Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hamstringskade på Martial.

Det betyr at vi ikke har en helt spilleklar spiss til åpningskampen mot Brighton.

Ronaldo er alternativet, men han har ikke hatt noe særlig pre-season med laget, og bare spilt 45 minutter fotball denne sommeren.

Andre muligheter kan være Rashford på topp, med Elanga og Sancho på kantene, eventuelt Garnacho.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Nesten så jeg håper Martinez opp på midtbanen for å slippe Mctominay. Hvertfall helt til/om en midtbanespiller signeres.. Men Eriksen kan vel spille litt defensiv rolle og?

e: men litt bekymringsverdig at det har vært så lite fremgang med rykter om det denne uka..

 

Endret av ReaveЯ
Lenke til kommentar

Sånn som Ten Hag har satt opp laget i sommer så er McTominay offensiv, og Fred defensiv av de to. Det er Fred som ligger igjen dypt som en slags DM, mens McTominay er mer som en indreløper med stor frihet. Så om Martinez skal opp på midtbanen vil det nok være på bekostning av Fred. 

Skal jeg tippe laget på søndag så blir det sånn:

De Gea
Dalot - Maguire - Lindelöf - Malacia
McTominay - Fred
Sancho - Bruno - Elanga
Rashford

Mulig Shaw tar venstrebacken om han er frisk og fit igjen, men Malacia fikk kampen mot Atletico og så bra ut. Martinez vil jeg ikke tro er klar enda.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Kommer det ikke inn noen solide forsterkninger i dette laget så kan en bare gi opp hele sesongen. Så ekstremt store mangler i hele laget. At det ikke er tatt skikkelig tak i gjennom sommeren er helt utrolig.

Greit de vil ha FDJ, men det finnes 100 vis av spillere som hadde gjort en bedre jobb enn vår midtbane. 

Endret av ProphetSe7en
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Synes man burde kunne forvente mer selv om dette bare var første kamp med ny manager. Resultatet er én ting, men det som skjedde mellom 15 og 60 minutter var for dårlig. Taktisk bommert med falsk nier vil jeg si. Det er mange måneder siden Rangnick sa vi er nødt til å signere en spiss, også starter vi med Christian Eriksen på topp i første kamp 🤣

I tillegg var flere spillere veldig svake. Martinez rota fælt, Shaw så ikke klar ut. Midtbanen klarte ikke forsvarsjobben.

På tross av hvor dårlig det var så burde Bruno og Rashford scora på de to svære sjansene de hadde. Burde ha klart uavgjort selv med den prestasjonen, det er vel det eneste man kan ta med seg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

@Snikpellik Skal sies vi hadde flaks som ikke pådro oss straffe og rødt kort. Fremdeles uenig i at Maguire gjorde en god kamp, men vi får vel ikke vært enige i alt :) 

Har hvilepuls igjen nå, men er fremdeles særs misfornøyd med det de viser utpå banen. Det taktiske er én ting, men enda så er det ikke noen «brodd» i det vi driver med. Vi ser liksom ikke farlige ut, med unntak bakover. Der er vi fryktinngytende farlige, og igjen så må De Gea hente baller ut av nettet som kommer av forferdelig spill og feil. 

Jeg har reflektert over noe som ofte spillere sier etter tapt kamp, og det er «vi må bare glemme dette og se fremover», men jeg (som sjakkspiller) mener det nå må være på tide at man rett og slett setter seg ned og ser på akkurat det de gjør feil. For det er så mye gjengangere nå, at det er læres ikke. Og det kan umulig være vranglære fra så mange gode trenere, det nekter jeg og tro! Dette hviler på kvaliteten i stallen, det er for tynt rett og slett

Endret av bshagen
Lenke til kommentar

Ingen var gode. Maguire og Eriksen var de minst dårlige av de som startet synes jeg. Mange gode spillvendinger fra førstnevnte, nyttig å ha han på høyresiden sånn sett. Flotte langpasninger ut på Rashford og Shaw. God kontroll i duellene tross hårreisende feil på midten, brøt Brighton mange ganger. Får trøbbel når Dalot svikter helt på det første målet, burde vært kvikkere i oppfattelsen.

Midtbanen er hovedproblemet, forhåpentligvis fører denne kampen til at de ansvarlige ser at noe må skje. Vi er nødt til å kjøpe en midtbanespiller. En sekser.

Ellers er det ganske positivt egentlig etter Ronaldo kommer inn. Ikke så mye å klage på det som skjer da, for man skaper et vedvarende trykk, noen sjanser og krangler inn en goal. Får kontroll på midten med ballsikre Eriksen dypt der. Men da er det allerede for seint og lufta gikk ut på slutten.

Snodig trippelbytte helt på tampen. Også snodig å spille en formasjon vi ikke har gjort i pre-season. Man kunne se at spillerne var litt forvirra, med mye peking og snakking.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...