Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Dette fra 2017, så Dean er 20 år i det intervjuet. Er ikke så mange som kunne sagt at de forventer å være klar for å bli førstevalg for både England og United om noen år uten å høres arrogante ut... Men det er faktisk tilfelle for Dean (slik jeg hører han) der.

Tenkte på det flere ganger i kampen mellom PSG og Bayern i dag: Hvordan det at Navas og Neuer swiper ut er helt avgjørende for å forhindre mål, hvilket Dean gjør med en helt annen selvtillit enn de Gea. Må si at kampen mot Spurs var den endelige overbevisningen jeg trengte for å mene at han bør bli vårt førstevalg.

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han burde ha blitt førstevalg tidligere, men virket som om mange mistet troen på ham etter en eneste tabbe, noe som forbauset meg i og med at DDG har vært langt i fra feilfri de siste sesongene selv. Når det er sagt så har De Gea betydd utrolig mye for oss og det er nok ingen i klubben som har noe vondt å si om ham. Han vil alltid ha en plass i hjertet hos oss fans, men dessverre så er han for svak i de mer "moderne" attributtene som man ser hos andre keepere helt i toppen. Henderson har en helt annen ro med ballen i beina og tørr å sweepe. Han er også bedre i lufta og sender ballen presist og langt slik at vi kan sette i gang angrep raskt. Det eneste han muligens er dårligere på er disse reaksjonsredningene på strek og fotarbeidet. Der er nok De Gea kanskje aller best i verden.

Uansett så er det vel liten tvil om at han er på vei bort. Akkurat blitt pappa, men kone og barn bor i Spania, og hvis jeg husker riktig så har kona luftet sine tanker om været i Manchester og Storbritannia tidligere. Er nok et perfekt tidspunkt for ham å dra hjem til Spania på.

 

Endret av Mr. President™
Lenke til kommentar
7 hours ago, blured said:
Tenkte på det flere ganger i kampen mellom PSG og Bayern i dag: Hvordan det at Navas og Neuer swiper ut er helt avgjørende for å forhindre mål, hvilket Dean gjør med en helt annen selvtillit enn de Gea. Må si at kampen mot Spurs var den endelige overbevisningen jeg trengte for å mene at han bør bli vårt førstevalg.

Syns også Henderson har et raskere og mer treffsikkert blikk for når han skal sette i gang raskt igjen. Har sett ved et par anledninger i år hvordan han øyner en kontringsmulighet som direkte har ført til mål.

Lenke til kommentar

Uniteds fem (!) semifinaler siden Ole tok over:

Man Utd 0-2 Man City
Man Utd 1-2 Sevilla
Man Utd 1-3 Chelsea
Man Utd 1-3 Man City
Man Utd ?-? Roma

Ikke akkurat møtt enkel motstand, og irriterende tap mot Chelsea i FA-cupen. Selvfølgelig litt imponerende i seg selv å nesten alltid komme til semifinaler, men håper vi kan gå til finalen og hele veien denne gangen. Vi har ikke hatt superlett motstand i Europa League denne sesongen, så et trofé der ville vært flotte saker. Laget trenger sølvtøy :) 

Forøvrig har vi nå runda 100 mål denne sesongen! Forrige sesong gjorde vi ikke det før runde 35 i ligaen. I fjor var første gang vi nådde 100 mål på sju sesonger, og nå gjør vi det altså igjen.

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Burnley i dag. Liker ikke å spille mot Burnley. Blir så mye knokler og sutring.

Faktisk har hverken Manchester United eller Burnley vunnet hjemme i noen av de siste 9 oppgjørene mellom klubbene. Så vi må unngå at det blir 10 på rad i dag.

Mest trolig lag:

Henderson
Wan-Bissaka - Lindelöf - Maguire - Shaw
Fred - McTominay
Rashford - Bruno - Pogba
Cavani

Samme ellever som mot Spurs. Ser for meg at Ole vil gå for Cavani mot Burnleys fysiske stoppere. Greenwood får kanskje benken i dag, spesielt hvis Rashford er helt klar men her er kanskje det største spørsmålet. Pogba i den frie rollen sin litt ute til venstre. 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...