Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

3 hours ago, blured said:

Vil ikke kalle å åpne mot Leeds og Southampton relativt sof

Nei vi får ikkje enn lett start på sesongen. Sjølv om Leeds tapte mot Ajax har dei en god del meir kamptrening enn oss, dei tapte 3-0 mot Stoke, men hang bra med mot Liverpool den første kampen (før Lpool sine skade på van Dijk). Men vi har jo ikkje noe bedre oppkjøring.. En 1 målseier mot laget som med stor sannsynlighet kommer til og rykke ned fra CS kommende sesong, ble gruset av en middelshavsfarer og et uagjort mot et lag som med stor sannsylighet kommer til å rykke ned fra PL denne sesongen. 

Laget mot Crystal Palace i sesongstarten i fjor:
De Gea - Fosu Mensah (Oghalo 81'), Lindelöf, Maguire, Shaw - McTominay, Pogba (Beek 67') - James (Greenwood 45'), Fernandes, Rashford - Martial 

Ubrukte bytter:
Henderson, Wan-Bissaka, Bailly og Fred.

Ka dere trur lineupen blir?

Endret av Kjetil H
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan bytte over til MUTV (om de ikke har fått det tilbake).

Edit: Og er enig i det de sier der; er litt skuffet over nivået Everton har stilt opp med her, alt for lavt tempo til at det her gir oss en optimal forberedelse til kampen mot Leeds. 

Endret av blured
Lenke til kommentar
Kjetil H skrev (På 3.8.2021 den 20.53):

Er sjeleglad vi ikkje åpner med Manchester City og Chelsea. Og heller Leeds, Wolves og Southampton, lag vi KAN krige inn en seier sjølv om vi må nøye oss James, Lingard og andre av det kalibret.

Er ikke så sikker på om dette  vil vise seg å bli realitetene egentlig. Mot City og Chelsea vet en hva en får og Ole har tidligere vist seg mer enn kapabael mot slik motstand. De tre andre der og spessielt Leeds og  Bielsa er det mye vanskeligere å legge opp i slagplan mot ved å vite hva som treffer en. Hva som kommer.

Lenke til kommentar
Delvis skrev (Akkurat nå):

Nå må jeg spørre: Hvilken kamp ser dere? Ser en mellom Qpr - Man.U på premium. Men Qpr spiller jo seriekamp mot Milwall. Skjønner ingenting jeg.

United spilte treningskamp mot Everton tidligere i dag. Den er ferdig for lengst.

Det du ser på nå er opptak av den første treningskampen tidligere i sommer.

Lenke til kommentar

Ole sier McTominay har slitt med småskader i sommer, derfor han ikke spilte før i går (20 min).
https://www.united.no/nyhetsarkiv/forhapentligvis-gar-det-bra-med-begge-to/

Martial skal ha følt at kneet funker, men det er nok en stund til han er i bra form med tanke på at han har vært skadet i nesten et halvt år.

Lingard og Henderson fortsatt ute på grunn av Covid-19. Rashford og Telles naturligvis fortsatt ute. Sancho begynner å trene i morgen. Varane i løpet av uka.

Under en uke til seriestart...

Lenke til kommentar

Kan se for meg at Ole starter det samme laget mot Leeds som mot Everton:

Martial
James - Bruno - Greenwood
Matic - vdB
Shaw - Lindelof - Maguire - AWB
de Gea

Forsvarsfirern holder nok, selv om tre av de ikke har fått mest pre-season. Og jeg tror også Bruno vil holde i 90 minutter mot Leeds, han så på mange måter bedre ut i går enn han gjorde den siste delen av forrige sesong.

Naturlige bytter vil være Fred og Pogba, slik at midtbanen holder gjennom hele kampen. Og Sancho mot Martial, da sistnevnte nok ikke er klar for 90 min.

Tenker kampen vil gå greit. Men fremdeles er van de Beek det største spørsmålstegnet her. Jeg stoler fremdeles ikke på han med defensivt ansvar på midtbanen, og vi så flere ganger i går at han mistet ball litt for lett. Edit: Men samtidig vil jeg bli svært skuffet om Ole velger å ikke stole på han i serieåpningen, og f.eks. heller gå for å splitte det mellom Fred og Pogba. Han trenger å få muligheten til å feile litt om han noen gang skal klare å spille seg inn på dette laget.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...