Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Fred har aldri tapt på Etihad Stadium. Heller ikke i CL for Shakhtar Donetsk.

Henderson spilte bra mot City på søndag. Spesielt deilig å se at han plukker innlegg. Forrige ligakamp mot Manchester City som de Gea ikke spilte, var 12. februar 2011. Da spilte Edwin van der Sar, og vi vant 2-1. Rooney, Nani og David Silva var på scoringslisten den dagen. Er dette starten på slutten av de Gea-æraen? Dette er laget vi spilte med mot City den gang:

Spoiler

image.png.483f5749aae7917bcd591eafda13e921.png

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Igjen kunne vi sluppet unna med en dårlig kamp ved bare å sette 100% sjanser i mål. Den til Maguire er så gigantisk at den vil snakkes om og les av i mange år! James sin bom på åpent mål er også helt utrolig. Førsteomgang er ikke så mye å snakke om i dag, det var dårlig.

Mye bedre i andreomgangen hvor vi stort sett har veldig god kontroll på det meste før sluttminuttene da Milan overtar initiativet. Ønsket om å spare Wan-Bissaka og Bruno gjør nok at vi mister kontrollen på kampen, så kommer målet mot på en helt unødvendig corner på overtid. Om det ikke er keepertabbe fra Henderson så burde han nok tatt den headinga. Ser utgangen og står riktig plassert, men havner på hæla i feil balanse.

Diallos mål var et megastort lyspunkt. Synes han viste mye i dag, han gir oss tempo med ball og kan drive frem og passere motspillere, setter fart i angrepene. Prøver seg på et par fancy ting for mye, men det er moro når det funker. Synes han og Greenwood viste noen gode tegn til felles forståelse. Ganske kult at vi spilte så lenge med James - Greenwood - Diallo samtidig. Lav snittalder.

Et ok minus utgangspunkt til bortekampen. Milan er et helt annet hjemmelag enn bortelag og det er vi også. Det blir siste kamp før landslagspausen, så da kan vi stille et sterkere lag enn vi gjorde i dag. 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (20 minutter siden):

Ganske kult at vi spilte så lenge med James - Greenwood - Diallo samtidig. Lav snittalder.

Kan fort bli de tre til helgen også. Martial ble jo skadet i dag, og Ole bekreftet i post-match at Rashford og Cavani tidligst er tilbake til returkampen mot Milan.

Edit:

Snikpellik skrev (22 minutter siden):

Det blir siste kamp før landslagspausen, så da kan vi stille et sterkere lag enn vi gjorde i dag. 

Nei, vi har Leicester i FA-cupen tre dager etter, så er det landslagspause.

Og helgens kamp er mot West Ham ja. Tre ganske vanskelige kamper på rad nå...

Endret av blured
Lenke til kommentar
blured skrev (19 minutter siden):

Kan fort bli de tre til helgen også. Martial ble jo skadet i dag, og Ole bekreftet i post-match at Rashford og Cavani tidligst er tilbake til returkampen mot Milan.

Ja... vi begynner å bli veldig tynne nå.

Sannsynligvis uten Rashford, Martial, Cavani, Pogba, Van de Beek, Mata og De Gea mot West Ham da. Det er en betydelig svekkelse av laget og det er enklere for West Ham å forberede seg til kampen nå. Helt overlegne fysisk.

Sitat

Nei, vi har Leicester i FA-cupen tre dager etter, så er det landslagspause.

Glemte den. Da får vi vel bare krysse alt for at noen kommer tilbake fra skader.

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Dragavon skrev (2 timer siden):

Blir det kamp på torsdag da?

Det blir visst innført veldig strenge tiltak i Nord-Italia no 🤔

Comma Chameleon skrev (5 minutter siden):

Forstår godt hvis den blir flyttet slik det er nå. 

Foreløpig er det ingen indikasjoner på at kampen vil bli flyttet etter hva jeg kan se. 

 

 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Positivt! Veldig spent på ham sammen med de andre talentene vi har i klubben. Kan bli ganske interessant fremover med en ordentlig sportsdirektør, men synes vi har handlet smart de siste overgangsvinduene, spesielt når det gjelder unge talenter så ganske sannsynlig at Murtough har hatt litt å si tidligere. Men kanskje det blir litt mer fortgang i overgangene og ikke sagaer som drar ut hele vinduet?

Det eneste som mangler nå er at klubben støtter Ole på overgangsmarkedet, vi har kommet ganske langt, men mangler dybde og 1-2 verdensklassespillere. Tror det kan bli en rimelig bra sesong etter sommeren med noen signeringer.

Lenke til kommentar
Danielzu skrev (22 minutter siden):

Må jo se an dagens situasjon også. Høres nøkternt ut det du tipper ja. 

Ja, forventningene er jo lave nettopp pga situasjonen. Men jeg skulle ønske vi hadde eiere som trøkket litt til nå i stedet. Det er en perfekt situasjon å gjøre det på om man har økonomien til å tenke litt langsiktig.

Lenke til kommentar

Slik jeg har forstått det etter regnskapstallene kom forrige uke og forståsegpåere har sagt sitt så er vi helt avhengige av å klare Champions League for å kunne bruke noe særlig penger til sommeren. Enten det eller at Glazers pumper inn penger, men det siste vet vi jo at er helt urealistisk.

Sitat

Regnskapstallene til Manchester United bærer igjen preg av coronapandemien, og det er fremdeles faresignaler knyttet til en økende nettogjeld og svakere inntekter i regnskapsårets seks første måneder.

Likevel var tallene som Ed Woodward og United-ledelsen la frem sent torsdag kveld, i all hovedsak, positive. 

Det mange hadde fryktet skulle bli en ytterligere svartmaling av en allerede vanskelig situasjon, kan i stedet ha vist seg å være et avgjørende vendepunkt.

Eller sagt på en annen måte som kan relateres til den pågående pandemien:

Pasienten er ikke frisk, men responderer veldig bra på behandlingen. 

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

https://www.manutd.com/en/news/detail/official-man-utd-travelling-squad-for-second-leg-against-ac-milan-17-march-2021

Sitat

TRAVELLING SQUAD: THE FULL LIST

De Gea, Henderson, Grant; Lindelof, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams; Amad, Fernandes, Fred, James, Matic, McTominay, Pogba, van de Beek; Cavani, Greenwood, Rashford.

Ok det.

Edit: Cavani ikke med likevel nei: https://www.manutd.com/en/news/detail/late-change-to-man-utd-travelling-squad-for-milan-march-2021

Sitat

[...] unfortunately Edinson Cavani suffered a reaction in the final training session before boarding the flight at Manchester Airport.

 

Endret av blured
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...