Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Lurer på hva Atletico skal ha for Agüero når dere ga £35m for Andy Carroll. Tror kanskje dere har satt dere selv i en kinkig situasjon i fremtiden.

Selger da Poulsen for £50m, siden vi solgte Torres for det beløpet. Null stress.

 

Serious note: Carroll ble under kinkige omstendigheter. Dagen transfervinduet ble lukket, hadde ikke spseielt lyst til å dra fra Newcastle(rykter), Liverpool ''måtte'' ha en spiss on the spot osv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et godt bevis er Suarez overgangen.

Her bommer du(tror jeg,(for ikke å virke altfor bastant)), de som stod bak salget av Suarez i Ajax har sagt til media at de var strålende fornøyd med å presse Suarez såpass opp i pris, Liverpool var tydligvis "enkle" å forhandle med. Det er oppsiktsvekkende, og selvom Carroll ble kjøpt i 12 time var det en sum som var helt bak mål og vi gidde etter for absolutt alle kravene til Newcastle.

 

e: Dette var noe jeg leste på rawk, så vidt jeg kan huske linket han også til artikkelen. Det er en av gutta der inne som farer med mye bra og er en pålitelig kar.

Endret av Smågal
Lenke til kommentar

Ja takk til Cahill, M'Vila/Defour, Hazard, Aguero

Jeg vet det bare er ønsketenking dette her, men hvordan i alle dager skal dere få råd til det? Eneste spilleren som muligens kan under £10-£15 mill der er jo M'vila/Defour.

Hehe, du svarte i grunn på det selv. ;)

 

 

Altså Aguero er ikke utenkelig, har jo vært ganske kraftig linka i det siste. Ønsker meg han eller Hulk på topp. :) Les:ønsker

Lenke til kommentar

Regnte med det :)

 

Tror ikke så mye av det der er utenkelig, i det minste ikke når dere avslutter sesongen på en sky slik det ser ut som.

Det jeg tenker på egentlig er hvordan dere stiller dere til at eierne punger ut for et par spillere? Altså pengedoping på en måte, selv om det aldri blir så ekstremt som City eller Chelsea. Sliter litt med det samme selv om Arsenal plutselig bruker mye penger i sommer, om hvordan jeg skal stille meg til det om feks Kroenke spytter inn £30 mill.

Lenke til kommentar

Regnte med det :)

 

Tror ikke så mye av det der er utenkelig, i det minste ikke når dere avslutter sesongen på en sky slik det ser ut som.

Det jeg tenker på egentlig er hvordan dere stiller dere til at eierne punger ut for et par spillere? Altså pengedoping på en måte, selv om det aldri blir så ekstremt som City eller Chelsea. Sliter litt med det samme selv om Arsenal plutselig bruker mye penger i sommer, om hvordan jeg skal stille meg til det om feks Kroenke spytter inn £30 mill.

Er vel tross alt litt forskjell. Arsenal har en relativt ung og god førstelagstropp.

Liverpool har derimot en del eldre førstelagstropp og den skriker etter mer kvalitet og yngre spillere.

 

Uansett, skal det handles, må det handles nå, før Financial Fair Play regelen tror i kraft. Dette gjelder ikke bare Liverpool, men også andre lag som f.eks Chelsea.

Lenke til kommentar

Jeg ser ikke på det at eiere legger ut litt penger til investering en sjelden gang hvis det trengs som pengedoping. Med pengedoping tenker jeg på nettopp Chelsea og City - der klubben drives uansvarlig og økonomisk katastrofisk fordi eieren betaler alt som skal til, det være seg overgangssummer og lønninger, og klassespillerne ruller inn som på et samlebånd. Nå vet jeg ikke om FSG kommer til å legge ut noen penger til spillerkjøp i sommer, de virker å være økonomisk fornuftige og i uttalelsene virker det som om det skal satses på lønnsom drift der alt av overskudd går til investering i spillerstallen, men det er jo ikke helt umulig at de stiller en sum til rådighet for noen kjøp nå i starten dersom det trengs. Uansett har vel Liverpool en god del eierpenger til gode før vi skal kunne kalles kjøpeklubb eller pengedoping, vi har tross alt blitt ranet £30M av overskuddet vårt årlig i renteutgifter i årene under Hicks og Gillett. :p

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det er en god problemstilling det der, men jeg er enig med Hewitt. Det vil aldri komme opp på samme nivå som City og Chelsea. FSG har uttalt at de vil gjøre smarte spillerkjøp dersom prisen er riktig. De gir vel heller ikke Kenny noe budsjett og forholde seg til, men er villig til å spytte inn det det trengs dersom de ser på det som økonomisk forsvarlig. Dessuten vil vi nok kvitte oss med en del daukjøtt i sommer som vi får bittelitt inntekter av, og kraftige kutt i lønningene (Joe Cole spesielt kanskje).

