Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Tror nesten Agger - Coates kan være en bedre stopper duo enn Agger - Skrtel.

Det kan godt hende, men tenkte siden Agger er så skadeutsatt. Kan ikke huske at Skrtel har vært nå særlig plaget med skader? Mannen er jo jern.

 

Om en sesong ca. kan vi rullere på Agger, Skrtel, Coates og Kelly. På høyreback Johnson og Flanagan. Så Enrique og Robinson på venstre. Ikke ille. Kanskje Wilson og får litt mer tillit.

 

Har nytt godt av oppdateringen som kom på Canal Digitals kabeldekoder. Etter oppdateringen har man ALLE kanalene gratis i ca. 3 uker. :)

Endret av Hyperio
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Csports hindret meg effektivt i å kunne se kampen.

Sendte et par klagemail til Csports kundeservice og forlanger å få tilbake pengene. De vil sikkert skylde på at problemet ligger hos meg, så da er det godt å vite at det ikke bare var jeg som hadde problemer. Ikke at kr 59,- spiller så stor rolle for min del, men det er ikke riktig at de skal tjene penger på en så skandaløs dårlig tjeneste. Bedret seg imidlertid i pausa for min del, og andre omgang gikk forholdsvis smertefritt.

http://www.dagbladet.no/2011/11/29/sport/fotball/premier_league/19219450/

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Se der ja! Var vel samme problem forrige gang de slo på stortromma. Da var det landskamp mellom Danmark og Norge, og samarbeid med VG. Canal plus klarer tydeligvis ikke levere bra nok streamingtjeneste, og burde miste rettighetene til f.eks. TV2 som stort sett får det til.

Endret av Superparanoid
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Maks kjipt hvis ryktene angående Lucas stemmer. Men som sagt, det kommer på et beleilig tidspunkt. Vi er ferdig med de tøffeste oppgjørene for en liten stund nå.

 

 

Har John Barnes bursdag i dag?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Det ser ihvertfall lyst ut med tanke på fremtiden. Vi har både Gerrard, Shelvey og noen av unggutta på reserve- og U18-laget i bakhånd.

Endret av Slettet-w7DZlO15
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...