Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kort vei mellom fiasko og stor suksess da. Jeg vil si at topp fire, ligacuptrofé og FA-cupfinale vil være en strålende førstesesong med Ten Hag. Vi må huske på hva han tok over og de lave forventningene før sesongen.

Blir det femteplass, ligacuptrofé og FA-cupfinale ville jeg nok ikke kalt det en fiasko, men selvfølgelig en stor nedtur etter å ha ligget på tredjeplass/fjerdeplass så lenge.

Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (5 timer siden):

Blir det femteplass, ligacuptrofé og FA-cupfinale ville jeg nok ikke kalt det en fiasko, men selvfølgelig en stor nedtur etter å ha ligget på tredjeplass/fjerdeplass så lenge.

Ikke fiasko om man har 2022-briller, men om vi skulle gi fra oss så mange poeng på tampen så er det selvsagt en fiasko med mai2023-briller, man kan nesten ikke si noe annet

Lenke til kommentar

Jeg tror som sagt for et par kamper siden at det er ganske stor sjanse for at topp fire ryker, og som jeg sa etter forrige kamp: et tap i den vanskelige bortekampen mot Brighton og det kan begynne å brenne igjen. Grunnen til at jeg er pessimistisk er skadene, som gjør at det blir lite rotasjon, færre muligheter fra benk, spillere ute av posisjon, og at spillerne er utslitte og dropper veldig i intensitet i andreomgangene. Dette er en dårlig kombo på slutten av sesongen.

Med det sagt så var seieren mot Villa imponerende, og vi burde egentlig også slått Brighton med de kjempesjansene vi hadde der. Kampen burde ha vært avgjort til pause. Bruno er den spilleren som har skapt ganske klart flest sjanser i ligaen denne sesongen, men vi er likevel det laget som har scoret klart færrest mål av topp 7-lagene. Så effektiviteten foran kassa er altfor dårlig.

Noe å glede seg over er det heldigvis og. Shaw har vikariert utrolig bra på stopperplassen igjen. I går var han helt fantastisk (bortsett fra handsen). Wan-Bissaka er også bra for tiden, og jeg synes angrepsspillet vårt frem til avslutningene tidvis er strålende.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Nå tror jeg ikke at det skjer, men om Brighton vinner alle sine kamper så ender de på 73 poeng. Det betyr at på de siste 5 kampene må vi ha 11 poeng. 4 seire, eller 3 seire og 2 uavgjorte. 

Vinner de resten av kampene sine med det programmet de har igjen så fortjener de virkelig topp 4. 

 

 

Lenke til kommentar

Bør nesten vinne imorgen. Liverpool puster i nakken. Opp i ledelsen mot Brentford allerede. Tidlig fortsatt men tviler de avgir poeng på Anfield og de nekter å tape poeng for tiden...

Er jo litt typisk United å bottle topp 4 etter å ligget der mesteparten av sesongen..🤷

Press og intensiteten må opp mange hakk imorra hvertfall og ikke kun 1 omgang.

e: de tre hjemmekampene som er igjen skal hvertfall være 3 poeng i hver..

Endret av ReaveЯ
Lenke til kommentar

Der røk topp 4... dette laget eier ikke mentalitet, trenger 3 seiere og så presterer de å tape 2 kamper istedenfor. West Ham har vært elendige, men de har absolutt ingen problemer i dag. For et håpløst og fantasiløst lag. Håper det prioriteres ny keeper i sommer, De Gea har så utrolig mange svakheter. Vi kan aldri spille som Ten Hag ønsker med en keeper som ikke er trygg med ballen i beina, og så oppå det hele gjør han en gigatabbe i dag til tross for at han skal være god på streken.

Lenke til kommentar

Har ikke dette laget noe mentalt trener/psykolog? Isåfall gjøres det svært dårlig jobb på det feltet..

Mye må jo sitte i hodet.

Kan ikke fortsette kun spille en grei omgang og svikte så i andre.

Hvertfall null undskyldning om de gjør det samme mot Wolves når det er nesten en uke mellom kampene...

Bør ha fått tilstrekkelig pause da

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...