Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

FTYJylmWAAASEh3?format=jpg&name=large

Sånn, da var vi endelig ferdig med denne sesongen.

Sjetteplass, og dårligste poengfangst siden Premier League ble til Premier League, og skandaløse 0 i målforskjell.

På "Rangnick-tabellen" er United nummer 12 med bare 24 poeng. To poeng mer enn Leeds, som såvidt klarte seg unna nedrykk.

Uniteds dårligste manager på 40 år? 

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir deilig å bare kunne legge hele sesongen bak seg, både spillerne og Ralf har jo virket helt resignerte. Samtidig som jeg har likt at han ikke har pyntet på sannheten under pressekonferansene så føles det litt ut som om han mentalt har slått seg til ro med at han ikke får gjort noe med dette laget, spesielt etter pressekonferansen før denne runden hvor han snakket om hvordan det har vært vanskelig uten pre-season. Forståelig nok, men jeg tenker det gradvis har dyttet hele laget over i denne svake mentaliteten som vi har sett kamp etter kamp. Sikkert mange andre ting klubben kunne ha gjort i etterpåklokskapens navn uten at det nødvendigvis hadde ført til noe bedre, men jeg synes at det er befriende at de elendige prestasjonene ikke blir dekket over av nogenlunde gode resultater som forrige sesong og stort sett alle årene etter 2013. På tide med en ordentlig opprydning av stallen slik at vi ikke knekker sammen som dette igjen til tross for å ha ligaens dyreste stall. Vi kan bare håpe på at det er nok sportslig kompetanse i klubben nå til å kunne bygget et ordentlig solid lag.

Endret av Mr. President™
Lenke til kommentar

Post match-intervju med De Gea 🔥

Sitat

"I want to forget this season and be 100% ready for the next season and be positive. It has been horrible, a very bad season in all ways, it has been very tough. It is time to rest and prepare your minds for next season.

Ones who want to stay, stay at the club. Ones that don't want to stay go out. You don't have to stay here.

The new manager and staff are already looking for new players. Hopefully they bring good ones with good character.

I cannot wait [to play under Erik ten Hag]. I am excited for the next season, new manager, new players. Hopefully we will improve put United in a better position. We need to trust in the future."

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (33 minutter siden):

FTYJylmWAAASEh3?format=jpg&name=large

Sånn, da var vi endelig ferdig med denne sesongen.

Sjetteplass, og dårligste poengfangst siden Premier League ble til Premier League, og skandaløse 0 i målforskjell.

På "Rangnick-tabellen" er United nummer 12 med bare 24 poeng. To poeng mer enn Leeds, som såvidt klarte seg unna nedrykk.

Uniteds dårligste manager på 40 år? 

Den prisen går nok til Ole. 

Lenke til kommentar

Den funksjonen ragnick skal ha... Hva skal han egentlig bidra med? 

 

Ønsker egentlig ingenting av det han tilsynelatende står for på en fotballbane.... 

Og det er neimen ikke mange av spillerne eg virkelig håper å se neste sesong. En hånd tror eg skal kunne holde. Kanskje eg må opp på hånd nummer to for å å med et par som kan være allright å ha med på benken. 

Endret av Jotun
Lenke til kommentar

Det skal være pressekonferanse med Ten Hag klokka 13:00 i dag, og klokka 11:00 slipper klubben et intervju med han.

Klubben ser ut til å ville introdusere og få frem Ten Hag raskest mulig, slik at vi kan glemme denne sesongen raskest mulig og se litt fremover.

McClaren og Van der Gaag er bekreftet som assistenttrenere.

 

Lenke til kommentar

Ten Hag går ganske hardt ut, og det synes jeg er bra.

Nå som det i går ble helt bekreftet at Cavani er ferdig i klubben kan man begynne å telle opp litt ordentlig hvem som forsvinner, som er i eller har vært i a-lagstroppen denne sesongen:

Bekreftet ut:

- Matic
- Cavani

95% sikkert ut:

- Lingard
- Pogba
- Mata

Mata sa i forgårs at det faktisk er en mulighet for at han blir en sesong til, han vil snakke med Ten Hag først.

Kanskje ut:

- Jones
- Bailly
- Henderson
- Wan-Bissaka
- Shoretire
- Chong

Vi snakker om muligens en 7-10 spillere ut på bare én sommer, og nesten ingen av dem vil man få noe penger for. Men det vil frigjøre en del midler som nå går til lønninger.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er merkelig. Irriterer meg lettere når folk fra NL og Tyskland er dårlige i engelsk enn folk fra Sør-Amerika og Spania/Portugal/Italia.

Men tipper det bedrer seg ganske raskt. Litt bedre ordforråd og at kommer dit at begynner å tenke på engelsk så blir det nok ok.

Lenke til kommentar

Er litt rart han ikke er bedre i engelsk. Nederlendere pleier å være gode. De er det landet uten engelsk som førstespråk som er best i engelsk.

Går seg nok til kjapt, så ille er det ikke. Han kan tysk også, men vi har vel ingen som snakker det i troppen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (10 minutter siden):

Del 2 av intervjuet er ute nå.