 

Vi har også fått på plass ny sponsoravtale og får kanskje ny draktleverandør som blir den beste avtalen i England. Sleng på den kommersielle biten som faktisk er av de beste så har vi faktisk en god del inntekter og ta av selv også, så er nok ikke sånn at bare FSG må spytte inn penger. Tidligere var det jo det helvetes lånet til H&G som spiste mesteparten av de faktiske inntektene til klubben, nå kan vi jo gjøre som vi vil med de tilsvarende inntektene.

 

Edit: Ser på det som veldig sannsynlig at vi svir av £20-30M på en enkelt spiller i sommer (Aguero? :p ), men bare så lenge det ikke blir 10 stk av de så er det liksom greit.

Endret av ErlendRU
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enig med Erlend og Hewitt når det gjelder pengebrukdiskusjonen. Stoler på styre og stell innad i klubben når det gjelder pengebruk. Og Henry har også uttalt at det er uaktuelt å bruke penger vi ikke har, og at klubben skal drives med overskudd uten "doping". Nå som vi er kvitt H&G (se funfact under), samt fått profesjonalisert det komersielle, i tillegg til spillersalg osv. er det ikke utenkelig at vi kan forsterke en del i sommer uansett.

 

**Funfact: En Andy Carroll koster det samme som tre og en halv månede med straffegebyr på lånet til RBS siste tiden under Hicks og Gillett**

Lenke til kommentar

Angående diskusjonen rundt "kjøpeklubb" og sammenligning med Chelsea og City må jeg si at hverken Liverpool, Arsenal eller United stiller i samme kategori som oljeklubbene. Spillerhandel er en viktig del av fotballen og har vært det i alle år. Liverpool kjøpte Dalglish for en rekordsum (£400k eller noe :)) i sin tid, og alle klubber er avhengige av å benytte det globale markedet for å hevde seg i toppen. Det er likevel forskjell på en sunn "rullering" av spillere, for det er jo også en del spillere som selges hvert år, og doping som City, Chelsea og Real driver med. Jeg kommer ikke til å skamme meg om Liverpool svir av £30m for en spiller i sommer, tvert i mot. Det er sånt som trengs en gang i blant. Likevel blir jeg 100x mer fornøyd om en lokal spiller slår igjennom fra egne rekker.

 

FSG har hele tiden sagt at pengene er der, men de er mest opptatt av å drive økonomisk forsvarlig og de ønsker å satse på egenutvikling.

 

Jeg tror ikke at spisser står øverst på ønskelista nå. Vi har god bredde på topp og bøtter inn mål for tiden. Neste år regner jeg med å se en større samkjøring av Carroll og Suarez, og da har vi Kuyt i bakhånd, evt en trespissrekke med kuyt og suarez på hver sin side av Carroll. Vi har uansett både unggutter og "squad players" nok til å dekke de mest prekære behovene der fremme i forbindelse med skader eller suspensjoner.

 

På sentral midtbane er vi godt dekket, og i forsvar er det kun akutt behov for en venstreback. Hadde gjerne sett Flanno/Robbo gjøre plassen til sin egen, men jeg tror vi trenger en mer rutinert "mentor" der først. Det vi trenger er en god ving eller to. Jeg skal ikke spekulere i navn, for det er vel mer eller mindre nytteløst, men jeg ser gjerne at vi handler britisk/nordeuropeisk, og maks tre dyre spillere (over £10 mill). Ellers er det vel bare å slå til dersom vi kommer over en kongedeal, men jeg får heller ikke panikk om det ikke blir noen store signeringer i sommer. Laget har da klart seg bra siden januar uten spillere som Gerrard, Johnson og Carroll, så det er ingen krise på Anfield.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Kenny is a legendary Liverpool figure both as a supremely gifted footballer and successful manager. Since returning in January he has shown extraordinary leadership and the ability to bring the best out of so many people associated with the Club. It was obvious to us very early on that the atmosphere surrounding the Club had been transformed by his presence. No one else could have produced such a response. Therefore, I'm delighted we have agreed to a new contract. We didn't need nor want to look elsewhere for the right man to manage the team." - John Henry

 

Dette gikk fra å være en sørgelig dag med bakrus til å bli en herlig, herlig dag. :D

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...