Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fordi laget var bygget rundt Suárez,( som kanskje ikke var så lurt av Rodgers men jaja) alt gikk rundt\via Suarez. Ikke tilfeldig at Gerrard, Sterling og Sturridge nettet alle 10+ mål det året. Liverpool lærte på det og det er en av grunnene salget og savne av Coutinho gikk såpass smertefritt. Liverpool-systemet ble ikke like avhengig av en spiller. 

Ronaldo, Henry, rvp, Costa, kane har også hatt strålende sesonger, blir for dumt å være beskyldt for å være One man team på grunn av det.

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Hvor lenge er Can ute? Resten av sesongen han og?

 

Hvem kan være backup på midten?

Non av de andre i troppen som kan gå inn og gjøre en jobb på midtbanen?

Grujic kan ikke hentes tilbake har jeg lest, vet ikke om noen av de andre som er på utlån kan hentes heller.

Kan Gomez, Moreno, Ings, Solanke eller Woodburn gjøre en god figur i en indreløperrolle?

Eller at Milner går ned på back, og Robertson inn som indreløper??

 

Eller er det duket for en unggutt fremover?

 

Håper hvertfall eierne ser at troppen er litt tynn og utsatt, dersom en får skader på mer enn en mann, og at det skjer saker og ting til sommeren.

Lenke til kommentar

Hvorfor i all verden vil du bruke midtbanespilleren Milner som venstreback og venstrebacken Robertson som midtbanespiller? Dekningen på midten er helt klart kritisk lav nå, men hvordan hjelper det å bytte om på to spillere som har vært veldig gode i sine roller..? Du får jo ikke rotert noe mer da.

 

En løsning kan være å flytte Henderson litt frem, og bruke en av stopperne som defensiv midt. Ellers MÅ man jo ikke rotere, da man har Milner, Henderson og Wijnaldum som kan fylle en midtbanetrio. Det er jo stor risiko å kjøre alle tre i resten av kampene, men alternativene er få. Woodburn kan sikkert bekle en offensiv midtbanerolle. Alternativt må Klopp legge om 4-4-2 eller 4-2-3-1 og spille med to sentrale midtbanespillere og rotere på Hendo, Milner og Gini på de to plassene.

Lenke til kommentar

Woddburn burde få prøve seg mot Stoke nå i helga.

 

Han spiller vel mer i Mane/Salah rollen. Jeg har håpet på at han skulle fått noen minutter hele sesongen, men nei. Klopp bruker heller Ings ute av posisjon enn Woodburn. Har for øvrig ment hele sesongen at Woodburn burde vært lånt ut for å fortsette utviklingen.

Et Championship lag ville nok mer enn gjerne ønsket han og en skal ikke se bort i fra at han hadde kunnet blitt lånt ut til en annen Premier League klubb.

Når du ser hvordan Wilson har blomstret på et Hull som var i skikkelig motgang, så kan du jo tenke deg hvordan Woodburn kunne gjort det.

 

Er det sted Klopp ser ut til å ikke rotere inn unggutter så er det sentralt på midten. Så det blir nok Milner, Henderson og Wijnaldum siden Grujic er lånt ut og ikke kan kalles tilbake.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Ryktene svirrer jo om Max Meyer, enda en free transfer fra Schalke. Han er ung (fyller 23) men har likevel 200 kamper på seniornivå i Tyskland. Han er dog ikke defensivt anlagt, som vel er det midtbanen trenger mest. Det lille jeg har sett av han, så slår han meg litt som en Lallana-type.

Det vil jo, åpenbart, heller ikke hjelpe på situasjonen akkurat nå...

Lenke til kommentar

Hvis Can forsvinner og de gjør han sikkert, bør det kjøpes inn minst tre spillere. Midtbanen er ikke god nok, selv om Liverpool har gjort det bra i det siste.

 

(Det var vondt å se midtbanespillerne mot City i førsteomgangen borte i CL, de var fælsleg utspilt da)

 

Og ikke glem at Charlie Adam er motstander.

Endret av oOF
Lenke til kommentar

At midtbane blir overkjørt må vi bare leve med. Det har ikke så mye å gjøre med kvaliteten, men snarere at vi kun har tre stykker.

Det er slik Klopp vil ha det og det krever mye løping av de tre som spiller der.

 

Keita inn og en erstatter for Can er vel nok. Muligens en unggutt, avhengig av hvor mye tro Klopp har på Grujic.

Men det er ingen selvfølge at Can drar. For da hadde han allerede annonsert hvor. Jeg tror faktisk han er mer usikker på hva han skal enn folk tror. At denne supersesongen til Liverpool har fått han til å tvile på om han burde dra.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...