Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er godt fornøyd med topp 4. La oss bare nyte hvor godt vi ligger an, at vi i det hele tatt kan ta en titt på tabellen og tenke tittelkamp etter halvspilt sesong etter den elendige starten. Det er så utrolig deilig å se hvordan Ten Hag har snudd det etter all latterligjøringen og kritikken vi hørte i august. Hele høsten så har det vært snakk om at Liverpool, Chelsea og Spurs kommer til å ta topp 4 og at United kommer til å slite, likevel er det ikke vi som er nede på 10. plass :)

Det er bare å nyte denne følelsen om å ha full tiltro til manageren og prosjektet samtidig som vi ser den enorme progresjonen i både spillet og på resultatene. Lenge siden det var slik :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tabellen etter 19 runder i Oles siste sesong, det vil si før klubben kjøpte Ronaldo og det rakna helt sommeren etter:

11BF08F9-BBC8-4319-95F7-C9F25149F01C.thumb.jpeg.46c34caede17d831fd6a04cdb01d425d.jpeg

Vinner vi neste kamp har vi ett poeng mer enn vi hadde da, etter 19 kamper spilt.

Den sesongen røk vi på masse skader på nyåret, og City gikk på en helt enorm seiersrekke. Endte på andreplass med 73 poeng, 10 bak City. Håper på bedre siste halvdel denne sesongen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Tenker fremdeles at City har bedre sjanser enn oss til å ta seriegullet nettopp pga de har såpass bred stall.

Får vi skade på Casemiro er vi svært ille ute. Bruno og Rashford er vi også helt avhengig av at holder seg skadefrie om vi skal fortsette å plukke poeng i samme tempo som vi har gjort den siste tiden. Forsvarsrekka vår har vi derimot ganske bra dybde på nå.

Arsenal er i samme situasjon. Kanskje er det enda tynnere der. Skade på Ødegaard kan de forsøke å få igang ESR igjen, men fallet i nivå er stort. Og får de skade på Xhaka eller Partey, tror jeg de vil slite veldig med å opprettholde nivået sitt.

Samtidig, så har de 8-9 poeng å gå på. Så er veldig mye som skal klaffe for at dette skal gå. Vi må i hvert fall slå de neste helg. Også har de enda ikke møtt City i serien enda, så potensielt endel poeng de kan miste der.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Enig, jeg har syntes at Arsenal har sett ganske solide ut siden før vi slo dem på Old Trafford og selv om de har hatt enkelte svake kamper denne sesongen så virker de likevel mer solide og jevnere enn resten. De må virkelig rakne helt for at noen andre skal ta tittelen.

Ting kan snu veldig fort i fotball, 1 tap mot United, 1 tap mot City så er det plutselig bare snakk om 3 poeng, men det er mye hvis som skal gå i boks da. Jeg vil påstå at vi kommer til å få en tøffere kamp på Emirates enn vi hadde i helga, Arsenal har ingen åpenbare svakheter akkurat nå, de har masse selvtillit og flyt. Kan se for meg at de tar minst 4 poeng mot City og de er klare favoritter mot oss. 

Ingen vits i prate om det enda, men fortsetter vi i dette tempoet og får handlet noe i sommer så kan vi muligens kjempe neste sesong, men jeg forventer at det vil ta minst 2 sesonger til før vi er helt der.

Lenke til kommentar

Nå er det vel bare engelsk tabloidmedia som snakker om seriegull som mer enn en drøm. Jeg tror de aller fleste håper på topp fire og en pokal i enten ligacupen eller FA-cupen. Det var og mer snakk om gull i mediene rundt nyttår i 20/21 enn det er nå, siden City og de andre lagene så veldig svake ut på det tidspunktet, mens vi fløy og det fremdeles var en følelse av at alt kunne skje med Ole.

Ingenting er dog umulig i fotball og det er gøy å se at det ikke er helt urealistisk å toppe tabellen, men da må denne knallformen fortsette i lang tid mens de andre snubler og det er vanskelig å se det helt for seg. Som blured er inne på så er vi veldig sårbare for skader på et par nøkkelspillere. Ryker Casemiro er vi kanskje i kjempetrøbbel. En fordel i innspurten av sesongen er at lagene rundt oss har et tøft program og møter hverandre, mens vi har det ganske greit. Jeg håper et av lagene faller av snart, og synes kanskje Newcastle begynner å vakle littegranne nå.

Uansett er det moro å se på for tiden. Vi har ikke vært så gode siden første halvdel av 20/21-sesongen og vinner vi neste blir det vår tiende seier på rad.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (55 minutter siden):

Ting kan snu veldig fort i fotball, 1 tap mot United, 1 tap mot City så er det plutselig bare snakk om 3 poeng, men det er mye hvis som skal gå i boks da. Jeg vil påstå at vi kommer til å få en tøffere kamp på Emirates enn vi hadde i helga, Arsenal har ingen åpenbare svakheter akkurat nå, de har masse selvtillit og flyt. Kan se for meg at de tar minst 4 poeng mot City og de er klare favoritter mot oss.

Du har flere gode poeng, men det er helt tydelig at de offensive spillerne for Arsenal begynner å bli slitne. Vi kollapset jo nesten fullstendig ifjor og mistet CL-plassen med 6 poeng ledelse og fire kamper å spille for. Og det vil skje igjen i år. Saka og Martinelli er unge og vil ikke holde ut i en hele sesong.

Lenke til kommentar

Spiller ingen rolle om United kjemper om seriegull eller ikke, dette laget er det soleklart mest interessante vi har hatt på godt over 10 år. Har så troa på prosjekt Ten Hag, ALT er bedre enn det var for ett, to og fem år siden.

Nå er de største egoene kastet på dør, og det er så herlig å se at de er erstattet med ekte spellere, som Casemiro og Licha. 

Tror Arsenal vinner i år, det er fortjent. Derfor holdt jeg med dem mot Spurs i går. United skal konsentrere seg om å skaffe en plattform for neste år. Topp 3 er innen rekkevidde, det vil jeg være storfornøyd med. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...