Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sjuke saker 😂 Er vel ikke mer å si.

Maguire får så gjennomgå at det er helt sprøtt. Her og:

Maguire har vært en av de beste stopperne til nå i VM. Solid i alle kampene, banens beste i den ene kampen. Men virker som mange synes det er kult og gøy å hate han uansett hva han gjør. Det har gått for langt nå.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (6 minutter siden):

Sjuke saker 😂 Er vel ikke mer å si.

Maguire får så gjennomgå at det er helt sprøtt. Her og:

Maguire har vært en av de beste stopperne til nå i VM. Solid i alle kampene, banens beste i den ene kampen. Men virker som mange synes det er kult og gøy å hate han uansett hva han gjør. Det har gått for langt nå.

Bare i fotballverden det er allment godkjent å genuint hate en spiller grenseløst,  merkelig nok. Har jo tatt helt av med maguire, uansett om man mener han er dårlig så må det finnes grenser.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

image.thumb.png.65f5299967d04e94cf5f48947db34712.png

Han er en høyt profilert spiller som har spilt dårlig og i tillegg satt fyr på bålet med feiringen, i tillegg til at han er Engelsk som gjør at han får litt mer fokus. Når internett er som det er så er det ikke rart at han blir et meme. Uansett om han har skjerpet seg, så er skaden gjort. Kanskje forsvinner det til intet eller så snur han meningen folk har om han.

Skjønner at det blir et langvarig meme.

ChopperRead skrev (3 minutter siden):

Bare i fotballverden det er allment godkjent å genuint hate en spiller grenseløst,  merkelig nok. Har jo tatt helt av med maguire, uansett om man mener han er dårlig så må det finnes grenser.

Tja. Jeg vil si det skjer i andre sporter også, det er bare at fotball er gigantisk verden rundt og stort nok i Norge til at vi får det med oss hele tiden. Det meste rundt Maguire blir jo laget artikler av, men det er nok mye annet hets som det ikke blir klikk av og dermed ikke får like mye oppmerksomhet. I UFC, Boxing, NBA, Formel 1 så er det personer som blir hatet minst like mye. 

Lenke til kommentar

Det er jo ikke banter bare på internett og blant fans lengre, det har det ikke vært på en stund. Nå er det bare mobbing fra alle kanter egentlig. Fyren har jo ikke gjort noe særlig mer "galt" enn å spille dårlig en sesong, i likhet med resten av laget sitt. Disse spillerne tåler mye kritikk - mye rettmessig og mye ikke, men vi bør ikke forvente at de skal tåle den driten Maguire har fått nå i så lang tid. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (18 minutter siden):

I UFC, Boxing, NBA, Formel 1 så er det personer som blir hatet minst like mye. 

At det er vanlig betyr ikke at det er riktig. Tenk hvor mye verre det må være at man får så mye hets til tross for å være én spiller blant mange på et lag. 90% av all kritikken har vært helt ubegrunnet, jeg har selv vært utrolig frustrert på prestasjonene hans til tider, men jeg har også sett at "seriøse" medier i sosiale medier har hoppet på bølgen og laget memes av situasjoner han har hatt null skyld i. Jeg kan ikke tenke meg hvor ekstremt tøft det må være psykisk å ha det fokuset rettet mot seg selv hele tiden, at uansett hva man gjør så får man kritikk og også skylden for når spillere rundt deg gjør noe galt. @Snikpellik postet en video her istad hvor han blir gjort narr av på et helt annet kontinent for helt irrelevante ting. Det illustrerer hvor ekstremt langt dette har gått.

At han feiret på den måten som han gjorde på er temmelig irrelvant mener nå jeg. Til syvende og sist har han like mye følelser som alle andre til tross for at han er noe så umenneskelig som en profesjonell fotballspiller. Hvem liker ikke å la kritikerne sine få høre det når de regelrett bare venter på at du skal gjøre noe dumt så de kan ha det enda mer gøy på din bekostning? 

