Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Nå skumleste jeg bare, men det virker som om eierne ble vurdert mye etter hvilke spillerkjøp de gjorde. Isåfall er det ikke gitt at de blir like suksessfulle i England, da eierne vanligvis ikke har noe med spillerkjøp å gjøre, annet enn å finansiere de selvsagt. Vi husker jo alle hvordan det gikk med spillerkjøpene Mr Chelski tvang gjennom, Schevschenko (stavefeil) f.eks.

Lenke til kommentar

Dette virker lovende foreløpig synes nå jeg. Slik jeg forstår det så er ingenting sikkert enda, men det virker å være nærme, og for første gang på lenge har jeg tro på at vi kommer til å bli kvitt H&G ganske snart.

 

Liker det jeg leser om måten NESV, og måten de har drevet Red Sox blant annet. Dette virker med eiere som har den innstillingen og mentaliteten vi er ute etter, men det gjenstår å se om de klarer å leve opp til dette. Jeg har hvertfall tro på at det kommer til å bli bedring på Anfield hvis alt vdr. denne avtalen går i orden.

 

Litt bemerkelsesverdig at det ikke har blitt nevnt noe om ny stadion i forbindelse med NESV. Ønsker selvfølgelig ny stadion for å kunne konkurrere med Man Utd og Arsenal, men slik jeg ser det er det viktigere å bli kvitt gjeld, og opprette en sunn økonomi med gode sportslige resultater som kan gjøre det lettere med stadionbygging i fremtiden, dersom dette ikke er planlagt i førsteomgang.

 

Med en gang kan vi vel si at John William Henry på ingen måte kommer til å være som en Roman Abramovich for Liverpool, og ei heller kommer til å drive klubben på samme måte som det gjøres på City of Manchester Stadium.

:new_woot:

Lenke til kommentar
Kan bli aktuelt å utvide nåværende Anfield

Martin Broughton lover bedre stadion i løpet av kort tid, men ikke sikkert at nye eiere vil bygge nytt. Forventer penger til neste transfervindu.

Av Torbjørn Flatin

- Vi vil ha en ny stadion med plass til mer enn 60.000, sier Martin Broughton angående hva den nye eieren NESV har forpliktet seg til i forbindelse med kjøp av LFC.

 

- Dette vil skje i løpet av kort tid, uten at jeg vil sette noen dato på det.

 

- De (eieren/eierne) har valgt å ikke bygge ny stadion, men de har også bygd ny stadion i forbindelse med sine investeringer. Da de fornyet, og ikke bygget ny, stadion i Boston, brukte de om lag £200M til dette. De vil komme inn og ta en vurdering av dette, men det kan bli aktuelt å fornye den nye stadion.

 

- Jeg vil tro at det blir penger tilgjengelig for manageren i det neste transfervinduet.

 

Hvis det er praktisk mulig å utvide Anfield til 60.000 så er det en fullgod løsning i mine øyne.

Lenke til kommentar

Det blir skrevet at om salget blir gjennomført så tjener ikke G og H noe, det er jeg litt lunken til.

 

Salget er £300 mill, jeg husker ikke hva de betalte.

Men dersom Liverpool skal sitte igjenn med gjelden, så får jo nødvendigvis G og H en del penger.

 

Noen som har alle tallene?

 

Uansett fantastiske nyheter, men jeg holder beina

på bakken foreløbig.

 

Jeg ser flere steder at noen påpeker at de nye eierene er fattigere en G og H, jeg tror ikke det betyr så mye. Det hadde aldri fått kjøpt klubben uten å legge frem en handlingsplan, la oss bare håpe de holder mer enn de andre Yanksa.

Endret av guttorm
Lenke til kommentar
Premier League kommer i ettermiddag med en pressemelding om eierskapet i Liverpool FC.

 

"Styret i Premier League har blitt fullt informert om prosessen med det potensielle salget av Liverpool FC, og har av styreformann og daglig leder i klubben blitt gjort oppmerksom på flere potensielle mulige nye eiere de siste ukene.

 

Vi kan bekrefte at Liverpool FC formelt har henvendt seg til oss med intensjonen om endring på eiersiden, og styret er innstilt på å få fullført alt det nødvendige innen fredag 8. oktober, slik at et salg av klubben kan fullføres".

 

Når denne biten er i boks, noe styreformann Martin Broughton føler seg trygg på at den kommer til å bli, er det kun rettsaken angående styremedlemmene Ian Ayre og Christian Purslow som kan hindre et salg.

