Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Martial er ikke noe stort tap. Håper han forsvinner kjapt sammen med en del andre spillere. Bør slå knallhardt ned på slik oppførsel

Ikke så lenge siden Rashford og Martial hadde over 20 mål i samme sesong, Greenwood var vel på 15 eller noe samme sesong.

Hva i all verden har skjedd i denne klubben?

Endret av ProphetSe7en
Lenke til kommentar

Slikt skjer jo med masse spillere i flere klubber. Ny klubb, nytt miljø, nye trenere, medspillere osv kan gjøre underverker.

Kunne tenkt meg å vite hva som gjør at tilsynelatende gode spillere blir langt dårligere i United. Har de hatt elendig veiledning i årevis i klubben? For dårlige trenere, eller føler de at de ikke har noe å bevise lengre så snart de kommer til United og tjener det dobbelte av hva de ville fått noen andre steder?

Spillerne har ikke noe å bevise lengre, de får latterlige utbetalinger uavhengig av hvordan de fremstår på banen og på trening. De har for mye makt og gjør som de ønsker uten konsekvenser.

Lenke til kommentar

Det var mye bra i går. De første 35 minuttene er vel bortimot toppnivå under Rangnick. Det minnet meg om førsteomgangen mot Everton tidlig i sesongen da Solskjær benket Ronaldo. Så var det bra ganske lenge inntil kreftene i beina tok slutt blant de på topp, og Villa kunne sette inn Coutinho som i tospann med Buendia utspilte slitne Fred og Matic. De kommer egentlig ikke til så mange store sjanser tross mange gode angrep, og reduseringen er litt heldig med assist via Fred. Coutinho-byttet gjorde en kjempeforskjell.

Men presset, gjenvinningen, innsatsen og den offensive oppbyggingen var et stort skritt fremover i går. Likte at vi spilte 433 med Fred som gikk i topp-presset, mens Bruno lå dypere i banen. Det blir mer ball på Bruno tidligere i angrepene - han blir oftere rettvendt og kan starte angrepene fra lengre ned i banen. Vi spilte oss lettere ut bakfra enn vi pleier.

At Rangnick ikke gjør bytter etter vi går opp til 2-0 er litt uforståelig. Det var tydelig at spesielt Cavani, Greenwood og Bruno var helt på felgen lenge, mens Villa tok mer og mer over. Innsatsen er det ikke noe å si på i går, men det krever mye krefter og tilvenning å spille fotball på denne måten. Man kan ikke forvente at Cavani skal klare det i 70+ minutter. Jeg savner kyniske, pragmatiske bytter. Man har løpsmaskinen Lingard på benken helt til siste ordinære spilleminutt, for eksempel. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
banansplitt™ skrev (1 time siden):

Martial skriver på Instagram at han aldri ville nektet å spille en kamp.

 

For et sirkus.

Hvis vi skal være veldig pirkete så har han faktisk rett. Han nekter jo ikke å spille, han nekter å være med. 😛

Jeg tror mer på Rangnick enn Martial i denne saken.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Martial har alt å vinne på å nekte for det, men vi husker godt da agenten hans var ute og luftet munnen til media om at han ønsket å dra.

Ingen potensielle klubber som får mer lyst på signaturen hans med en slik arbeidsmoral. Hvis han hadde vært så jævla opptatt av å spille kamper så kunne han ha forlatt skuta for lenge siden, men da måtte han jo ha gått ned i lønn fra de heftige 250k pundene han får nå og det kan man jo ikke ha noe av. 

Jeg er i alle fall ganske sikker på at jeg tok feil ved å legge så mye skyld på Mourinho under hans tid i klubben, han har sine svake sider, men fyfaen de spillerne han måtte jobbe med har jo ikke akkurat motbevist ham i noe stor grad over de siste sesongene. 

Lenke til kommentar

Bra! Har skrudd av alt av forventninger for denne sesongen. Håper bare at vi får se gradvis fremgang, og at vi kanskje får se en handfull kamper ila sesongen der spillet Rangnick ønsker sitter i 90 min. Tror vi er litt avhengig av å få inn en hardtarbeidende defensivt midtbanespiller ila vintervinduet om vi skal klare å snu om på denne sesongen. I det minste må han være mer aktiv med byttene sine, slik at laget bedre klarer å opprettholde intensiteten som kreves.

Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (3 timer siden):

Noe som tyder på at en spiller er på vei inn?

Nei, virker ikke sånn.

Har vært litt flere rykter om spillere til sommeren bare. Haidara virker å være mulig. Litt greier om John McGinn i dag.

I tillegg skrev Laurie Whitwell nylig at Bellingham og Rice topper ønskelista til sommeren. Men det vet vi jo egentlig fra før.

Lenke til kommentar

Rashford og Ronaldo sannsynligvis tilbake mot Brentford i morgen. Pogba imponerte på trening, og kan være tilbake i første kamp etter landslagspausen (Boro). Dette er bare et par uker til.

https://www.united.no/nyhetsarkiv/rangnick-moter-pressen/

Disse var ute sist:

Ronaldo (lyskeskade)
Rashford (lårskade)
McTominay (suspendert)
Shaw (suspendert)

Wan-Bissaka (sykdom)
Martial (kneskade)
Bailly (AFCON)
Pogba (hofteskade)

Spillerne markert i grønt er sannsynligvis tilbake, så det blir en mer slagkraftig tropp enn mot Aston Villa. Wan-Bissaka er høyst usikker.

EDIT: En til ja.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...