Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ProphetSe7en skrev (53 minutter siden):

Spiller ingen rolle hva mer han kommer med nå, ingen som tar han seriøst lengre etter i går.

Tja, selv om man merker at han er litt "butthurt" så synes jeg det blir for dumt å avvise alt han kommer med. Det beste utfallet av den latterlige situasjonen her er jo at ting rundt Glazers, Carrington, Old Trafford osv. blir tatt opp og kanskje tatt tak i.

Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (Akkurat nå):
Hadde forventet mer av spillere som hadde en så stor rolle i laget under Sir Alex. Man skulle jo tro at de ville vært fremst i køen til å støtte Ten Hag, men isteden så driver Rio og skaper teoretiske argumenter for å kunne være på lag med Ronaldo.

Helt enig! Skuffende å se de som støtter Ronaldo her. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (3 minutter siden):

Tja, selv om man merker at han er litt "butthurt" så synes jeg det blir for dumt å avvise alt han kommer med. Det beste utfallet av den latterlige situasjonen her er jo at ting rundt Glazers, Carrington, Old Trafford osv. blir tatt opp og kanskje tatt tak i.

Joda, ingen er uenige i det, men det virker bare som at han tar opp det for å fremstå som at han har rett.

Altså, at United har vært drevet på en elendig måte gjør ikke ham berettiget til å spille når han vil. Ironisk nok så er jo han sin andre periode i klubben resultatet av den driften han selv kritiserer. Det at han blir skjøvet til siden er et signal om at vi ønsker å skifte retning og bli en seriøs klubb igjen. Så Ronaldo kan gråte om alle problemene i klubben og kritisere EtH, men det at han ikke får det som han vil er et positivt tegn for oss som ønsker å se klubben i toppsjiktet igjen.

Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (46 minutter siden):

Så Ronaldo kan gråte om alle problemene i klubben og kritisere EtH, men det at han ikke får det som han vil er et positivt tegn for oss som ønsker å se klubben i toppsjiktet igjen.

Heilt enig i alt du sier.

Ole hadde ting på gang før Ronaldo kom, og eg trur at Ronaldo ødela meir enn han bidro. Uten Ronaldo trur eg den positive trenden til Ole hadde fortsatt og han hadde framleis vore manager i United 💔

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Jeg blir ikke helt klok på kontraktsituasjonen til Garnacho. For noen uker siden så skrev United.no en artikkel på det hvor de viser til at Marca og Luckhurst skrev at kontrakten hans går ut i 2025 ettersom han skrev under på en 5-års kontrakt i 2020 noe som var i strid med rapportene om at den går ut ved sesongslutt. Det jeg ikke forstår er hvordan det kan stemme da det ifølge FIFA sitt reglement ikke er lov for en spiller under 18 år å skrive under på en kontrakt med lenger varighet enn 3 år. Garnacho var altså 16 år da han ble hentet fra Atletico. Ifølge denne artikkelen skrev han under på sin første profesjonelle kontrakt ifjor da han var 17 år, men da må den i så fall utløpe senest 2024 dersom man legger til grunn at den ikke kan ha en varighet på lenger enn 3 år.

Kapittel 18 fra FIFA sitt reglement:

Sitat

The minimum length of a contract shall be from its effective date until the
end of the season, while the maximum length of a contract shall be five years. Contracts of any other length shall only be permitted if consistent with national laws. Players under the age of 18 may not sign a professional contract for a term longer than three years. Any clause referring to a longer period shall not be recognised.

Er det noe jeg har gått glipp av her?

Lenke til kommentar

Times:

Manchester United players believe Cristiano Ronaldo should not play for club again
https://www.thetimes.co.uk/article/manchester-united-players-believe-cristiano-ronaldo-should-not-play-for-club-again-x2qnznmgf

Sitat

The majority of the club’s playing staff do not expect the Portugal international to be back in the squad after the tournament in Qatar as they think there is no way back for him following his comments that he does not respect manager Erik ten Hag.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...