Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Henderson sliter med ettervirkningene av korona.

I alt mangler vi fortsatt en god del spillere, og det er ikke lenge igjen til ligastart. Kun én treningskamp igjen, så noen spillere vil ikke ha noen treningskamper i beina når ligaen begynner mot Leeds.

Ikke på plass på trening med laget: Varane (karantene), Cavani, Sancho, Pogba, Fred, McTominay (uvisst), Henderson (covid), Rashford (operasjon), Telles (skadet)

Det er 6-7 stk av førsteelleveren vår...

I tillegg begynte ikke Martial å trene med laget før i dag på grunn av kneskaden, så han er nok uaktuell til siste treningskampen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Uroet nå over att vi ikkje har solgt noe av dødkjøttet enda.Alle ungutta går mot lån, mens vi beholder daukjøttet; Pereira, Lingard, James, Matic, James..  Blir OGS og bruke benken i år når vi vet han ikkje stoler på disse? Er ikkje merkelig vi har høg "net spend" når man venter og venter til dei går for nada.. (Alle salgt vi har hatt av verdi er vel nesten bare Lukaku av verdi som er solgt.

Er noe som uroer meg, kor er spillerne tilbake? Varane blir vel ikkje klar? Sancho? Blir det Magaluff, McFred og James på vingen? Henderson / De Gea, blir det samme situasjonen som i fjor.. Nå vil eg snart bare ha en avgjørelse om kem som er første keeper. 

Spent, men ka pokker skjer egentlig.. Føler att Sancho og Varane er litt plaster på såret pga Super League.

Wan-Bissaka ryktes og vere småskadet. Er OGS nådeløs nok, eller er det styret og Glazers som setter kjepper i hjulene for salg?

Endret av Kjetil H
Lenke til kommentar

Føler nesten seriestarten kommer litt fort på og spillerne kommer sent tilbake fra ferie og kanskje rekker 1 preseason kamp før alt braker løs. Men må nesten regne meg slik en sesong hvor det er EM på sommeren og England nådde så langt som de gjorde f.eks. Blir nok neppe antatt sterkeste lag fra start mot Leeds, noe som er litt kjipt. Kommer nok litt skeivt ut i starten og spillere ute av kamptrening. Håper hvertfall Sancho, Varane, Bruno, Pogba, Shaw er med i den kampen. 

Lenke til kommentar

Kan se for meg at Ole prøver noe ala dette mot Everton 7 august.

Greenwood
James/Lingard - Bruno - Sancho
Matic - Pogba
Shaw - Maguire - Lindelof/Maguire - AWB
DdG

Og at han gir spilletid til McT og Fred om mulig.

Edit: Ser ut til at Pogba hittil ikke har gjort mer enn lett jogging - https://streamable.com/s7pfmp. Så egt. alle våre beste sentrale midtbanespillere ligger litt dårlig an mtp seriestart.

Endret av blured
Lenke til kommentar
5 hours ago, ReaveЯ said:

EM

Ja. Men er vel mest Liverpool som ligger best an. Trent, Sarah, Mane, Robertson, Milner, van Dijk +++ har alle vert med lenge. City mangler også en god del. Men har Cancelo, Dias, Ake og Mendy klare bak.. og spilt 2+ kamper i pre season alle.. Mens vi kun har fått kjørt inn Wan-Bissaka som er regular. Pluss ryktene seier en liten skade. Og Williams skal på lån sies det.

Offensivt+ DM har dei Mahrez, Fernandinho og Gundogan. Mens vi bare har fått inn Matic og Greenwood.. og matic er ikkje den samme han engang var og Greenwood har ikkje den stabiliteten enda. Vet jo James er med. Men rater han ikkje noe høgre en Elenga i kvalitet. Og Mahrez er en helt annen liga.

Stammen til Chelsea er også der. Om det ikkje er førstelaget så er Ziyech, Werner, Havertz, Pulisic, Kovacic, Hudson-Odoi m.m. allerede.. mens vi mangler nesten hele stammen og dei som kan potensielt ta poeng mot Leeds. 

Er sjeleglad vi ikkje åpner med Manchester City og Chelsea. Og heller Leeds, Wolves og Southampton, lag vi KAN krige inn en seier sjølv om vi må nøye oss James, Lingard og andre av det kalibret.

Eg savner dog att det skjer noe for og få klart den siste brikken en DM.. om Garner går på lån og Matic blir.. så har vi nesten ikkje cover der.. Men kanskje OGS drømmer om Scotty som sin DM, da det er stille fra den fronten. Var jo tross alt der vi hadde endel problemer og grunnen til mange poengtap i 2021/22 sesongen 

Endret av Kjetil H
Lenke til kommentar

Litt bedre nyheter i dag.

- McTominay, som har vært tilbake en stund, trente for første gang sammen med de andre
- Fred tilbake fra ferie i full trening
- Pogba tilbake fra ferie/treningsleir i Miami

Litt foruroligende uansett, det er halvannen uke til seriestart og hele den sentrale midtbanen er såvidt i gang igjen.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Steg mange hakk i mine øyne! 

Bare tapere som bestiller maten sin på en annen måte enn den de liker best bare fordi noen forståsegpåere mener det er feil. 

Maten skal smake godt da kan kokken henge seg om han mener at eg tar feil 🙄

Medium pluss på meg by the way. Kjøttsaus er ikke godt. 

😅

Endret av Jotun
Lenke til kommentar

Litt notiser.

- Elanga er blitt skadet, liten skade men ble ikke med til Skottland
- Fortsatt ingen Sancho, Cavani, Varane med
- Leeds tapte 4-0 mot Ajax i treningskamp
- Brandon Williams ryktes på lån til Norwich
- Ethan Laird ryktes på lån til Swansea
- Axel Tuanzebe ryktes på lån til Aston Villa

Låneryktene over er fra Laurie Withwell i The Athletic, han er meget troverdig.

Så det kanskje viktigste: United mangler fortsatt 8 spillere... Det er like mange som City, men alle de andre store lagene har nesten alle mann tilbake. Dette blir en vanskelig sesongstart - igjen.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Vil ikke kalle å åpne mot Leeds og Southampton relativt soft.

Lagene lenger ned på tabellen vil generelt ha hatt en mye bedre pre-season pga færre landslagsspillere. Og de to lagene, slik vi så det i fjor, har en type intens spillestil som gjør at de er ekstra vanskelige å møte når de har uthvilte bein. Det er ikke tilfeldig at Southampton åpnet såpass godt som de gjorde, men begynte å slite når det ble mye kamper utover sesongen. I tillegg så har du derby-faktoren mot Leeds: Dette blir det første Premier League oppgjøret med publikum mot de siden 2004. Det kommer til å bli skikkelig trøkk.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...