Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Jotun skrev (1 time siden):

I mitt hode kan han holde henda unna Hughes uansett. 

Kan vel helle ta sine egne spillere. Hvorfor i svarte skal han bort å "passe på at Hughes ikke gjør noe dumt"? 

Det er jo bare totalt kaos, tror ikke man tenker så mye i det heletatt. Men inntrykket mitt er likevel at han prøver å roe ned situasjon fremfor å gjøre den verre. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Får roe ned sine egne da heller. 

Har ingenting borti Hughes å gjøre. 

Har ikke en dritt å tjene på personlig eller for laget ved å roe ned Hughes, med mindre han kommer for å knuse trynet til en United spiller. Da ville det vært både positivt og negativt. 

Så why....? 

Endret av Jotun
Lenke til kommentar

Ingen av spillerne har i utgangspunktet noe bortpå hverandre å gjøre på den måten.

Casemiro og Hughes er vel likevel blant de som gjør minst i hele situasjonen. Casemiro holder litt i kragen hans i et par sekunder før de klemmer og ler.

Se videoen, det er virkelig ingenting dette her. Et gult til spillerne som involverte seg holder vanligvis i sånne situasjoner.

United burde ikke trenge å anke en gang, FA burde trekke utestengelsen selv når de ser at de har gjort en feil. United har allerede mottatt beklagelse for grove dommerfeil to ganger denne sesongen og dette bør bli den tredje. Men det kommer ikke til å skje, for dommerne skal beskyttes og det skal normalt veldig mye til.

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

FA er veldig autoritere. Det er én ting jeg misliker med ligaen, managere som står etter en kamp i intervju med masse følelser uten at man får lov å si dem, for da vanker det utestengelse. Der er faktisk Eliteserien litt friskere og gøy, med Gauseth som måker ned reklameplaken og trenere som sier meningene sine og litt krangling i etterkant. Herlig! Fotball er følelser! 
 

Digresjon vel og merke, men FA har blitt et sted med munnkurv og sier du i mot så blir du straffet hardere

@Comma Chameleon men det er nok bare min mening, men du er i alle fall ikke alene om å ha litt konspirasjonsteorier om FA :p 

Endret av bshagen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blir vanskeligere å slå Leeds to ganger og Leicester uten tre av våre midtbanespillere, men et positivt utfall er at Casemiro i det minste får litt hvile. Han får også spilt mot Barcelona neste uke.

Disse spillerne er ute/skadet nå:

  • Casemiro
  • Eriksen
  • McTominay
  • Antony
  • Martial
  • Van de Beek

Begynner å bli en god del.

Antony ble skadet da han ble dyttet ut av banen, i situasjonen som ledet til det røde kortet til Casemiro ifølge Ten Hag.

Lenke til kommentar

Kommer vel til å starte noe ala:

WW
Rashford - Bruno - Sancho?
Sabitzer - Fred
Shaw - Martinez - Varane - AWB?
De Gea

Der Dalot kan være aktuell, pga han kan bidra mer på midtbanen og i det oppbyggende spillet (i mangelen av Eriksen/Casemiro). Garnacho og Pellistri også muligheter på kant, men synes Sancho har sett ok ut, så kanskje på tide med en start? Lindelof kommer sikkert til å bli byttet inn som midtbaneanker ila andreomgangen, med så mye skader er det viktig å sørge for at vi har litt mer backup på midtbanen. Og med Martintez og Varane som "permanent" valg foran han som midtstopper, vil det være praktisk å sørge for at han kan brukes i flere posisjoner (litt ala Blind). 

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Æsj. Jeg blir uvel bare av tanken. Tar Glazers alle dager i uka fremfor Qatar.

Ten Hag snakket litt om skadeproblemene til Martial i går. Han har vært ute hele fem perioder denne sesongen, og mistet 20 kamper. Ganske interessant er det at han sier skadene alltid kommer på forskjellige steder, og at Martial er den spilleren som er mest på Carrington og jobber knallhardt for å forebygge. Ingen lat fyr, bare veldig skjør. Og ifølge Ten Hag uheldig. Jeg vil tippe klubben og spilleren har prøvd mye forskjellig opp gjennom for å forebygge skader.

https://www.united.no/nyhetsarkiv/martials-skadeproblemer-hver-gang-er-det-pa-forskjellige-steder/

Uansett kan vi nok dessverre ikke stole på Martial som vår toppspiss neste sesong med alle skadeavbrekkene. Han leverer når han først spiller og har et bra målsnitt, men det holder jo ikke når han så sjeldent kan spille. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...