Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skulle putta flere mens vi var gode i går, det var voldsomt til sløsing. Likevel et tragisk utfall. Første baklengs er ikke uheldig men en forferdelig tabbe og neste er regelrett uflaks. Det gule kortet til Bruno er så på trynet at jeg har ikke ord. Hvordan dommere ikke får noen konsekvenser imot seg etter slikt er meg en gåte
 

Martinez og Varane ute. Da er vi tilbake til Maguire og Lindelöf igjen *grøss*. Denne sesongen kan fort ende helt jævlig dårlig. Skadene bare fortsetter og fortsetter. Kamp-program kan man si, men dette har vært en trend i flere sesonger nå :( 

Lenke til kommentar

Maguire - Lindeløf partnership incoming.. 🥶

Krysser fingra Shaw blir klar til søndag og kan spille stopper i det minste.

Varane ser ut som blir ute ei stund også..

e: Alternativt Casemiro eller McTominay ned i stopper pos, men tvilsomt Ten Hag går den veien.

 

Endret av ReaveЯ
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (47 minutter siden):

United i topp fire-kampen er jeg ganske usikker på fremover. De er favoritter, man har såpass mange skadde nøkkelspillere og fremdeles et helt vanvittig kampprogram, så det blir en enorm påkjenning på de som må spille hele tiden samt at laget selvsagt er en del svekket. Uten begge de beste midtstopperne, venstrebacken, toppscoreren, og uten noen innbyttere på midtbanen foruten Fred. Borteseieren mot Forest var sterk, men det kommer tøffere kamper, og blir det flere skader så er det ikke mye å gå på. Det vil ikke forundre meg om laget skulle implodere, men klarer de å holde seg i topp fire vil det være sterkt.

Siterer den inn her fra PL-tråden. Kampprogrammet fremover er så tett at det er nesten så jeg håper på at vi ryker ut av både FA-cupen og EL. Med en så tynn stall vi har nå (skade på Rashford, McTominay, Sabitzer, Donny, Malacia, Varane, Martinez, Garnacho), er jeg redd at skadene som kan oppstå ved et for tett kampprogram vil forplante seg langt inn i neste sesong:

Antall dager pause mellom kampene i front...

  • 4 - [EL] Sevilla (A) - 20.04
  • 3 - [FA] Brighton & Hove Albion (N) - 23.04
  • 4 - [PL] Tottenham Hotspur (A) - 27.04
  • 3 - [PL] Aston Villa (H) - 30.04
  • 4 - [PL] Brighton & Hove Albion (A) - 04.05
  • 3 - [PL] West Ham United (A) - 07.05
  • 4 - [EL] EL-Semi-Final 1 (?) - 11.05
  • 2 - [PL] Wolverhampton Wanderers (H) - 13.05
  • 5 - [EL] EL-Semi-Final 2 (?) - 18.05
  • 2 - [PL] Bournemouth (A) - 20.05
  • 3 - [PL] Cheslea (H) - 23.05? (potensielt 22.05-25.05 vil jeg tro)
  • 5 - [PL] Fulham (H) - 28.05
  • 3 - [EL] EL-final (N) - 31.05
  • 2 - [FA] FA-Cup Final (N) - 02.06


[PL] Chelsea (H) - ??? - kan også settes til midtuken mellom WH og Wolves, eller Wolves og Bournemouth, dersom vi ikke slår Sevilla på torsdag

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fin liste det, som viser hvor vanvittig tett det er med kamper! Sånn har det vært siden jul.

Angående skader så kan du legge til Shaw og Malacia på lista.

Heldigvis er det meldt at Rashford, Shaw, Malacia og Sabitzer alle er tilbake på trening i dag. Så får vi se hvor raskt de er tilbake på banen også.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Seriøse engelske medier rapporterer i dag at Ten Hag planlegger å kvitte seg med opp til 15 spillere til sommeren.

Jeg håper det er oppe til vurdering at De Gea blir en av dem. Han har vært veldig god til det han er god på denne sesongen, men tabbene hans koster oss altfor mange poeng og kamper. Utenom det er han en klubblegende som har vært fantastisk for oss, men nå tror jeg kanskje det bør være slutt.

