Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Faen, hadde håpet på en hjemmeseier her og EL-spill neste sesong. Det er ikke noe annet enn en byrde som ikke tottenham vil ha en gang. Dog isolert sett er det flott å se Liverpool tape, aldri dumt det!

 

Dette var vel noe Harry lirte av seg i samme intervju som han påstod at managere flest ikke aner hva spillere tjener, og på forhånd unnskyldte seg for at de sannsynligvis ikke kom til å klare topp 4 neste sesong. At den mannen ikke får mer pepper av engelsk media er en gåte, kan tenke meg oppslagene hvis Wenger/Rafa etc. hadde sagt noe liknende.

 

Når det gjelder EL eller ikke, så føler jeg ikke det er noe krise å evt. miste det. Det har sine fordeler og ulemper. Men som jeg har sagt tidligere vil 5. kontra 6. alltid være bedre i mine øyne.

Lenke til kommentar

Absolutt ikke noen krise for meg om vi mister EL neste år, men allikevel veldig skuffa over kampen i dag. Skikkelig frustrerende.

 

Hvordan er det hvis Tottenham kommer etter Chelsea på fair play tabellen, er det vi som får den plassen da, eller Fulham som kommer på 3.plass på den tabellen?

Lenke til kommentar

Hvordan er det hvis Tottenham kommer etter Chelsea på fair play tabellen, er det vi som får den plassen da, eller Fulham som kommer på 3.plass på den tabellen?

YNWA greide å overbevise meg om at Liverpool ville få den om Fulham ikke slo Spurs på fair-play tabellen, men det stemmer ikke i det hele tatt nå som jeg sjekker reglene.

 

The three highest placed national associations in the UEFA Fair Play ranking will each automatically gain an extra qualification berth for the First Qualifying Round, providing they have exceeded the threshold of games played, and have a minimum average score of 8.0. These berths are then allocated to the highest placed club in that association's own Fair Play league that has not yet qualified for either the UEFA Champions League or the UEFA Europa League.

 

5. plass til Spurs = EL på Spurs og Fulham*

5. plass til Liverpool = EL på Liverpool og Spurs*

 

* Med forbehold om at fair-play tabellen står seg slik den er i dag. For alt vi vet kan Blackpool/West Ham ha klatret seg mot toppen siden forrige oppdatering.

Lenke til kommentar

Webb snøt oss for to stonewall pens i ligafinalen mot Chelsea, såeh, du kan egentlig bare rulle inn. Er forresten ikke så lenge siden dere fikk ei straffe som var fire og halv meter utafor feltet ved Spearing.

 

Å komme til EL på fairplay er bare flaut, så like greit at Srktel har raka opp nok kort. Frykter ikke Liverpool noe mer enn lag som Tottenham, men det er klart dere blir litt farligere neste sesong når det ikke er energitømmende bortekamper i EL mot type Malmø FF og Braga Fussballkløbb i bortivekkistan å konsentrere seg om.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå får vi se i siste kamp, kan fort ende opp med EL likevel. Men, fra et sportslig perspektiv er det ingen tvil om at vi tjener på å unngå EL neste år, slik at fokuset kan ligge kun på ligaen og å komme tilbake til Champions League. I vår situasjon nå tror jeg fort det kan være det beste for oss. Håper bare ikke spillerne og nye potensielle signeringer fokuserer for mye på at det ikke blir noe Europa-spill neste år.

Lenke til kommentar

Ser Juve sier de fortsatt er i forhandlinger angående Aquilani. Hvis vi ikke får de 15M €, noe vi garantert ikke gjør, ser jeg ingen grunn til å selge han. Synes vi burde gi han en hel sesong i rødt med Kenny før vi eventuelt selger han. :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...