Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

oooog der er man vel noen tusen kroner rikere.. ;) vel... forutsatt at det ikke skjer FOR mange dramatiske ting på slutten da, spesielt i form av Exeter-mål... heh.

 

Vært nervøs?

 

 

hehe. ja, må innrømme at jeg var LITT nervøs det siste kvarteret.. Var jo bare 1 mål til Exeter som hadde behøves for å ødelegge moroa. meeen så skjedde ei, så nå er man en glad mann med ekstra cash i lomma til helga. ;) 7500kr var forøvrig alt jeg hadde disponibelt for øyeblikket, så jeg hadde vært en litt for sad guy om Exeter hadde fått det siste målet, ja. hehe.

Lenke til kommentar

For en dårlig kamp med tanke på hva LFC stilte med. Carew hadde gjort like mye som Carroll og hadde kostet oss mye mindre penger. Slask

Selv om Carroll umiddelbart ikke har blastet seg inn i hjerterota til supporterne så har han vært bedre enn Carew har vært på lenge, lenge. Besides, Carroll har ei framtid med tanke på alderen.

 

Pent mål for Carroll i dag, håper det er starten på godformen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det var jo selvsagt litt tull det jeg skrev da, Carew er like god som en bøtte med drit. Men flaut hvor mange balltap han hadde. Pent mål, men det var det eneste. Adam og Hendo var også skuffende, men grei seier. Håper vi tar en cup i år!

 

Liverpool vil få problemer hvis Suarez blir langtidsskadd.

Lenke til kommentar

Helt ærlig så leverte jo Henderson det beste han noengang har gjort i Liverpool-trøya i dag. Ikke at det sier så mye, men det er bedringer å spore. Ja, jeg vet hvem motstanderen er.

 

Han er litt den nye, gamle, Lucas. Trenger bare tid. Hadde laget vårt vært av den litt mer ubetydelige sorten så ville jeg satt kapteinsbindet på Henderson. Tror han kunne vokst stort av det. Men det blir som et eksperiment å regne.

 

Gi han tid så kommer han seg nok.

Lenke til kommentar

Veldig synd med Meireles åpnet friskt i dag, og så veldig bra ut når han kom inn mot Arsenal. Tror han hadde startet mot Bolton.

 

Det som har vist seg de første kampene er at Lucas og Adam sammen blir litt for tregt og tungt. Tror i-og-for-seg at de kan være på banen sammen, men da fortrinnsvis i en formasjon med 3 sentralt med en kvikkere og mer kreativ tredjemann. Etter at Aqui drar til Italia så har vi alternativer i Meireles og Gerrard, men nå er desverre begge uaktuelle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...