Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Straffesituasjonen: tror ikke han filmet, han fikk et kakk i leggen, fikk minst et til rett i forkant, og regner med at dommeren til slutt fant ut at her er det nok. Straffe! hadde det skjedd utenfor et straffefelt hadde han fått frispark ved første forseelse.

Utvisningen: Vanskelig å se hva som skjer under direktesendingen, men reprisen viser tydelig at peruspilleren driver med skurkestreker. Rødt kort er riktig. Det er mannen fra peru som forårsaker det røde kortet på seg selv, ikke Suarez.

 

Så kort oppsummert: to mål, og flest scorede mål for Uruguay gjennom tidende (tror eg), hvertfall flere enn Forlan. Flott at Suarez holder seg i form til han skal gruse Evra og resten av ManUre på Old Trafford om ikke lenge.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Eg forsvarer ikke alle tåpelighetene til Suarez opp gjennom tidende, og de er det mange av.

MEN: Prøv, bare prøv, å se objektivt på de to episodene fra nattens kamp. Hadde det vært en annen enn Suarez, så hadde det ikke blitt samme diskusjonen som nå.

Enhver som har fått en lårhøne vet at det er vondt, det samme blir det med et kne i rævva, slik Suarez får rett før utvisningen. Og det er ett frispark før det blir straffe, og ett som lager straffe.

Se resume på tv2 sine sider, så forstår dere hva som menes. Så sant dere ikke er blinde da, da kan eg ikke hjelpe...

Lenke til kommentar

Gleder meg til PL er igang igjen, og vi er ferdige med landskamper for en stund. Og når Suares er tilbake fra en fortjent utestengelse pga biting, blir Liverpool et lag å regne med fremover gjennom sesongen. Topp 4 er innen rekkevidde denne sesongen tror eg, tror ikke de ligger der de ligger idag, når kalenderen viser mai. Men det er lov å håpe.

 

@Jotun: ManUtd (fornøyd?) :wee:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...