Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
.berZerk skrev (14 timer siden):

Utelukkende negativt, det at han blir hindrer en erstatning. Han er fit for 30% av kampene i løpet av en sesong? Nivået har han, men hva hjelper det om han kun kan spille tre kamper på rad.

Comma Chameleon skrev (6 timer siden):

Hva er det med United og det å signere kjeks. Dette er Jones 2.0.

Ikke helt enig i dere. Med tanke på den økonomiske situasjonen vi er i nå, så kommer vi ikke til å signere en stopper i sommer. Selv om Bailly er skadeplaget, så er det fint å ha han med videre. Han har jo for det meste prestert bra denne sesongen, når han har fått muligheten. Denne kontrakten sikrer oss også en grei sum for han om han skal selges om et år eller to, forutsatt at ikke lønna er unaturlig høy. Får håpe de har lært av tidligere år.

I sommer bør det signeres en spiss eller en høyreving. Det beste hadde vært å hatt med Cavani et år til, og så prioritert en skikkelig høyrekant. Sancho eller kanskje Raphinia fra Leeds.

Håper forresten at vi får fjernet overflødige spillere i sommer. Vi har mange som hever bra lønn, som sjelden eller aldri spiller. Legger til spillere i listen nedenfor som har en litt usikker fremtid i klubben, i tillegg til de som absolutt bør selges. Veldig store summer det er snakk om her.
Ukelønn i parantes.

  • Jones(£75k)
  • Romero, kontrakten går ut(£70k)
  • Pereira(£49k)
  • De Gea (£375k)
  • Lingard(£75k)
  • Mata, kontrakten går ut(£160k)
  • Cavani, kontrakten går ut. Har opsjon på et år, usikkert hva som skjer, men virker sannsynlig at han drar til sør-amerika.(£210k)

Når det kommer til keeper-situasjonen, så mener jeg nå at de Gea bør selges. Henderson er ikke perfekt, men synes at han totalt sett er en bedre keeper. Dårligere på strek, bedre på det meste ellers. Bedre til å dirigere forsvaret, mye bedre til å plukke ballen på innlegg, bedre med ballen i beina, mye bedre på sweeping. Selv om han ikke har vært feilfri, så synes jeg at vi bør satse på ham. Mer fornuftig lønn har han også.

Edit: En signering av en stopper, vil nok også bety slutten for Tuanzebe. Synes det er fornuftig å styrke andre deler av av laget i sommer, og dermed gå inn i nok en sesong med Maguire, Lindelöf, Bailly og Tuanzebe.

Endret av Jakobk
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Veldig fornøyd med ny kontrakt på Bailly. Ville vært en skandale om han gikk gratis og vi måtte ut på ny stopperjakt i sommer. 3+1 år er ikke dumt. 

Skadene er selvfølgelig et problem, men vi har lagdeler hvor det presser mer nå og man må være litt realistisk. Det mangler færre og færre brikker i laget så de forsterkningene vi eventuelt kjøper kommer til å bli dyre og må prioriteres. Spillere det har vært snakk og rykter om som Rice, Sancho, Haaland, Raphinha etc. er ikke billige.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ikke at jeg har så store forhåpning til Jones, men han er vel forventet tilbake etter sommeren? Så da har vi potensielt x3 midtstoppere som backup til Maguire og Lindelof. Og i tillegg så kan også Matic og McTominay fungere i den posisjonen. Så bredden bør være god nok til å gå inn i en ny sesong.

En perfekt sommer hadde vært:

  • Cavani blir en sesong til
  • Lingard i en byttehandel mot Rice (eller Souček)
  • Jadon Sancho

 

Lenke til kommentar
blured skrev (9 minutter siden):

En perfekt sommer hadde vært:

  • Cavani blir en sesong til
  • Lingard i en byttehandel mot Rice (eller Souček)
  • Jadon Sancho

Det der hadde vært helt enormt. Tror ikke at det er helt umulig å få tak i to gode spillere i sommer på grunn av Lingard sine prestasjoner. Og da er jo midtbanespillerne til West Ham naturlige valg. Om vi får inn en del penger fra overganger ut, så kan selvsagt ting endre seg til det bedre.

Hadde vært deilig om Pogba signerte ny kontrakt også, men usikker på hvor sannsynlig det er. Det er i alle fall mye mer åpent nå, enn det var tidligere i sesongen. Hvis han skulle blitt solgt, så er jeg usikker på hvem som skulle kjøpt ham. Juventus? Byttehandel med Dybala? Virket ikke som om Dybala ville til oss for et par år siden i alle fall.

 

Lenke til kommentar

Vil tro Jones er ferdig nå, og at Maguire/Lindelöf/Bailly/Tuanzebe + en junior er stoppermulighetene våre neste sesong hvis det ikke kommer inn en ny. Og som det sies over McTominay som spiller stopper på landslaget. Jones var ikke i noen kamptropper på veldig, veldig lang tid selv før han ble skadet heller. Unggutter ble plukka før han. 

Matic tror jeg kanskje nærmer seg en exit også. Vi trenger en ny midtbanespiller for å erstatte ham, uansett om han blir litt til eller ikke siden han sjeldent er god nok eller kan spille mye lengre. Rice er min ønskedrøm inn på midten, han overbeviste meg på nyåret og forrige landslagspause. Heldigvis har vi nå fått et bra kort på hånda i den handelen der i Lingard. 

Blir uansett en spennende sommer. Oppryddinga til Solskjær fortsetter forhåpentligvis, den er ikke helt ferdig enda men i januar 2022 kan det kanskje endelig være sånn at mye er gjort!

Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (31 minutter siden):

 

(Siterer deg inn i United-tråden)

United kan vel også få frigjort følgende:

  • Lingard (£75k/week) - selges nok til sommeren
  • Juan Mata (£160k/week) - kontrakten går ut, og klubben vil nok ikke bruke opsjonen på et ekstra år
  • Romero (£70k/week) - kontrakten går ut

Mens det blir nok vanskeligere med disse:

  • Phil Jones (£75k/week) - kontrakt til 2023, kommer nok til å sitte den ut.
  • Pereira (£30k/week) - bare 3 kamper fra start i ligaen for Lazio, ikke klart å spille seg inn der.
  • DdG (£350k/week) - kontrakt til 2023, for høy lønn til at noen kommer til å kjøpe han. RM, AM, Barca, Juventus, PSG, ingen av de er aktuelle kjøpere.

Og for disse to er fremtiden mer usikker:

  • Pogba (£290k/week ?) - kontrakten går ut sommeren 2022. Klubben forsøker vel å fornye, men han kan vel fort ende opp med å bare sitte ut kontrakten sin.
  • Cavani (£210k/week ?) - drar kanskje til Sør Amerika til sommeren.
Lenke til kommentar

Man Utd 5-0 RB Leipzig
Man Utd 6-2 Leeds
Man City 0-2 Man United
Man Utd 6-2 Roma
Man Utd 9-0 Southampton
Man Utd 4-1 Newcastle
Man Utd 4-0 Real Sociedad

Noen av våre beste og største seire denne sesongen. Fun fact: Fred og McTominay har startet alle disse. En liten føkkju til alle som mener det er «pinglete» å spille med to sentrale og at det er fullt mulig å skape sjanser og mål med de to på banen samtidig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...