Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Kampen i kveld går på TV2 Sport 1, tror kanalen heter det. Det er visst en ny kanal som starter idag? Stemmer dette?

Og er dette en kanal kundene må betale ekstra for?

 

Dette burde gi deg en grei oversikt. Jeg tenker litt på å lage en tråd med oversikt over alle rettighetene og hvem som sender hva/hvordan, siden det har blitt mye endringer denne høsten. Men kort sagt, så ender du opp med å praktisk talt få mye mer fotball til samme pris om du har Premier League-pakka til TV2 Sumo. Vær oppmerksom på at TV2 ikke får sende ALLE kampene i Champions League, det gjør Viasat. Neste sesong har TV2 rettighetene til alle kampene  :)

 

  • Den nye sportskanalen «TV 2 Sport 1» går på luften 18. september – samme dag som Champions League sparkes i gang. «TV 2 Sport 1» vil være kanalen der mye av fotballen har sitt hjem med et unikt fotballtilbud med kamper fra Champions League, Nations LeagueEuropa League og Tippekampen fra Premier League lørdager kl. 16.00 (samsendes med TV 2 Sport Premium).

  • Samtidig endrer «TV 2 Sportskanalen» navn til «TV 2 Sport 2». «TV 2 Sport 2» vil vise norsk ishockeyhåndball og internasjonale sykkelritt.

     

  • ​Kanalene «TV 2 Sport 1» og «TV 2 Sport 2» er tilbudt til alle distributører, og TV2 er i dialog med alle for å sikre bredest mulig dekning for kanalene. Er du kunde hos RiksTV, Get eller Viasat – har du tilgang til kanalen fra tirsdag 18. september. Er du kunde hos noen av de andre tv-leverandørene – ta kontakt direkte for mer info om de tilbyr kanalen.

     

  • TV 2 Sumo tilbyr TV 2 sine Champions League-kamper og hele Europa League pluss mye mer via sin nye pakke «Sport» fra kun kr 99,- pr. mnd. De som ønsker å følge Premier League i tillegg – velger pakken «Premier League og sport» til kr 399,- pr. mnd. 

 

Hva vil vises av fotball på TV 2-kanalene denne høsten?

TV 2 vil vise fotball fra Premier League som tidligere, og i tillegg vil vi vise Champions League, Europa League, landskamper med både herrelandslaget og ungdomslandslagene (Nations League, kvalifiseringskampene til EM og VM og National Football Federation (U15-U21)).

 

Hvor vil fotballen vises – hvilke kanaler?

  • De norske landskampene – Nations League - vil vises på TV 2 og/eller TV 2 Zebra, og øvrige lagene vises hovedsaklig på TV 2 Sport 1 men også enkeltkamper på TV 2 Sport 2 og TV 2 Zebra. Alle kampene sendes på TV 2 Sumo.

     

  • Champions League vil vises på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo (semifinale og finale vil vises på TV 2)

  • Europa League vil vises på TV 2 Sport 1, TV 2 Zebra, TV 2 og TV 2 Sumo

     

  • Tippekampen fra Premier League vil nå også vises på TV 2 Sport 1 parallelt med TV 2 Sport Premium. For å få tilgang til inntil 6 direktesendte kamper i runden fra Premier League, i tillegg til de øvrige kampene i opptak – må man velge pakken «Premier League og Sport» hos TV 2 Sumo og «TV 2 Sport Premium» hos TV-leverandøren.

     

Hvordan får jeg tilgang til hele fotballtilbudet fra TV 2?

Hele fotballtilbudet fra Champions League, Europa League og Nations League – får du enkelt tilgang til via TV 2 Sumo sin sportspakke «Sport» fra kun kr 99,-. Ønsker du i tillegg følge Premier League – velger du «Premier League og Sport» til kr 399,- pr mnd.

Ønsker du å se fotballen direkte på TV via din TV-leverandør? 

 

Kanalene «TV 2 Sport 1» er tilbudt til alle distributører, og vi er i dialog med alle for å sikre bredest mulig dekning for kanalene. Er du kunde hos RiksTV, Get eller Viasat – har du tilgang til kanalen fra tirsdag 18. september. Er du kunde hos noen av de andre TV-leverandørene – ta kontakt direkte med de for mer info.

 

Hele fotballtilbudet er tilgjengelig hos TV 2 Sumo, via en sportspakke fra kun kr 99,- pr. mnd. Hvis du ønsker å inkludere Premier League - kr 399,- pr. mnd.

 

Må jeg betale ekstra for å få tilgang til kanalen «TV 2 Sport 1» hos min TV-leverandør?
TV 2 ønsker at kanalen skal være tilgjengelig for alle, men det er de ulike TV-leverandørene som styrer pakker og tilbud mot sine kunder. For mer informasjon om hva som gjelder for deg – ta direkte kontakt med din TV-leverandør.

 

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En ting som Trent Alexander-Arnold er vanvittig god på i engelsk målestokk er hvor god han er på å kontrollere ballen med en touch og ta den med fremover. Han tjener mye på det offensivt.

 

 

Hjelper veldig mye at Neymar hjelper til nada bakover i denne kampen og. Han har vært utrolig god i første omgang da hvert fall :)  

Lenke til kommentar

Slikt skjer, det er ikke unaturlig at det blir en reaksjon etter en såpass god sesong som han hadde sist. Det er nok også flere lag som er mye mer obs på han også og at han får mer markering mot seg. Salah kommer til å komme, han. I dag var han ikke veldig god derimot, det må sies.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"hvor han også er direkte skyld i et baklengsmål med å feire Firminos vinnermål med å kaste en flaske i bakken, haha"

 

Du bare glemte å nevne at han rett før hadde feiret målet?

 

 

Dette er en 1:21 lang video hvor det at Salah smeller en flaske i bakken fremkommer ekstremt tydelig og noe feiring fremkommer ikke. Det kan godt hende han gjorde det, men det er altså ikke spesielt tydelig. Producer er sikkert "heldig" med å fange han i øyeblikket der, men jeg synes det var litt artig mtp. hans egne prestasjoner ila. kampen. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...