Lenke til kommentar

Det er uansett utrolig gledelig å bli kvitt G&H. Å se de pakke med seg tingene sine og ikke tjene et øre på Liverpool annet enn å være hatet er et øyeblikk jeg gleder meg stort til å se. Angående nye eiere så må vi jo bare se, men jeg stoler på at Broughton og styret med dagens situasjon tatt i betraktning har vurdert budene nøye og funnet en eier som passer oss på alle måter, både holdningsmessig og økonomisk. Vi skal ikke bli noe City, men vi er også avhengige av økonomisk hjelp for å komme oss litt opp igjen, noe som blant annet innebærer en stadionløsning snart og noe spillerforsterkninger.

 

Så får vi se om H&G greier stoppe salget med sin siste krampetrekning, men ut ifra rapportene ser det ikke slik ut. Vi kan bare håpe. Det er uansett en bra dag i dag.

Lenke til kommentar

Tapt i forhold til hva? De får jo mer enn de betalte for klubben når de kjøpte den.

Dette såkalte tapet må i såfall stort sett være renteutgifter. Og sånn går det når du låner alt for å kjøpe noe og ikke akter å betale tilbake.

Tror de skal være glade for at de får noe som helst jeg og at RBS ikke har tatt over for lenge siden. Maken til tålmodig bank skal du lete lenge etter.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Artikkelen:

 

The Liverpool co-owners, Tom Hicks and George Gillett, stand to lose their £144m loans in Liverpool if the proposed sale of the club to John W Henry's New England Sports Ventures group goes through next week.

 

The deal with Henry is valued at £300m which incorporates £200m to repay debt owed to the Royal Bank of Scotland, £40m to cover non-banking liabilities and £60m in debts relating to the planned development of the proposed new Anfield stadium in Stanley Park.

 

This leaves no room for the repayment of the loans which Hicks and Gillett made to Liverpool, which stood at £144m on 31 July 2009, the date of the club's last published accounts. With Hicks and Gillett having been keen also to turn a profit from any sale of their shares in Liverpool, the reality that they are now set to make a huge loss, makes it clear why the Americans are so resistant to the deal with Henry.

 

The Premier League released a statement this afternoon confirming Liverpool's intention to change owners. "We can confirm that Liverpool FC has formally notified the Premier League of an intended change of control and that the board has undertaken to complete all the necessary processes by Friday 8 October so that the sale of the club can proceed," said a spokesperson.

 

Legal action is expected to proceed next week to decide on whether the Liverpool board acted validly in completing the sale of the club.

 

http://www.guardian.co.uk/football/2010/oct/06/tom-hicks-george-gillett-144m-losses

Lenke til kommentar

Takk så jævlig for dette. Tidenes nyhet å komme hjem fra jobb til! :D Skeptisk til nye amerikanere, men det kan jo ikke bli verre enn det har vært synes jeg, og det de nye har gjort med Red Sox er ikke dårlig heller, så virker som de satser på det sportslige.

 

Om Anfield blir bygget ut eller ny stadion kommer på plass er et fett for meg, synes det hadde vært veldig ålreit om Anfield kunne stått da! Men da må det utvides og fornyes over hele fjøla, for det er det mye råttent.

 

Uansett, UT MED HICKS OG GILLETT!! Fuck yeah! :new_woot: :new_woot:

Lenke til kommentar

Mitt hjerte gleder seg.

 

Får håpe dette går i boks, og at kan gi ny glød i hele laget. Jeg må si at jeg har holdt med LFC siden førsten på 80-tallet, men har ikke satt meg så mye inn i hvilke spillere som er der osv. Jeg har sett alt for få kamper til å kalle meg en LFC fan, men hvis det er et lag jeg holder øye med ja så er det Liverpool. Hvorfor? Jo for det er det laget jeg liker best. Jeg har ikke noe hat følelse til andre lag men et "elsk" følelse til LFC, derfor har det vært triste tider for tiden. Men dette her kan jo ikke føre til noe værre. Skal vi beholde de beste spillerne klubben har så må det noe positivt inn i klubben, og i dag kan det hende det har hendt.

 

Y.N.W.A !!

Lenke til kommentar

Dette var en herlig nyhet og høre på jobb kl 9 i morres. Ut med Hicks og Gillett makan til idioter skal man leite lenge etter. De har gjort mange banale ting i den tiden dem har eid LFC, og når jeg leste om at dem prøvde å Erstatte Ian Ayre og Christian Purslow fra styret. Med sin egen sønn og, jesus...

 

Nei få dem ut!! Nå kan vi kansje få se noen gode sportslige resultater også, dette gir nok en boost i motivasjonen til mange av spillerene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...