Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis Ten Hag vil ha Mason Mount så er jeg ikke så negativ til han. Han er en spillertype vi trenger - arbeidsom begge veier, meget bra balltransportør. God til å finne rom, god på siste tredel, god i pasningsspillet. Om vi kan erstatte Van de Beek med han så vil det være en solid oppgradering og gi oss mer bredde.

Mount har hatt en forferdelig sesong nå, men det er det flere i Chelsea som har. Så har han hatt sitt å stri med utenfor banen denne sesongen, som kan forklare en del av den enorme duppen. Tror ikke han plutselig har blitt permanent endelig, og ser lite grunn til at han ikke kan komme tilbake på det høye nivået han har vært.

Når det kommer til Rice veksler jeg mellom å tenke at han er litt oppskrytt til å tenke wow, dette er en fantastisk midtbanespiller. Jeg mener det definitivt er potensiale for ham til å bli en av ligaens beste i sin posisjon, men det er vanskelig å se helt ordentlig for seg han i United når han spiller en så annerledes fotball i West Ham. For England har han stort sett vært strålende da, som jo er en god pekepinn. Ellers vil jeg vel tro at et lag som Arsenal er desperate etter ham, med behovet de har på midtbanen.

Kjøpene under Ten Hag har så langt vært bra mener jeg. Malacia kanskje den minst overbevisende, men jeg tror det er spiller i han og.

Lenke til kommentar

Malacia kostet vel 12 mill? Som backup og med tanke på pris så synes jeg det har vært ett vellykket kjøp. 

Vil heller si overbetalte for Antony. Svært forutsigbar spiller, men har samtidig fått inn noen viktige mål for oss. Håper han tar nye steg neste sesong.

Rabiot har vistnok hatt en strålende sesong for Juventus, og linkes til oss igjen. 

Caicedo er en annen spiller vi linkes til.

Får bare håpe de henter inn det som trengs for å ta ytterlige steg neste sesong 

Lenke til kommentar

Er litt ferdig med å ta prisene så mye i betraktning, i hvert fall før det har gått noen år. Spesielt for unge spillere. Synes det som regel er sjuke summer uansett. Tiden vil vise om Antonys pris var for høy eller ei, han har virkelig begynt å vise seg bra nå på slutten av sesongen. Er veldig spent på den videre utviklingen hans.

Ikke fullt så viktig kamp i dag, men vil være fint med seier. Topp fire er sikra, men seier betyr tredjeplass og 75 poeng som vil være den nest høyeste poengsummen vår siden 2013. Også en mulighet til å forlenge rekka uten hjemmetap siden september inn i neste sesong. Kanskje kan vi klare et helt år.

Blir nok noen utskiftinger på laget, både på grunn av skadene og for å hvile noen bein før finalen. Fulham har vært ganske bra nå de siste kampene og scoret masse mål, så selv om de er trygge på 10. plassen sin så forventer jeg ikke noen walkover.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Yup. Suksess uavhengig av den siste kampen!

Spesielt om du ser det i konteksten – hvilken tilstand/situasjon klubben var i for ett år siden.

(Føler egentlig at det sportslige var i en kontinuerlig nedgang f.o.m 2-1 tapet mot Sheffield United januar 2021 - med påfølgende svak vårsesong, etterfulgt av å tape EL finalen på straffekonk, før Glazers finner ut at det å signere Ronaldo var en god ide, og til slutt Rangnick som manager...).

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Cup er cup ja! Dog, City har vært vilt gode nå i siste del av sesongen. Ble tap mot Brentford, men da hvilte de hele gjengen. Er litt redd vi møter et City-lag som er enormt påskrudd og herjer med oss slik de gjorde med Real Madrid.

Får satse på at Ten Hag treffer godt taktisk. Er spent på om han starter med Fred!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...