måten Liverpool spiller på under Klopp.

 

Moreno vet jeg ikke helt hva jeg skal si om. Han startet veldig bra og lovende. Var passelig god. Så gikk det full fart i nedoverbakke og han har bare vært en skygge av seg selv. Og har de gangene han har fått sjansen faktisk spilt regelrett ræva. Noe som egentlig bare er trist, for jeg hadde sansen for fyren.

 

Men det er klart, er tøft for fyren når du ser hvordan Robertson og Alexander-Arnold herjer uke inn og uke ut.

Jeg fatter fortsatt ikke at vi i realiteten bare bytte Stewart for Robertson. Tidenes deal!

Lenke til kommentar

Så hvem er deres nye venstreback? Milner?

 

Vet ikke, men etter det jeg har lest så har Liverpool sett på erstatter for Sturridge, Moreno og muligens også Lallana om noen skulle ønske å kjøpe han.

 

Så de har nok noen i kikkerten. Spørsmålet er om det blir en direkte konkurrent til Robertson eller om det blir en ren backup/avlaster.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...