Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Endte 2-2 på overtid. Andreomgangen ble så som så på grunn av været og helt forferdelig bane samt litt eksperimentering med unggutter og Telles på midtbanen (!).

Veldig fornøyd med mye av det jeg ser. Til tider utrolig bra samhandling på topp mellom både angrepstrioen vår, Bruno, Shaw og Dalot. Det har blitt scoret noen skikkelig fine «team goals» i løpet av turneen!

Martial, Rashford og Sancho har virkelig vist at de er påskrudd i alle kampene, og det er bra, for det er vi helt avhengig av at de er.

At Maguire brukes som høyre stopper ser jeg på som et signal om at Ten Hag ønsker Martinez - Maguire som stopperpar, men vi får se. Maguire og Bailly har vært de beste stopperne på turneen. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (På 23.7.2022 den 13.52):

Martial, Rashford og Sancho har virkelig vist at de er påskrudd i alle kampene, og det er bra, for det er vi helt avhengig av at de er.

Spent på hvordan Martial kommer til å prestere, nå har vi nettopp blitt kvitt Pre-season Pirlo så får vi håpe på at det ikke er en Pre-season Pele vi har med å gjøre 🙃

Synes ikke at det er så gærnt med et "skuffende" resultat også, viktig å ha realistiske forventninger til dette laget i første sesong med EtH, fremdeles en lang vei å gå og det er bare positivt at svakhetene synliggjøres for både klubb og fans. 

Lenke til kommentar
Cappo skrev (5 minutter siden):

Akkurat når dere var kvitt Pogba, så tar Ronaldo opp stafettpinnen etter den klovnen. Syns faktisk litt synd på dere. Bare selg den jævla løken, for han er jo tydeligvis ikke motivert til å spille for dere kommende sesong.

Kilde? tror du på det svadaet media kommer med?

Lenke til kommentar
Golf'ern skrev (11 minutter siden):

Kilde? tror du på det svadaet media kommer med?

Om jeg tror på at Ronaldo ønsker å spille i Champions League de 2-3 sesongene han har igjen og derfor ønsker seg til en annen klubb? Ja faktisk. Jeg har null problem med å forstå det. Hadde han vært 27 hadde jeg vært mer skeptisk til det.

Det er heller ingen grunn til å nevne at klubben ikke ønsker å selge om det bare er at han har det litt tøft på privaten for tiden, som gjør at han ikke har vært med på preseason.

Men selvsagt, kan alltids være at han bare har det litt tøft på privaten og at han om et par måneder bare bøtter inn mål for et nytt og energisk United og sender dere til Champions League.

Endret av Cappo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Pogba fortsetter i samme stil som i United. Åhh så sykt deilig å bli kvitt den karen 😁

Sitat

Paul Pogba har pådratt seg en avrevet menisk kort tid etter returen til den italienske storklubben Juventus. Han skal gjennom undersøkelser framover.

Franskmannen signerte i juli for Juventus etter at kontrakten med Manchester United gikk ut. Pogba var skadeplaget med hamstring og legg i deler av Ole Gunnar Solskjærs siste måneder som United-sjef i fjor vår.

Juventus meldte sent mandag kveld at Pogba nå går glipp av oppkjøringsturneen i Dallas, USA grunnet en avrevet menisk, ifølge The Athletic.

Klubben opplyste videre at Pogba skal i konsultasjon med en ortoped for å finne veien videre. Meniskskader er ikke av de mest alvorlige skadene i kneet, men serieåpningen mot Sassuolo 15. august kan være i fare.

Juventus skal møte de spanske storlagene Barcelona og Real Madrid i USA.(NTB)

https://direkte.vg.no/sportsdognet/news/pogba-ute-med-skade.6khXBXuE_?utm_source=vgfront&utm_content=row1_pos1&utm_medium=df-136-e6120a83

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Solsviken skrev (49 minutter siden):

Skal til Oslo å se kampen på lørdag og lurte på om det samtidig er mulig å kjøpe den nye drakten en plass i Oslo? Noen som vet ?

I følge United.no så selges det effekter og drakter på Scotsman 29.juli 12-18. På kampdag selges det både på/ved Ullevaal Stadion og Scotsman 10-18. Søndag 31.juli selges det på Scotman fra 12-17. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spilte kamp bak lukkede dører i dag. Slo Wrexham 4-1. Eriksen scoret det første, men det vites ikke hvem de andre var.

Martinez spilte også. Varane fikk flere minutter, etter å ha spilt veldig lite på touren hittil. Ellers var det mest unggutter.

Ronaldo var visst til stede og så på kampen sammen med en del andre spillere.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Hva skal det sies om spissalternativene nå? Er nesten avhengig at Martial får en ny giv og blir en helt annen spiller for oss og ikke går tilbake til sitt gamle umotiverte seg. Ronaldo har ikke spilt ETT minutt i pre season i sommer og er ikke med til Oslo (kan dog hende han spiller på søndag men..) Og han vil bort (ryktes det) for å spille CL. Men blir nok vanskelig å få solgt på grunn av lønna.

Uansett er bredden i angrepet ganske viktig. Per nå er Rashford-Martial-Sancho det klart beste å stille med fra start med Amad, Pellistri, Elanga og Ronaldo (per nå) som backup.. 

Sesko. Slike spillere man må gå for. Men prisen på 55m pund er bare usaklig.

Jo senere man kjøper spillere i sommervindu jo vanskeligere(og dyrere..)

På grunn av sesongstart i ulike ligaer

Endret av ReaveЯ
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...