Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Jeg skjønner ikke at man kan få se til å si at Gerrard filmer ved straffesituasjonen!?! Det er jo ingen som IKKE ser at det er kontakt. Men kan vel ikke forvente mer av en gjeng med nerder som sikkert ikke har tatt i en fotball.

 

Om det er straffe er en annen ting.

Har spillt fotball i over 10 år :) Gerrard løper inn i Pernia, kommer først på ballen og overspiller til tusen for å få straffe. Det kaller jeg fremprovosering av en situasjon og direkte filming.

 

Gi faen i verdens lengste quotes btw

 

Edit: ikke ment til MagnusW, den siste der :)

Endret av The Game
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Herregud Braxboy, det ligner ikke på en straffe engang. Det var et soleklart frispark til Pernia, i beste fall ingenting noen veier. Straffe ligner det i hvertfall ikke på i det hele tatt. Om du tror nøytrale supportere mener det der er straffe tar du feil. Kan feks nevne at jeg så kampen med en Real Madrid (hater Atletico) supporter og han begynte bare å le av dommeren. Når man blir snytt for to klare straffer og får en så til de grader feildømt på overovertid, er det klart man lurer på hva i helvette det er som skjer med dommertrioen.

 

Liverpool burde egentlig ha tapt begge oppgjøra mot Madrid. Dere kan takke dommerene for at det ble 2 uavgjorte. Fakta faen.

 

Liverpool hadde flest sjanser med Agger, men utenom det hadde AM brukbar kontroll bakover. Men Liverpool var det klart beste laget, ja.

 

Ok, så er vi ikke enige. At du mener det er et soleklart frispark til Pernia er helt LATTERLIG da han går i kroppen på Gerrard og gir en god faen i hvor ballen er. Hvilken kompis du ser kampen med er forsåvidt helt urelevant. Kan da vel le av dommeren selv om kampen går Evertons vei jeg?

 

Du nevner alt Atletico blir "snytt" for, men Liverpool ser du tydeligvis ikke. Dessuten er dette med hands vanskelig å avgjøre. Jeg er ikke enig i at begge situasjonene til Atletico kvalifiserte til straffe, men den diskusjonen orker jeg ikke gå inn på nå.

Endret av braxboy
Lenke til kommentar

Erik Soler har psykologi- utdannelse, fotballkunnskapen er det så som så med. At han ikke har fått med seg at Gerrard ikke uttales Schærrar sier vel egentlig ganske mye. FINT lite jeg er enig med han i, enten det angår LFC eller ikke.

 

Treblad:

Hvis du tenker på situasjonen mellom Malouda og Finnan (var vel den?), så syns jeg ikke det var straffe nei. Men der var det faktisk ikke kontakt, og dermed nekter jeg å gå med på å sammenligne det.

 

Og ja, svaret hadde vært det samme om jeg var nøytral i den kampen. You have my word.

Endret av braxboy
Lenke til kommentar

Svar til Braxboy.

 

Noe klikk skjedde med posten

 

Vi får være enige om og være uenige i denne saken da. hehe Skal man se på sjangse statestikk så skulle Liverpool vunnet denne kampen og At. Madrid hjemme ville vært greit med uavgjort. Men sånn er ikke fotballen.

Det har vært veldig mye dårlig dømming hitill i Cl

 

4 store feil her (3 hands som skulle vært straffe og en som ikke skulle vært det.).

 

3 Store sist kamp. ( 1 offside mål godkjent og 2 som ikke var offside som ble annulert)

 

Aalborg - United 3 store feil. (2 Offside mål av Berbatov og ett mål som ikke skulle vært offside for Rooney)

 

Dette er de store jeg kommer på nå. Er sikkert flere

Endret av soundamia
Lenke til kommentar

Enig med deg.

 

Er det som er så fint med diskusjoner. Når man klarer å holde det på et noenlunde saklig grunnlag og komme med synspunkter uten at alt ender i flaming. Hehe..

 

Er fint å være uenige om litt av hvert, og man skulle tro det er helt naturlig også. Fotball er følelser, og da blir det ofte uenigheter oss supportere innimellom.

 

Men da er det kvelden for meg, tidlig opp i morgen. Natta folkens.

