Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

..men trur likevel han får spele i trearen bak frontlinja med Keita og Fabinho. Fabinho har ikkje heilt fått satt seg (imo) i 11'aren så kan vere han ikkje speler like fast i starten.

 

Også spent på Wijnaldum som har hatt en god preseason. Men Milner starter vel GW1 sia Hendo knapt har komt tilbake fra ferie?

Lenke til kommentar

Jeg tror Henderson blir å finne på benken de første to ukene av PL. Milner er en solid arbeidshest, og sørger for noe av det samme presset som Henderson har. Han blir nok en god reserve utover høsten som kan komme inn i 2 omgang og opprettholde høyt trykk. Wijnaldum har hatt en god pre-season, men en Lallana i form er en tøff konkurrent. 

Har fulgt mye med på Fabinho i pre-season og liker det offensive drivet han har. Fornuftig med ballen, men ser mye fremover i banen. Selv i treningskamper er han gira og vil fremover. Det er viktig når man tross alt har en så farlig angrepstrio. Keita virker ikke helt varm i trøya enda, men mye kan endre seg i løpet av de første to-tre kampene. 

 

Utover høsten blir nok Henderson, Fabinho og Keita å finne på midtbanen. Rulleringer med Lallana, Wijnaldum, Milner. Kanskje også en 4-2-3-1 også med sturridge, shaqiri eller lallana bak firminho. Shaqiri og Sturridge kan avlaste trioen på topp og få minutter i ligacup, fa-cup og ved trygge ledelser mot svakere lag.

 

Uansett tror jeg ikke vil vil oppleve situasjoner som i fjor, hvor vi rakner offensivt og mister all driv fordi Salah går av etter 60 minutter. Den tiden tror jeg er forbi. Sturridge er i fyr og flammer om dagen, og Shaqiri er et friskt pust fremover. Mange av målene i pre-season har kommet i 2 omgang uten salah, sane og firminho på banen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...