Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gratulerer med sikret CL trofé! 

 

Ditt liv er kun absolutter, er det ikke? Alt er enten totalt svart og jævlig og =0, eller på den andre siden, helt vilt bra og =1? 

 

EDIT: Forøvrig en fantastisk oppvisning av Liverpool i dag. Tar gjerne av meg hatten, dere som er supportere av Liverpool her inne får en fortjent *skål* i fra meg helt nede i Angola  :)

Endret av bshagen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Fantastisk kamp av Liverpool! Salah var selvfølgelig stjerna og ekstremt god, men hatten av for Wijnaldum og Firmino - må ikke glemme prestasjonene deres oppi det hele.

 

Taktisk bommert også av Roma. Mista det absolutt helt der før byttene kom og Liverpool ble slitne på slutten. Også burde det være umulig å gå ut på Anfield med en trebackslinje og stå høyt med vingbackene. Det er selvmord spesielt når det er Kolarov som har Salah.

 

Hadde håpet på litt jevnere resultat til returmøtet, men det er heldigvis litt spenning igjen :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Gratulerer med sikret CL trofé!

Ditt liv er kun absolutter, er det ikke? Alt er enten totalt svart og jævlig og =0, eller på den andre siden, helt vilt bra og =1?

 

EDIT: Forøvrig en fantastisk oppvisning av Liverpool i dag. Tar gjerne av meg hatten, dere som er supportere av Liverpool her inne får en fortjent *skål* i fra meg helt nede i Angola :)

Skål!
Lenke til kommentar

- De tre siste målene Liverpool har sluppet inn på de to siste kampene, har kommet i løpet av de 20 minuttene Salah ikke har spilt. 

- De gangene han har blitt nøytralisert, har Liverpool stort sett vært helt middelmådige, som da Young hadde han i lomma på OT.

- De to siste kampene Salah ikke har startet i, har Liverpool spilt 0-0. 

- Salah har scoret 36% av Liverpools mål i år, i alle turneringer. Han har scoret 39% av lagets mål i Premier League. Det er langt mer ekstremt enn Harry Kane for Spurs i fjor (30% av scoringene i alle turneringer, 34% av scoringene i Premier League).

 

Liverpool har satt en ny standard for "One Man Team" i år.

Endret av Amoralsk
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...