Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er i alle fall ikke handlingen til en som ikke føler tilhørighet og ansvar for medspillere. Cavani er alt jeg drømte at Falcao skulle være, og mer til. 

Om neste sesong blir like bra som han ser ut til å avsluttet denne, så står han igjen som den beste senior-gratissigneringen vi har gjort noensinne. 

Lenke til kommentar
banansplitt™ skrev (11 minutter siden):

Deilig med kamp i dag som egentlig ikke er så betydelig. Håper virkelig ingen fra vår beste 11er spiller et jævela minutt i dag. Topp 4 er sikra og 2. plassen er så godt som sikra. La oss ta den ulempen FA trodde de ga oss og sende den videre til Liverpool.

Hva slags alternativer hadde de? Når skulle kampen mot Liverpool ellers ha bli spilt? Er jo veldig vanskelig når dere fortsatt er med i Europa League. Skulle de spilt etter at sesongen var over for de andre?

Og tror du kampen mot Liverpool kommer til å bli spilt? Jeg er ikke 100% sikker. Det virker som at de mest hardcore protestantene har bestemt seg for å gjøre alt de kan for at kampen ikke blir spilt. Og blir den utsatt igjen på torsdag, så finnes det rett og slett ingen dato igjen å spille på og kampen blir mest sannsynligvis ikke spilt. Det derimot er en fordel Liverpool.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror de kommer til å klare å arrangere kampen helt uten problemer:

image.png.a2100cf89223565a49ba4545712dce36.png

Selv sist søndag (som jeg skrev da) var situasjonen så rolig at politiet klarte å håndtere det hele helt uten vanlig utstyr for demonstrasjoner (hjelmer, skjold, bikkjer, tåregass, pansrede kjøretøy, osv). Alt de trengte var litt bestemte stemmer, batonger og noen hester.

Denne gangen kommer United til å forberede seg før kamp på ukjent sted (ikke det vanlige hotellet Lowry). Politiet kommer til å være mye flere. Og Old Trafford (som du ser på bildet over) har blitt barrikadert over flere dager nå for å gjøre situasjonen lettere for de å håndtere.

Lenke til kommentar
Cappo skrev (2 timer siden):

Det virker som at de mest hardcore protestantene har bestemt seg for å gjøre alt de kan for at kampen ikke blir spilt. 

Tror ikke du skal ha for store forhåpninger til det. Er nok for feige til å gjøre det samme igjen nå som Glazers har stilt opp barrikader. Da ble det til at de frustrerte gikk til twitter å whina om at OT så ut som et fengsel. 🥴

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Jeg er litt forvirret. Er ikke dette resultatet dere ønsker da? Spare de viktige spillerne samtidig som dere gir Liverpool finger'n og passer på at det ikke blir noe CL på dem?

For med Leicester seier så er det over og ut for CL for Liverpool.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar
banansplitt™ skrev (3 minutter siden):

Jo, men viktig å late som om denne kampen er viktig for oss å vinne.

Det løpet var kjørt i det en så lagoppstillingen. Eller, faktisk var det kjørt i det øyeblikket datoen for Liverpool kampen ble satt. For en hver idiot skjønte jo at Liverpool kom IKKE til å bli laget dere hvilte mot.

Så Leicester burde sende noen gaver til disse supporterne som "brøt" seg inn på Old Trafford, for de ga dem en gavepakke av dimensjoner.

Endret av Cappo
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ikke innstilt på å få vekk Glazers 😂😂😂😂😂

Istad så var det galt med protesten men nå må man bare fortsette med det samme? Hvorfor mente du ikke det i forbindelse med denne kampen?

Forøvrig så ble Pool-kampen først og fremst "utpekt" fordi det var den første hjemmekampen etter ESL, og med den fordelen at det tilfeldigvis var et gigantisk oppgjør.

Men altså, alt er feil så lenge det ikke gagner Liverpool.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, protesten på måten den ble gjort var gal ifra begynnelsen av, da det ødela urettsmessig for de andre lagene som kjemper om topp 4. West Ham gikk dette også utover... så nå når man først har påvirket topp 4-kampen, så blir det svært patetisk om united fansen nå setter seg på bakbena og ikke fortsetter protesten... hva i alle dager var poenget med stuntet hvis det ikke var for å forhindre at kampen ble spilt? Tror du Glazers bryr seg så lenge kampen blir spilt? Nei, de bryr seg ikke og stuntet har ingen som helst påvirkning på Glazers. Alt det gjorde var å ødelegge topp 4-spenningen som var til stede.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For noe piss. Var mennene i dress som satte opp kampen på torsdag, og flyttet Leicester-kampen til i dag. Blir for dumt å skylde på demonstrasjonen. Støtter forresten demonstrasjonen 100% uansett, utenom volden.

kunne spilt kampen 16 mai eller hva det var ryktet om først.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ålreit kamp i dag! Rart å si etter et tap, men jeg forventet at det skulle gå dårligere enn det gjorde med et skikkelig b-lag, inkludert debutanter. Solskjær hadde ikke noe valg og var dessverre nødt.

Meget så lav snittalder på den fronttreeren, hvorav to av de startet sine første profesjonelle kamper i karrieren i dag. Spesielt Diallo synes jeg viste veldig mye bra.

Greenwood også, for en spiller. Merkelig om ikke Southgate tar han med til EM nå.

Tuanzebe startet svakt og usikkert, men spilte seg opp bra. Var blant banens beste i andreomgang, fremme og brøt hele tiden og avverget veldig mye. Trenger bare minutter han, så tror jeg han vil bli bedre og bedre.

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...