I går skjedde det igjen - for fjerde gang denne sesongen slipper vi inn mål etter at De Gea gjør valget om å slå pasningen på den feilvendte spilleren som møter dypt for å dra motstanderens press inn i midten. 

Vi husker vel alle den første av dem denne sesongen, en identisk situasjon med den i går - der De Gea forsøker å spille på Eriksen og som endte i Brentford-scoring.

FuNSUITXoAEYCN8?format=jpg&name=large

Det nøyaktig samme har skjedd med Fred, Varane og altså Maguire i går. Disse kunne også utvilsomt gjort det bedre selv også, og må ta sin del av ansvaret, men det er De Gea som har oversikten og ballen - det er han som bør se at presset de trekker er altfor stort til at han bør velge den pasningen til å begynne med. Så jeg mener det er han som er roten til dette gjentakende problemet når vi skal sette i gang spillet. Det har også vært flere nesten-situasjoner, der mottaker såvidt har klart å berge situasjonen - som for eksempel Martinez mot Betis tidligere i sesongen.

Vi er nødt til å få en keeper som er bedre med ballen i beina, og som kommuniserer bedre med spillerne foran seg.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
bshagen skrev (Akkurat nå):

@Snikpellik Vil du at Maguire skal være blant de som går? 

Usikker, det avhenger helt av hvem vi eventuelt får inn. Maguire er i utgangspunktet god nok som en backup, men jeg tror han er en type som trenger å spille mye mer regelmessig. Han er også såpass god at han bør ha høyere ambisjonsnivå enn benken, og ønsker nok selv å spille fast et sted sånn at han beholder plassen i startelleveren på landslaget.

Det er nok et par-tre andre posisjoner som er viktigere å gjøre noe med enn stopperne nå til sommeren.

Lenke til kommentar

@Snikpellik Jeg forstår ikke hva du ser i ham. Han har aldri vært god for oss. Han er bestandig på feil plass til feil tid. Maguire vs Sevilla er 0-5. Noe er galt i organiseringen når det er han som styrer backrekka, du ser det på hvordan backene bare blir sugd inn i midten og han gjør så mye rart selv også. Det er ikke uflaks at vi har omtrent åpent mål med Maguire/Lindelöf vs Varane/Martinez. De Gea bør også gå selvsagt, men på tide vi stikker fingeren i jorda ang Maguire 

Lenke til kommentar
bshagen skrev (16 minutter siden):

@Snikpellik Jeg forstår ikke hva du ser i ham. Han har aldri vært god for oss. Han er bestandig på feil plass til feil tid. Maguire vs Sevilla er 0-5. Noe er galt i organiseringen når det er han som styrer backrekka, du ser det på hvordan backene bare blir sugd inn i midten og han gjør så mye rart selv også. Det er ikke uflaks at vi har omtrent åpent mål med Maguire/Lindelöf vs Varane/Martinez. De Gea bør også gå selvsagt, men på tide vi stikker fingeren i jorda ang Maguire 

Maguire var veldig god og ikke minst viktig for United de to første sesongene hans, frem til etter EM der han også kom på turneringens lag. De kampene han var ute med skade så sleit vi skikkelig bakover. Etter det har han variert mye, og til tider vært eksepsjonelt dårlig. Spesielt etter hele laget kollapset under Rangnick.

Denne sesongen har han stort sett vært ganske trygg og grei, og statistikken i de kampene vi har spilt med han på banen er 20 seire, 2 uavgjort og 1 tap. Vi har også sluppet inn færre mål i de kampene han har spilt enn ikke spilt. Men han er helt klart mye bedre sammen med Martinez enn med Lindelöf.

Tror ikke jeg ser noe spesielt annet i ham enn de fleste andre. Ville foretrukket om vi fikk tak i en bedre backup siden Varane er skadeutsatt, men jeg tror ikke at det blir så enkelt. Sånn jeg ser det er det viktigere å forsterke keeper, spiss og midtbane nå.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...