Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Danielzu skrev (8 timer siden):

Bar kapteinsbindet for en uke siden liksom. Ikkje bra  å se på dette.

Hadde han holdt seg til å kritisere klubben for måten ting har blitt gjort på de siste 10 årene så hadde han nok fått mye mer støtte, men blir for dumt å kritisere Ten Hag for manglende respekt da han offentlig støttet Ronaldo i sommer imens agenten  var opptatt med å prøve overbevise klubber om å hente ham før han nå nettopp har fått være kaptein. 

Endret av Mr. President™
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå som endelig det ikke bør være noen sjanse for at Ronaldo spiller for United igjen, hva skjer? Får vi han ut av klubben i januar?

Spørsmålet da blir om man skal forsøke å erstatte han i januar, eller vente til sommeren. Kan bli veldig tynt på topp ut denne sesongen, i hvert fall hvis Martial fortsetter å bli skadet hele tiden.

Ser for meg at en spiller som Gakpo er umulig å hente i januar, og at det blir knalldyrt.

Lenke til kommentar

Å gjøre ham kaptein i kampen etter forrige skandale var nok et forsøk på å blidgjøre ham og prøve å få ham til å bli en ressurs for laget i stedet for enda mer drama. Han er jo der uansett.

Vet ikke når dette intervjuet ble spilt inn, det kan godt være det er en måned siden.

Det som er mest synd med intervjuet er at han kommer med gode poenger mot eierne, om fasilitetene og anleggene. Det drukner dessverre i alt det andre skvipet hans.

Veldig kjipt for laget og Garnacho også dette her. En herlig seier på overtid, Garnacho har sitt livs øyeblikk og alt fokuset dagen derpå er igjen... Ronaldo.

Jeg håper han har spilt sin siste kamp og at han forlater klubben i januar. Ser ikke helt hvordan man kan komme tilbake etter å ha sagt det han har sagt om manageren, trenerne og andre i klubben.

Lenke til kommentar

Over til kampen i går.

Så digg å dra det i land på slutten, og det målet var fantastisk. Jeg er overbevist om at Garnacho vil bli en stjerne så lenge han har hodet på rett plass. Supertalent. Kampen var ikke veldig imponerende, spesielt ikke andreomgangen, men jeg lot meg imponere av Casemiro som nå har begynt å levere strålende kamper kontinuerlig. Han og Martinez kan man trygt si har vært gode kjøp slik det ser ut nå.

Da jeg så kamptroppen tenkte jeg at nå er det veldig fint at det er siste kamp før VM. Selv med to keepere på benken klarte vi ikke å stille med full kamptropp - kun seks utespillere på benken hvorav to av dem var U21-spillere.

Ingen Antony, Sancho, Ronaldo, Varane, Dalot, Wan-Bissaka eller Williams. Dermed måtte Malacia spille på høyrebacken, som gikk veldig dårlig. Ikke minst fordi han hadde Elanga foran seg. Kun én midtstopper på benken, ingen flere angrepsspillere å ta av enn de som var i aksjon i går.

Forhåpentligvis er vi mer fulltallige etter VM, for det har vært lite å dytte inn fra benken de siste kampene og laget har vært langt fra toppa.

Kan legge til at Bruno nå har spilt 100 kamper i Premier League. På disse 100 kampene har han hele 65 målpoeng (38 mål og 27 assist). Han fikk dog ikke assist i går.

Han har skapt 247 sjanser og har 2565 pasninger på siste tredel, som begge er best i ligaen siden han kom.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Per nå bringer han ingenting positivt til klubben på noe plan, så er vel ganske åpenbart at han er ferdig. Samtidig ser jeg folk si timingen på intervjuet var ekstremt ille, er for så vidt litt uenig i det, greit nok det burde ikke kommet rett etter Garnacho sitt øyeblikk, men det hadde vært verre om det var for 2-3 uker siden. Nå er det tross alt lang pause.

Blir interessant hvordan det er for Portugal, stemningen blant united gruppen i forhold til Ronaldo kan ikke være bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...