Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Hva skal man si om Granada-kampen da? En klassisk jobben gjort-følelse mot Spanias enda mer usjarmerende versjon av Burnley. Fotball mot rugby, og fotball vant. Jaja, tre bortseire mot Real Sociedad, AC Milan og Granada. Clean sheet i alle tre.

Lindelöf og Maguire våre to beste synes jeg. James får også plusspoeng for andreomgangen sin. Ellers ødela dommeren, tv-produksjonen og kommenteringen til Semb litt av gleden med kampen. Ekstremt irriterende det mølet hans, blir verre for hver kamp.

Tre mann mistet til suspensjon er ikke ideelt. Bailly har korona, så da får vi vel enten Tuanzebe eller kanskje Matic inn som stopper i returoppgjøret. 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir vel Tuanzebe og Telles, og Fred eller Matic for å erstatte McT. Tror det skal gå greit.

Om Ole starter Matic som midtstopper så ser jeg ikke helt hvilken fremtid Tuanzebe har i klubben.

Litt skuffet over at van de Beek ikke fikk starte. Men han får i hvert fall endel innhopp.

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

The-United-Way-DVD-2D-web.png.webp

Ny dokumentarfilm og Uniteds historie og sjel, skrevet av Eric Cantona. Kommer på Blu-ray 10. mai og på Sky 24. mai. 

Sitat

The United Way is the epic story of a football club, a city and a man who did more than most to bring success to both. As told by, co-written and featuring Eric Cantona.

https://www.thehollywoodnews.com/2021/04/08/new-manchester-united-documentary-the-united-way-presented-by-eric-cantona-set-for-may-release/

Traileren har nettopp kommet, og ser veldig episk ut:

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
banansplitt™ skrev (1 time siden):

Kan vi få sett den her noe sted a, bortsatt fra BR?

Uvisst foreløpig. Kanskje TV2 som allerede samarbeider med Sky går til innkjøp av den, eller at den havner på en eller annen strømmetjeneste. Hadde kinoene vært åpne i Oslo ville den muligens blitt vist på Cinemateket eller Vega. 

Her er traileren litt mer tilgjengelig enn på Daily Mail:

Mens vi er inne på dokumentarer så kommer snart dokumentaren om Sir Alex Ferguson, den 31. mai:

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, han har bomma mange svære sjanser. Minst 5 helt alene med keeper. Kunne vært en del flere mål, selv om han leverer veldig bra! Håper han ikke sliter seg helt ut med EM i sommer.

Tar vi europacupene er det kun Haaland (10) som har flere mål enn Rashford (8) i Europa denne sesongen. Seks av dem i CL og to i EL.

Han har også scoret 20+ mål i to sesonger på rad. Første i United siden Rooney mellom 08/09 og 09/10-sesongene til å gjøre det.

Kan legge til at Bruno nå har 59 målpoeng på under halvannen sesong for oss. På 69 kamper. Pluss tredje sist på 15 mål. Vilt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

WWWWDWWDWWWDWLDWDDWDDWWWW

Siden den trøblete starten er det der fasiten. Det er kruttsterkt. Det er sykt stabilt. Vi er unbeatable (med mindre vi blir grovt bortdømt som vi ble i det ene tapet vi har). Vi slipper inn 4. færrest mål i ligaen og scorer nest flest. Jobben Ole har gjort er ikke bare godkjent, men jævelig bra. Vi har til og med begynt å slå "topplagene", og ikke bare spille uavgjort.

Endret av banansplitt™
  • Liker 7
Lenke til kommentar

En ting jeg har tenkt litt på etter diverse VAR-fadeser. VAR kommer kun inn i spillet om det scores eller man overser en rødt-kort hendelse. 

Om man som ving/midtbanespiller etc. kjenner at noen holder i trøya - så må man umiddelbart stoppe opp og kaste seg ned. Hele laget må stå i ro, og la motstander score. VAR kommer inn, ser på situasjonen på nytt; mål blir annulert og man får minimum utdelt et gult kort til motstander. Klart, man må ha balls of steel for å bruke det aktivt som en taktikk, men i de siste kampene i sesongen, hvor man ikke har noe å spille for likevel, så hadde det vært artig om et lag våget å ta denne tilnærmingen.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...