Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Danielzu skrev (19 minutter siden):

 

Bra greier det! Selv om det ikke er målet deres så håper jeg de klarer å utsette avspark eller få kampen til å bli spilt for tomme tribuner. Eventuelt at den ikke blir spilt i det hele tatt og man taper på walkover, det hadde vært det aller beste.

Men tviler litt da de er en ganske liten gruppe og MUST ikke ser ut til å være med på dette.

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Whiteshit skrev (1 time siden):

Ka meiner MUST for øvrig? Eller er det veldig sprikande meininger der kanskje?

MUST er den klart største supportergrupperingen, men det er egentlig mest som en slags paraply for alle fans. Etter protestene i fjor har de tatt en litt annen tilnærming, siden det ga resultater med fan share scheme og en representasjon i styret. 

De er ikke imot protestene som 1958-gruppa planlegger, men MUST har nok innsett at å tvinge Glazers ut ikke nødvendigvis er mulig med det første, derfor bruker de sin påvirkning til å forhandle med klubben. Det har jo vært protester i 17 år, tidvis veldig store, uten at noe stort har skjedd.

https://www.united.no/nyhetsarkiv/tom-old-trafford-de-storste-stiller-seg-ikke-bak-boikotten/

Sitat

– En fisk råtner fra toppen og ned, og skylden for det grusomme stedet som fotballklubben vår nå er på må ligge hos eierne, Glazers-familien. Det er nå opp til dem å forklare oss hvorfor vi er der vi nå er. Vi har hatt noen tøffe tider det siste tiåret, men nå føles det som om vi har nådd bunnen.

– Vi er blitt spurt mye om kommende protester, inkludert Liverpool og som vi alltid har sagt så vil vi dele og publisere det vi mener er ordentlige, lovlige og fredelige demonstrasjoner, slik at våre medlemmer får den informasjonen som trengs til selv å velge om de vil være en del av dem.

– Vi tror imidlertid ikke på den nedlatende holdningen som er at noen skal fortelle andre United-supportere hva de burde gjøre.

– Dette må hver og en supporter finne ut av selv, og det er essensielt at vi alle respekterer avgjørelsene til andre supportere – selv de som tar et annet standpunkt. Samhold er viktigere enn alt annet, heter det fra MUST.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Man kan si mye om Elon Musk, men at verdens rikeste mann kødder med at han vil kjøpe klubben gir kanskje en traction man ikke ville fått på noen annen måte. Manchester United får nå en global oppmerksomhet rundt eierne som vi ikke har sett før.

Nå melder flere store medier at Glazers skal vurdere å selge aksjer, og åpne dørene for en ny investor - men de er ikke klare for å slippe kontrollen de har over klubben. De skriver at det er blitt holdt innledende interne samtaler om dette. Glazers vil ikke kommentere saken.

Glazer Family Open to Selling a Stake in Manchester United FC, Sources Say
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-17/glazers-said-open-to-sale-of-minority-manchester-united-stake

Sitat

The Glazer family would consider selling a minority stake in Manchester United FC, people familiar with the matter said, as pressure mounts on their ownership of the historic English football club.

The owners have held some preliminary discussions about the possibility of bringing in a new investor, the people said, asking not to be identified because the information is confidential. The American Glazer family is not yet ready to cede control of Manchester United, which could be valued at about £5 billion ($6 billion), the people said.

Discussions are ongoing and there’s no certainty the Glazers will decide to sell a stake in the club, according to the people. A representative for Manchester United and the Glazer family declined to comment.


Glazers 'consider selling stake in Manchester United'
https://www.telegraph.co.uk/football/2022/08/17/glazers-consider-selling-stake-manchester-united/

The Independent skriver at et salg av klubben blir stadig mer realistisk, og at det står minst tre forskjellige konsortium klare til å kjøpe klubben. De skal ha flere kilder fra innsiden av industrien på at det er en "strong possibility" for at det største salget i idrettshistorien vil skje innen de neste to årene. Det skal ha vært relatert møteaktivitet siden mai.

Manchester United buyers circle amid growing optimism Glazers could finally sell
https://www.independent.co.uk/sport/football/man-utd-sale-news-glazers-b2146837.html

Sitat

At least three consortiums are circling Manchester United with a view to a formal bid, as belief grows the Glazers would sell the club for $6bn.

Whether the bidders are willing to go that price remains to be seen, but The Independent has been told of a number of meetings between high-net-worth individuals and brokers since at least May, due to a growing feeling in industry circles that “the deal of the century could be on”.

 

Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
ReaveЯ skrev (12 minutter siden):
Blir EtH kasta under bussen allerede?🤦

Passe lei spillerne som skylder på alle andre enn seg selv..🙄

Spent på hvem som står bak lekasjen denne gangen da..

Bare å benke de hvis de ikke vil spille fotball da. Den sytingen som har kommet fra United-spillerne har jeg ikke sett maken til. Ikke gir de innsats på banen, og så syter de om at de ikke får spille nøyaktig slik som de vil. Buhu. Overbetalte primadonnaer hele gjengen.

Lenke til kommentar

Det hadde vært litt av en utrolig historie å fortelle dersom personen som redder klubben fra Glazers skulle bli Jim Ratcliffe som er født noen steinkast unna der det hele startet for denne klubben, i Newton Heath.

Men det virker egentlig helt uvirkelig at Glazers skal selge per nå, er vi heldige så er de borte om 5-6 år.

Endret av Mr. President™
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (17 minutter siden):

Sånn, da var han i boks.

Tror aldri jeg har sett så lite entusiasme for en så stor overgang til United noensinne😅

Men alt vi kan gjøre er vel å håpe dette blir så bra som det kan bli.

Real Madrid må i alle fall gni seg i hendene, nesten dekt inn Tchouameni.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (19 minutter siden):

Sånn, da var han i boks.

Tror aldri jeg har sett så lite entusiasme for en så stor overgang til United noensinne😅

Men alt vi kan gjøre er vel å håpe dette blir så bra som det kan bli.

Kjempesignering da! hvorfor er ikke folk begestret? så gammel er han ikke. Og alternativet på midten der holder ikke mål.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...