Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Mr. President™ skrev (1 time siden):

Mulig de må utsette PL-runden på grunn av at det opptar mye politiressurser og dermed ikke har kapasitet til å håndtere både fotball og all kaoset

Det er ikke på grunn av manglende ressurser. Det er fotballen som har valgt dette selv, ifølge dem selv av respekt for landesorgen.

Aller mest handler det nok trolig om omdømme for PL og EFL - det kunne fått seg en solid knekk dersom de ikke utsatte runden.

Lenke til kommentar
ChopperReid skrev (1 time siden):

Kan jo hende Cristiano er en tradisjonell type med like typer tanker om ting 😊 er jo ikke akkurat putin pga han er litt for konserativ for deg..

Hva er galt med å være konservativ? Jeg har mange problemer med Petersons hat og løgner, vitenskapsfornektelse og hans støtte til Putins talepunkter, ingen problemer med at han er konservativ.

Det er trist å se en United-spiller sammen med han. 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kanskje enda verre enn at han ikke scorer mål for tiden det bildet der.

Går man tilbake til 2017-2018, med forelesningene Maps of Meaning og Biblical serien, der han bruker Jung for å binde sammen religion/mytologi og psykologi, var JP absolutt en interessant karakter å høre på.

Men etter at han forsvant ut av akademia (dvs, sa opp jobben sin ved University of Toronto), har han ikke lenger noen kolleger eller elever som korrigerer han… For han er virkelig på vei til å utvikle seg helt til den karikaturen kritikerne av han tegnet tilbake i 2017.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Grei gjennomkjøring dette her. Som forventet.

Antony har ganske decent pasningsfot, men håper han kan prøve å utfordre mye mer 1 mot 1. Noe som har vært savnet litt på kanten ei stund. Har ganske bra hurtighet inne og håper han utnytter det mer fremover. Hender det stopper litt fort opp når han først er i gang. Men stort utviklingspotensiale og ung enda!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hva skal man si etter i går? Work in progress?

Palace og Leeds-kampene ble utsatt, to veldig vinnbare kamper med den knallformen vi var i, deretter en landslagspause akkurat i det laget hadde funnet form, samhold og selvtillit. Så går det en måned uten ligakamp, og vi møter ikke helt opp.

Det er litt den "tilbake til start"-følelsen nå. Vanskelig å dømme helt etter denne kampen, vi møtte et lag som er var helt sinnsyke i tillegg til at vi var veldig dårlige.

Lenke til kommentar
Golf'ern skrev (På 3.10.2022 den 17.26):

Skuffende at noe av fansen drar hjem i pausen, og bortefeltet blir tynnere og tynnere utover andreomgang. Ligaens beste bortefans? tydeligvis ikke.

Det sier jo litt om hvilket nivået fotballen vi spiller er. Alle mennesker har en grense, og selv den beste bortefansen har også det og jeg bebreider de ikke, jeg forstår de godt :( 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...