Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

https://www.manutd.com/en/news/detail/update-on-preston-north-end-friendly-on-31-july-2021

Sitat

Maintaining COVID security is a priority for Manchester United.

Following routine testing of the first-team training group today (Thursday), we have identified a small number of suspected positive cases.

This has led to those people isolating, pending further tests.

As a precautionary measure based on COVID protocols, we have taken the difficult decision that we will not now be able to play the friendly match against Preston North End this Saturday (31 July).

We regret the disruption to Preston North End and disappointment caused to fans.

Any Manchester United supporters who have purchased tickets for the game will be automatically refunded.

At this stage, we do not expect further disruption around our forthcoming matches, but we will continue to follow Premier League protocols in this regard.

😕

Fra vårt eget førstelag også... (edit: eller noen i treningsapparatet). Trodde først når jeg leste dette at det kom fra Preston North End sin gruppe.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Senere skriver Ducker at det er snakk om opptil 9 personer.

Det virker som om rundt 60% av de i aldersgruppen 18-29 er vaksinert nå der (https://coronavirus.data.gov.uk/details/vaccinations?areaType=nation&areaName=England), og å være profesjonell fotballspiller har ikke vært en måte å komme frem i køen (med mindre det er noe jeg ikke har fått med meg).

Og selv om en er vaksinert kan en jo også bli smittet, risikoen er bare mye lavere, og sykdomsforløpet gjerne mildere. Og en er fremdeles smittsom, og må således isoleres.

Lenke til kommentar

Alle har fått tilbud om vaksine i England, og som kjent vil Premier League snart kreve at spillerne er vaksinerte, så jeg tror dekningsgraden blant spillerne er høy. Det er ikke sikkert alle er fullvaksinerte enda. 

Alvorlig forløp for fullvaksinerte i deres aldersgruppe er svært sjeldent, noe særlig symptomatisk forløp i det hele tatt er også sjeldent. Derfor ødelegger det dette sannsynligvis ikke så mye for det fysiske arbeidet i oppkjøringen vil jeg tro.

Men klart, det er alltids en sjanse for at man blir ganske syk og som toppidrettsutøver spesielt er ikke koronaviruset noe man er keen på. 

Lenke til kommentar

Betyr vel at han ute til omtrent oktober, og at vi endelig får han tilbake 100%. Burde vært operert rett etter EM spør du meg, men klubben ville vente og se om skulderen fikset seg selv. Bra vi har Sancho og at Elanga viser form. Mulig Elanga eller Amad ikke går på utlån pga operasjonen, vi får se

Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (1 time siden):

Står det noe sted om hvordan type skulderskade det er? Sjeldent man opererer i skulderen pga smerter her i Norge på grunn av at det ikke har så god effekt.

https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/rashford-shoulder-surgery-manchester-united-21154440

Sitat

Rashford has been told the shoulder problem will not get any worse without surgery, but having had to undergo pain-killing injections to get through games he believes it is best to get it sorted now.

Kan hende han tar ankelen i samme slengen også, visstnok. Den har han jo også hatt problemer med. Ryggen, som han slet med lenge, virker å være i orden nå.

Lenke til kommentar

Håper vi begynner å være litt mer forsiktig med han når han kommer tilbake i oktober. Det er ikke alle spillere som tåler å spille hver eneste kamp hele sesongen. Og spesielt når en begynner å gjøre det i så ung alder at ikke alt av muskler / grunntrening er på plass, så sliter det ekstra på.

Men Sancho og Amad bør hjelpe litt til på vår evne til å rotere da. Og får vi inn en DM i tillegg så bør det åpne for de samme mulighetene på midtbanen, og ikke minst sørge for at Donny i større grad kan brukes.

Spoiler

Det ser forøvrig ut til at Donny har bulka seg greit opp ila det året han har vært hos oss. Forhåpentligvis kan det bedre sjansene hans for å få en fast plass på midtbanen.

dvb-770x770.thumb.jpg.4bdf1aa04bac14ee26ebbf8917534cc4.jpg

Edit:

214527879_Screenshot2021-07-30at18_28_04.thumb.png.6527af11f211c52e4c98ecdda1fe7541.png

 

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar
10 hours ago, Delvis said:

Rashford skal opereres sies det. Hvordan betydning vil det ha?

Syns d er veldig bra siden det er tilfelle.. kan vel ha noe og si om han er klart til sesongstart eller ei. Klar for sesongstart + risken for att vi får en rævva rashford i kommende sesong. Vs att vi mister han Men får eg skadefri Rashford tilbake til dei store kampene. Gode nyheter. Kanskje det blir McFred - Pogba, Bruno, Sancho - Cavani det skal vere godt nok til og vinne mot Leeds.eller flytte ned Pogba sammen med Fred og sette Beek i den posisjonen. Pluss vi har Elanga og Amad som også har vist gode takter.

 

Endret av Kjetil H
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...