Endret av Mr. President™
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sier ikke at det er riktig, bare at det ikke er ekslusivt til fotball. Og at det er blitt et meme å hate på Maguire så jeg tror nok det virker som folk har mer i mot han enn de egentlig har. Det hjelper sikkert ikke Harry så mye, men det er verdt å nevne.

Mr. President™ skrev (19 minutter siden):

At han feiret på den måten som han gjorde på er temmelig irrelvant mener nå jeg

Det er veldig relevant i forhold til at han har blitt latterliggjort uansett om det var fortjent eller ei.

Lenke til kommentar

Mye er nok ufortjent, men Maguire "ber" jo regelrett om å bli hånet når han aldri tar direkte skyld i sine elendige presentasjoner post match (we played terrible, team effort typ, når han gjerne har 2-3 ekstremt grove feil) Det er helt vilt hvordan de intervjuene hans er i forhold til f.eks De Gea når han gjør tabber. Så kan man legge på tåpelige feiringer osv, istedenfor å la ting gå forbi stille så hauser han seg selv opp og når det da går rett vest så får han det rett i fleisen. 

 

Endret av .berZerk
Lenke til kommentar
.berZerk skrev (27 minutter siden):

Mye er nok ufortjent, men Maguire "ber" jo regelrett om å bli hånet når han aldri tar direkte skyld i sine elendige presentasjoner post match (we played terrible, team effort typ, når han gjerne har 2-3 ekstremt grove feil) Det er helt vilt hvordan de intervjuene hans er i forhold til f.eks De Gea når han gjør tabber.

Maguire har i minst to post-match intervjuer på eget initiativ tatt på seg all skyld for at laget har tapt. Selv når det åpenbart ikke er bare hans skyld.

I januar stilte han i et eget intervju der han var sterkt selvkritisk til egne prestasjoner så langt i sesongen.

I sommer gjorde han det samme på nytt, og sa sesongen han leverte var langt under den standarden man må forvente i United.

Selv da han i høst skyldte mest på seg selv for dårlig kommunikasjon mellom keeper og forsvar ble det vinklet av tabloidene som om at han la skylda på De Gea.

Det hjelper lite hva han sier når alle har bestemt seg.

Da han i september ble hundset på tv etter kampen mot Tyskland endte det med at Paul Merson beklaget til Maguire offentlig i etterkant, fordi det ble for drøyt.

Det er uansett, helt uavhengig av det, ikke bare ufortjent men en direkte skam hvordan han mobbes nå. Også av egne supportere.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har ikke kamp eller dato, og kommer forsåvidt ikke til å lete etter det heller. Det har skjedd gjentatte ganger at han har lagt skyld på laget når han har hatt helt horrible kamper, (muligens Tottenham kampen), det har vært rimelig irriterende å se på.

 

Det vil si, jeg sier ikke at kritikken er akseptabel, det er ikke hans feil at han blir valgt i et lag han overhodet ikke passer inn i og er god nok til (+ kaptein), men han har presset det opp selv og til tider. 

 

Edit: Kan legge til at han fungerte når vi spilte kontringsfotball, når det forandret seg så var det tydelig at han overhodet ikke passet inn lenger, og det fikk han til å se regelrett elendig ut kamp etter kamp. 

Endret av .berZerk
Lenke til kommentar

Tre United-spillere på WhoScored sitt lag for gruppespillet i VM :) 

Bruno topper med høyest score.

FjDQMsdUUAEw8hG?format=jpg&name=medium

(Laget er bare basert på statistikk og data).

United-spillerne har også gjort det jevnt over veldig bra så langt, og levert 6 mål og 3 assist. Det er flest av lagene i Premier League.

  • Bruno (2m+2a)
  • Rashford (3m)
  • Casemiro (1m)
  • Shaw (1a)
  • Maguire (1a)
  • Dalot (1a)
Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...