Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi blir rundtspilt. Det er ikke lenger personlige feil. Vi blir rett slett rundtspilt. Om Liverpool er målestokken og vi skal opp på det nivået under Solskjær, så er flere av oss avgått med døden før det blir realistisk. 

Vi spiller med stor frihet framover - som innebærer at vi i praksis ikke har noen spillestil. Bakover har vi null struktur - og det finnes ikke antydning til bedring. Vi mangler bare Varane fra å stille med vår 6 beste forsvarende spillere. Om ikke Varane har bæretillatelse og går med pepperspray, så vil ikke han være i nærheten av å utgjøre en forskjell her.

Å prate om seier blir helt hjerneblødning. Kanskje håpe på at vi scorer et mål, og ikke slipper inn mer enn to i 2. omgang? 

Lenke til kommentar
Windoge skrev (6 minutter siden):

Ole får mye pes for dette, men det er laget på banen som ikke leverer.

Slutte nå. Ole er ansvarlig for at det aldri skjer endringer. Han har blitt redda av flaks og viktige opphentinger for lenge nå. 

Det er ingen tegn til bedring. Bare å gi seg nå når han tydeligvis fullstendig har mista garderoben og. 

Lenke til kommentar

Kan jo først spørre seg hvem på dette laget som hadde gått inn på f.eks City, Chelsea eller Liverpool. Kanskje Bruno og Ronaldo, og Pogba på sitt beste. Ingen andre hadde fått plass på benken engang.

Men ikke bare er troppen for dårlig, Solskjær er rett og slett ikke en god nok manager. Han bør ut, fortest mulig, helst før landslagspausen.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...