Endret av braxboy
Lenke til kommentar

Ærlig talt, denne gangen ser ut til at vi kan ta nesten alle united-supporterne under en og samme kam. Dere ber oss ta av oss Liverpool-brillene, mens det i virkeligheten er dere som må ta av dere anti-Liverpool brillene.

 

Selvsagt skulle det aldri vært straffespark, men å kalle det for filming er det mest idiotiske jeg har hørt på lenge. Gerrard ser at han kan nå en ball og viser oppofrende innsats og kommer soleklart først på ballen, akkurat det er et faktum som er meget viktig å understreke. Når han kommer i 110 km/t og er 1 meter over bakken og får en dytt - hvem klarer da å holde seg på beina? Hvem? Å kalle dette for filming er så latterlig. Visst har Gerrard noen dive på samvittigheten han også, og det er selvsagt ikke noe jeg forsvarer. Men dette? Hallo!

 

Ellers var kampen mot Tottenham på lørdag vesentlig bedre spillemessig, likevel fikk vi et bedre resultat i dag.

Lenke til kommentar

Det burde vært frispark til Pernia, måten Gerrard går inn i "overfallet" eller som dere kaller det: Taklingen, er ikke forsvarlig. Det han gjør i ettertid, altså at han detter, er ikke filming, det er normalt at han detter, men måten han reagerer på etter fallet viser tydlig noe annet, han reagerer med en gang ved å se på dommern.

 

Latterlig av dommern å ikke gi frispark på den slags taklinger, som "Superparanoid" sier så går han, Gerrard, inn 100 % for å få ballen, men måten han går inn på er ikke forsvarlig, man blir dømt på hva man gjør ikke hva man tenker ;)

Lenke til kommentar
måten han går inn på er ikke forsvarlig, man blir dømt på hva man gjør ikke hva man tenker ;)

Hva er galt med måten han går inn på? Er ikke engelsk fotball kjent for å være en fysisk sport? Straks det er snakk om Liverpool blir alle sånne situasjoner "ikke forsvarlig". Kan ikke se at han på noen som helst måte gjør noe ureglementert i denne situasjonen. Han kjemper om en ball, og kommer klart først. Hadde han hoppet inn i en duell han var dømt til å tape, eller hopper inn med knotter eller albuer først, hadde det vært noe helt annet. Men det var ikke tilfellet her!

Lenke til kommentar

Først av alt: Jeg sier ikke dette for å være drittsekk, Skuespill og skitent spill er en del av Fotballen, nå sier jeg ikke at han filmet!

For det andre: Når dere argumenterer så virker som om dere i være setning kommer inn med "det gjorde dere også"-argumentene, hva andre har gjort eller gjør er irrelevant. ;)

 

Over til situasjonen:

Det som er tilfellet er at Gerrard stuper inn i situasjonen, han tar løpefart og hopper inn, skal man få lov til slikt bare fordi man er fra England og det er "lov" (Eller ikke forhatt) i England? :p

 

Pernia stanser nesten opp fordi han har kontroll på ballen, synes Gerrard er ganske dømt til å tape da egentlig ;)

Lenke til kommentar

får si det som jeg sa i united-tråden.

 

Gerrard kommer inn i duellen, han lander oppe på hode til athletico spilleren og slike ting pleier det faktisk å bli dømt frispark mot for. Men for å nevne det, så er det umulig for gerrard å stå i den duellen. Men det jeg har reagert på er måten han framtrer i media etter kampen, måten han ikke prøver å stå i situasjonen og måten han prøver alt for å få straffen.

For ikke å nevne feiringen av scoringen. Hadde ALDRI funnet på å feire ett slikt straffe..hadde tatt det, og latt det vere med det.

Endret av Zaltatov
Lenke til kommentar
Sjokkerende at The Game, forums mest anti-liverpool person mener at det var filming.

 

Hva var oddsen for det?

Altså han går ikke inn i situasjonen for å filme, det kan du se på kroppsuttrykket. ;)

Men i ettertid, da han detter (Og han detter av at Pernia har kroppen foran han, noe som er helt greit, ikke filming), ihvetfall så detter han og ber selv om straffespark - sistnevnte er litt mistnkelig, det kaller jeg skitent ;)

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...