Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Laffe skrev (16 minutter siden):

Mcfred og maguire  igjen? Feigt av feilskjær. Er som at han ber om å bli sparket

Mulig Ole har bedre oversikt enn deg, selv om Maguire har vært veldig dårlig. Vil ikke si at alterneativene til McFrerd er så veldig mye bedre akkurat.

blured skrev (23 minutter siden):

Ole forsøker å vise styret at Conte og hans trebackslinje vil fungere helt fint også i United.

Blir spennende å se hvordan det blir. Men når Rashford, Greenwood og Sancho alle sitter på benken. Fremtiden vår altså, da er jo ikke det så veldig gøy.

Når det er sagt så er jeg glad for å se Cavani og Ronny på topp. Tror de kan utgjøre et godt spisspar.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Blir veldig interessant å se den 3-backslinjen. Noen endringer måtte det jo bare bli, men vi får håpe spillerne vet hva de gjør i en så uvant formasjon som de sannsynligvis ikke har trent veldig mye på. Men er det absolutt ingen grenser for hvor elendige enkelte spillere kan være uten at de blir benket? Mulig at 1 uke har gjort vindunder for formen til Maguire, men Ole tar en stor risiko ved å fortsette å gi både ham og Shaw sjanser. Jeg kunne tenkt med  at AWB heller kunne tatt plass bak med Sancho som vingback. 

Lenke til kommentar

Er veldig imponert over både prestasjonen og det taktiske i går. Det begynner bli mange av disse taktiske triumfene i storkamper under Solskjærs tid som manager. Trebackslinja har vært litt så som så ved tidligere forsøk, men fungerte nesten helt perfekt i går. Holder nullen for første gang på veldig lenge gjør vi og.

Fin kamphåndtering og. Rashford kommer inn og scorer. Matic kommer inn og assisterer. Ut med Bruno og Ronaldo på riktig tidspunkt. 

Man kan ikke si at disse spillerne ikke spilte for manageren. De ga alt i går og det var veldig synlig. Cavani løp som ei bikkje til han fikk krampe, de to på midtbanen var fenomenale, vingbackene likeså. Shaw har jo spilt en del i den posisjonen før, men altså - Wan-Bissaka var helt rå i går! Stopperne highfiver når de blokkerer. La også merke til at alle spillerne var med på målfeiringene, og man så hvor mye det betyr.

McTominay fortjener hyllest. Synes han var banens beste i går, og leverte akkurat den box-to-box prestasjonen man vil ha i det systemet. En pasningssikkerhet på 95%, og han vant 11 (!) dueller. Jeg er ganske sikker på at det er rekord for United denne sesongen. Fatter og begriper ikke hvordan Carragher ser fotball når han sitter der og snakker ned McTominay etter en sånn forestilling.

 

Lenke til kommentar

Spilte også mot et lag som er like dysfunksjonelt som oss på vårt verste. Sånn sett har resultatet lite å si, de neste ukene vil vise om det faktisk er stor bedring i sikte. Vi har heller ikke "råd" til å spille den formasjonen ofte, da må vi benke fremtiden vår å gå vekk fra alt Ole har bygget opp.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Å "friskmelde" tror jeg det er ingen som gjør etter én god kamp når man har hatt en så dårlig periode. Men resultatet har alt å si, det er tre poeng som gjør at vi er ok med der oppe. Man kunne også se hvor viktig det var for spillerne å få en sånn kamp, og vise at de og manageren er samlet.

Tottenham er svake nå, men hadde vi vært like forferdelige defensivt som mot Liverpool og Leicester ville vi nok ikke ha vunnet i går. United spilte en bra kamp og slapp ikke til et eneste skudd på mål. Endelig en prestasjon man kan være stolt av, og 3-0 borte mot topp ti i Premier League er alltid bra.

Tror ikke vi kommer til å spille så ofte med trebackslinje jeg heller, men det kan gi mening i de førstkommende kampene mot Atalanta og City. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Jotun skrev (13 timer siden):

Eneste sjansen han har til å unngå kritikk er å vinne absolutt alle kamper til enhver tid på en overbevisende måte, og dermed alle turneringer de er med i. 

År etter år. 

For med en gang de taper så må han gå. 

Når det er sagt. Skeptisk.... 

Tåpelig sagt, det kommer selvsagt aldri til å skje. Men akkurat nå er han lite likt blant fansen og muligens også hos spillerne. Da må han bevise at han kan samle laget og vinne noen kamper med de kortene han er tildelt. Og de er ganske gode. Da er det for dårlig å tape 5-0 mot Liverpool. Om han ikke greier å vinne flere av kampene fremover nå, håper jeg han får sparken og at de ansetter en bedre manager.

Lenke til kommentar

Har ikke det inntrykket, jeg tror nesten alle spillerne støtter manageren. I hvert fall den britiske kjernen og de som spilte i går. Mistenker dog, og dette er bare synsing, at det er noen av de som aldri spiller som ikke er fornøyde. Telles, Van de Beek og Bailly.

Tror heller ikke kjernen av supportere misliker ham. Under kampen i går sang bortefansen vår Solskjær-sangene støtt og stadig. Ikke minst 20LEGEND-banneret de hadde med i går.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
4 hours ago, Jotun said:

Men tror dere han noengang kommer til å bli godtatt av bedreviterne der borte? Skeptisk.... 

Engelsk media bestemmer seg om en manager er god nok eller ikke før den første kampen er spillt, og alt de skriver er for å støtte oppunder det synet uansett hvor bra eller dårlig det går. De er også ganske nasjonalistiske og enhver britisk manager kan gjøre mye mer feil enn en utenlandsk manager. Bare se hvor mye støtte feks Steve Bruce og Frank Lampard har fått kontra endel andre som feks Solskjær.

Solskjær kommer aldri til å bli godtatt, det toget gikk etter tiden i Cardiff.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...