Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Med en gjennomsnittlig poengfangst på 1.91 per kamp i motsetning til 1.52 forrige sesong. Over hele sesongen er det 72.8 poeng som forrige sesong ville vært nok til en 4. plass (ser vekk i fra hvordan det ville ha påvirket poengene til de andre lagene). Greier vi å bryte ned lagene lenger ned på tabellen så vil vi ligge veldig godt an poengmessig til siste halvdel av sesongen 😃

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da stoppet ubeseiret-rekka på 9.

Det ble ca. 13 timer uten å slippe inn mål i åpent spill.

Berg og dalbanen fortsetter, men nedturene skjer sjeldnere og sjeldnere synes jeg. Forhåpentligvis slår vi tilbake i neste runde, med Bruno tilbake. 

Men først må vi spille mot Villa igjen på torsdag…

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Utrolig svak kamp av alle. Svak management av Hag også, så god mulighet til å ta poeng imens rivalene møter hverande, men det skusler vi bort. At det tok over en time med å gjøre bytter når vi var så svake hele veien forstår jeg ikke, de eneste gangene vi hadde kontroll på ballen var når Villa la seg bak og lot oss holde på den. Minnet litt om LvG-fotballen for noen år siden..

Uforståelig at Ronaldo får spille 90 minutter, han bidrar ikke til noe som helst. Etter byttene har vi 4 angrepsspillere på banen, men vi får ikke inn verken Fred eller McTominay.. Hadde sett for meg Martial inn for Ronaldo og så heller dyttet Eriksen opp i 10-rollen med Fred sentralt. Og for guds skyld, han må slutte å ta frispark. Det er en bortkasta mulighet hver eneste gang. Trenger vel ikke å være Einstein for å innse det? Kanskje den analyseavdelingen skal hente frem statistikk på det sånn at hele klubben får se at han er elendig på det.

Så ut som stort sett alle sov den første halvtimen, men mest skuffet over Rashford. Nok en svak kamp og får jo ikke til noe som helst med ballen, begynner å bli regelen det. Kontringsspiller på det beste, begynner å tvile på at han passer inn i systemet til Ten Hag.

Lenke til kommentar

Forventet før kamp noe ala:

Ronaldo
Rashford - Eriksen - Elanga
Fred - Casemiro

Synes det er rart at han ga sjansen til Donny igjen etter prestasjonen sist kamp, og velger å bruke Rashford på høyresiden, så utrolig svak han har vist tidligere at han er der. Rett og slett for offensivt å satse på både Garnacho og DvdB fra start, blir for lite rutine.

Var litt flashback til de to første kampene, med helt enorme avstander i laget.

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Garnacho må få starte til helga det samme med Martial på bekostning av Ronaldo.

Må si de to siste kampene har vist hvor viktig Bruno er for dette laget. Jeg var i utgangspunktet spent på å se hvordan vi fremsto uten ham da jeg ofte blir frustrert av ting han gjør og ikke gjør på banen, men det ble i alle fall veldig tydelig at han bør få spille hver kamp. Men Ten Hag må finne en god plan B når han ikke er tilgjengelig. Dybden i laget er skremmende dårlig, nesten like ille som forsvaret vårt uten Martinez og Varane.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...