Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stolt og rørt over spillerne idag, de leverte en fantastisk kamp. Må trekke frem Matip, for en ro han utviste, mektig imponerende. Costa, som tross alt er en god spiller, ble regelrett nøytralisert gjennom samtlige 90 minutter foruten scoringen. Ingen situasjoner oppstod heller der han i sitt hodet kunne reagere slik man kjenner ham... altså wow, så sykt deilig å se på Matip idag. Elegant, svær, umpf umpf mmmmmmm sikle sikle..  :dribble:

 

Først Leicester, nå Chelsea. 2 flotte kamper med et spill man kan være veldig stolt over. Spesielt idag, på bortebane mot Chelsea. 10/10. Perfect!

Lenke til kommentar

Liverpool slipper inn for mye mål (big surprise).

Kun Stoke, West Ham og Bournemouth har sluppet inn fler. Det er for j***!

Fortsatt en del lag som ikke er ferdig med runden da. Og det skyldes jo mye den offensive spillestilen, ikke nødvendigvis at vi er så horrible defensivt. Men ja, håper Karius viser seg å være god, og at vi endelig har fått et solid midtstopperpar igjen.

Lenke til kommentar

Joda, men nå har vi et nytt forsvar. Så ikke så veldig rart vi slipper inn litt mål.

Men jeg driter egentlig i det. Samme for meg om vi er topp 4 eller vinner ligaen med +1 i målforskjell.

Målforskjell blir bare et problem om vi ikke forsetter å vinne. :p

 

Uansett da, jeg er imponert over Matip. Han er jo et røverkjøp av dimensjoner. Kom gratis og har sikkert samme eller kanskje til og med lavere lønn enn Skrtel hadde og er 10 ganger så god.

Gud så glad jeg er vi er kvitt Skrtel. Ja, han kunne være god, men gud bedre hvor mange ganger jeg satt med hjertet i halsen på grunn av rusingen hans eller enda verre, den grusomme holdingen.

At vi ikke fikk flere straffer i mot er rett og slett kun flaks! :p

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

sykt gøy at vi spiller på ett så høyt nivå, defensivt fortsatt trist men mye forbedringer me matip bak der selv om han,hendo og lallana skal få ta på seg skylden for målet som ble sluppet inn mot chelsea, men virker som har matip har en god ro som regel.

 

Gleder meg til Karius kommer bak der, tyskere er jo kjent for å kunne kommandere forsvarsfireren, noe som jeg ikke føler akkurat mignolet noensinne klarer å gjør på en solid måte. Føler og milner har vært meget god på venstrebacken både defensivt og offensivt.

 

Du verden så gode offensivt vi er da, vår antatt beste spiller er vekke men det gjør lite vi spiller fortsatt sokkene av chelsea, vår nest beste spiller er vekke kampen før og samme greiene, helt utrolig deilig, tror det aldri har vært sånn i liverpool, alltid vært dårlig dekning bak de antatt beste :O 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har bra flyt og grei dekning fremover nå, ja. Det er deilig å se. Jeg tror det defensive løser seg noe med en litt mer defensiv midtbane. Som jeg sikkert har sagt for mange ganger nå, Henderson er ikke et anker. Jeg tror en midtbane-treer med Henderson - Can - Lallana vil fungere mye bedre enn med Henderson som anker og Wijnaldum som indreløper. Wijnaldum kan rullere med Lallana og Henderson i den rollen. Milner vil også kunne rullere i en av rollene på midten når det kommer inn en ordentlig venstreback. Jeg håper Joe Gomez finner igjen godformen han viste så vidt i fjor høst.

Lallana virker også å nyte godt av å spille litt lengre bak i banen. Han får utnyttet styrkene sine enda bedre. I tillegg jobber han jo som en hest og får dermed gjort sitt av de defensive pliktene.

 

Ellers er jeg også veldig spent på å se Karius. Jeg tipper nok han får spille i løpet av uka som kommer, i cupen eller serien - muligens begge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Uansett da, jeg er imponert over Matip. Han er jo et røverkjøp av dimensjoner. Kom gratis og har sikkert samme eller kanskje til og med lavere lønn enn Skrtel hadde og er 10 ganger så god.

forsetter å vinne. :p

 

 

Det kan du trygt si!

http://www.transfermarkt.co.uk/joel-matip/profil/spieler/82105

 

Han hadde en markedverdi på rundt 12 million pund tidligere, og nå rundt 15 million pund. Omtrent samme markedsverdi som Sakho.

Endret av zeebra
Lenke til kommentar

Kamp i kveld. Spent på hvem som starter. Regner med det blir delvis reservepreget.. Skal man gjette?

 

Karius; Clyne - Klavan - Lucas - Moreno; Grujic - Stewart - A. Arnold; Firmino - Origi - Ings

 

Dette er kanskje litt vel mange bytter, så jeg tror ikke det er helt realistisk akkurat.. Håper i alle fall Origi og Karius får starte. Er også veldig keen på å se Ings igjen snart. Firmino er tilbake fra sin lille skade, og får kanskje spille denne kampen for å finne formen igjen. Uten Europa trenger vi strengt tatt ikke hvile så mange spillere, men regner med at mange nye får sjansen likevel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...