Hva er egentlig grunnen til at klubben ikke publiserer alt på en gang? Det samme med pressekonferanser, hvorfor er en halvdel underlagt sperrefrist? 

At klubben ikke publiserer alt med en gang vil jeg tro har med respekt for uavhengig media å gjøre, samt at to runder gir klubben et doblet nedslagsfelt med to publiseringer.

Andre halvdel av pressekonferansene ifbm kampene har sperrefrist slik at mediene kan komme med nytt, aktuelt stoff på selve kampdagen. Dette gir mediene mulighet til å arbeide litt lengre med stoffet fra pressekonferansene slik at de kan lage mer gjennomarbeidede og lengre saker, innhenting av sitater og flere kilder. Det er en gentlemans agreement mellom Premier League og media.

Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Denne artikkelen må leses. Sikkert ikke alt som er hundre prosent nøyaktig, men likevel, det er så mye verre enn jeg hadde trodd. Personlig så jeg har nok vært altfor snill med Rangnick, men det belyser i stor grad hvor kaotisk klubben er i helt i fra ledelsen og ned til spillerne. Snik har nevnt at det kanskje hadde vært bedre å holde ut med Ole, det syntes jeg ikke før, men jeg må innrømme at jeg ikke er så sikker på det nå mer. For det første hadde han hadde et ordentlig støtteapparat rundt seg imens klubben ikke fikk tak i noen ordentlig erstattere av forskjellige grunner etter at Ole sine menn forlot skuta. Burde helt klart i det minste ha gjort ordentlige forsøk på å holde på så mange som mulig istedenfor å bare hente de første de fikk tak i. For det andre så er det ikke mye rom for utprøving av nye ideer midt i en sesong. Det hele ser ut som et stort sirkus når man leser om det i etterkant i alle fall...

Men uansett, det er heldigivs bak oss nå. Som optimist så velger jeg å tro at det at så mye har kommet ut i media gjennom lekkasjer og fra Rangnick sin offentlige kritisering har vært med på å dytte klubben i riktig retning. Det har neppe hjulpet på å forene garderoben, men en sårt trengt opprydning blir det i alle fall. Det mest positive må jo være at det ikke skal mye til for å bli bedre neste sesong.

Endret av Mr. President™
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jepp, jeg er enig og er ikke overrasket av det som kommer ut. Skal forresten nevne at jeg er litt skeptisk til Mark Ogden i ESPNs artikkel, da han har funnet på ting før.

Å beholde Ole tror jeg ville blitt bedre for oss selv om det var veldig dårlige prestasjoner og resultater da han dro. Unntaket var hvis det fantes innlysende alternativer, som f.eks. om Ten Hag var ledig da.

Vi lå tross alt etter forholdene OK an på tabellen og hadde gått videre i Champions League etter gode resultater der. Jeg tror i etterpåklokskapens lys at resultatene ikke ville blitt noe dårligere med Ole og Carrick når vi nå ser sesongen under ett. Klubben kunne sagt klart og tydelig at Ole blir, det ville kanskje også hatt en skjerpende effekt på troppen. Laget gjorde en god sesong noen måneder tidligere, og hadde startet denne ganske bra før det plutselig gikk åt skogen (ledet ligaen i 14 dager :P).

Rangnick som type utad liker jeg forsåvidt, men jeg tror han og teamet hans var på altfor dypt vann sportslig og ikke forstod hvordan de skulle tilnærme seg spillerne. Han er ganske ærlig og direkte utad, og det er fint, selv om jeg ikke tror at det å kritisere spillerne så mye offentlig og ta krangler på pressekonferanser (!) er noe som får laget til å prestere bedre. Uten å peke på seg selv i det hele tatt, selv om han åpenbart har totalbommet taktisk mange ganger. Dette press-opplegget med lange avstander han kjørte i flere kamper er fullstendig bisarre greier som er vanskelig å forstå.

I tillegg klarte han ikke gjøre noe med garderoben, tilsynelatende er det blitt mye verre. Noen skylder på spillerne og ja, det er definitivt også deres feil, men hvis man som spiller føler at øktene er langt under pari, at folkene som plutselig trener deg ikke har den kunnskapen og autoriteten som trengs, at det var høyere nivå på de som var der før, man ikke blir fortalt hva man skal gjøre på banen, ikke blir forberedt til kampene og ser personer som har vært lenge i klubben og stoler på bli overkjørt av de nye... ja, lykke til med å prestere bedre på et sånt nivå. Da hjelper det ikke å bare gi alt, eller løpe til krampa kommer.

Rett og slett dårlig sportslig styring, og en manager som ikke forstår moderne man-management. Når spillerne og eksisterende støtteapparat vet at han bare skal være der i noen måneder er det merkelig å begynne å overkjøre de som har vært der lenge på den måten.

Til Rangnicks forsvar hadde han mye skader. En garderobe med mange problemer. Lite tid til å forme et støtteapparat. Og et styre som ikke klarte å forberede Rangnick på hva som møtte ham.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...