Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Bare å krysse fingrene for at Pogba finner raskt tilbake til formen han hadde før han ble skadet.

Spillere som kun er på 90-95% av fysisk kapasitet pga tett kampprogram over lang tid, og Bruno Fernandes som ikke presterer på det skyhøye nivået han har prestert i nesten ett år i strekk... og vi ser plutselig ut som om vi hører hjemme midt på tabellen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Frykter det gjenspeiler Solskjær det der. Tror han er ganske fornøyd med nåværende posisjon i serien, og det merker spillerne. Samtidig har laget gjort det såpass bra at det ikke lenger kan spille på den der "vi skal vise dem", underdogenergien.

Solskjær er sikkert en hyggelig mann, men han mangler karisma. Han er ikke en motivator, en kriger.

Lenke til kommentar

Var en trist kamp, men synes ikke vi skal slakte Ole enda. Må ærlig innrømme at 2 plass er langt bedre enn hva jeg hadde turt å håpe på før sesongen. Vi har til tider sett hva dette laget kan få til, men det trengs bedre spillere før vi har like god stall som de beste lagene. 

Tenker at kvalifisering til CL får være målet denne sesongen, så får de hente inn spillere i sommer så laget kan ta nye steg neste sesong. 

Lenke til kommentar

En litt dårlig periode nå. Spådde dette i januar, da jeg så det som usannsynlig at vi skulle fortsette å herje på samme måte. Alle lagene har svingt denne sesongen og vi er intet unntak. City har tatt oss igjen på scorede mål, vi har nå bare scoret nest flest mål i ligaen. Frem til årsskiftet hadde vi ingen problemer med det vanskeligste i fotball - å bryte ned lag og score masse mål, nå sliter vi oftere med det, men til gjengjeld har vi lukka bedre igjen bakover. Spissene er ute av form og noen skader har gjort at vi har lite å komme med fra benk også. I går var James vårt eneste reelle offensive våpen som kunne komme inn og endre der oppe.

Helt forferdelig andreomgang til tross så burde vi likevel vunnet kampen greit ut fra sjansene vi hadde. Rashford med en enorm sjanse, Cavani fra to meter, Matic sitt skudd som ble reddet av noen fingertupper, James sin mulighet på hodet alene foran keeper, og ellers noen bommer på ball/fryktelige avslutninger. Hadde vi utnyttet den veldig gode perioden i kampen så ville det sett annerledes ut. Lite effektivitet for tiden med spisser ute av form.

Når det er sagt så er det ikke så mange dagene siden vi knuste Real Sociedad 4-0 og slo Newcastle lett 3-1. Synes også vi var ganske bra mot Chelsea. Det varierer veldig dette her. I går så det ut som det var lite energi igjen i laget, presspillet var fraværende til tross for at det var kampplanen ifølge Ole før kampen. På slutten var det lite vilje (ork?) til å storme i angrep og satse alt. Får håpe Pogba og Van de Beek er tilbake snart, for vi trenger en energiboost og muligheter til å gjøre flere endringer fra benk.

Det mest positive er at vi knapt taper kamper. Kun tre tap siden starten av desember i alle turneringer. Stor fare for at det blir et tap mot City da.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Får håpe det går bra med De Gea og familien som etter sigende er i Spania. Kona er/var høygravid og Ole sier ikke mer enn at det er "personal reasons" som er grunn til at De Gea er borte. Hvis han er i Spania må han uansett også i karantene når han kommer tilbake. Kan også være noe korona for alt vi vet. Heldigvis er Henderson en veldig god backup, og det gir ham muligheten til å vise seg mer fram. Ble ikke satt på store prøvene i går annet enn sjansen på slutten hvor han gjorde en knallredning.

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar
banansplitt™ skrev (8 timer siden):

da vi ledet Premier League, gull var innenfor rekkevidde, Solskjær hadde motbevist all kritikken som var rettet mot han osv. osv. Good times!

Tja. Ting er da ikke så ille for tiden. Legger man bort det at City presterer noe helt enormt bedre enn resten av ligaen så er jeg fortsatt fornøyd. Mye som kunne og  kanskje burde vært bedre? Joda, men jeg har en god følelse.

Lenke til kommentar

Vi har færrest hviledager av alle, en stor påvirkning. Vi hadde heller ingen pre-season. Heldigvis har vi hatt ganske lite skader frem til i det siste, en klar fremgang denne sesongen. Gutta er godt trent, men at de merker det på kroppen nå er ikke rart.

Noen skader gjør oss sårbare, mot Palace var James eneste reelle offensive alternativ inn fra benk. Her har Chelsea og City med sine store tropper og mange alternativer et fortrinn.

Liverpool er outlieren, de har mest hvile blant "big six" men likevel masse skader.

EvqLXPUXUBAlAbI?format=jpg&name=4096x409

 

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (15 timer siden):

Tja. Ting er da ikke så ille for tiden. Legger man bort det at City presterer noe helt enormt bedre enn resten av ligaen så er jeg fortsatt fornøyd. Mye som kunne og  kanskje burde vært bedre? Joda, men jeg har en god følelse.

Er vel ikke Citys form som er Uniteds største problem. 

Palace nøytraliserte United enkelt etter pause, i likhet med WBA, SU og Newcastle så har de en slugger med mange års erfaring bak rattet: trenere som KAN organisere forsvar. Interessant nok har alle disse fire lagene helvis eller delvis klart å nøytralisere Uniteds venstreside ved å overbefolke der. Dette med å flytte frem Shaw ser nesten ut til å være Uniteds eneste angrepsstrategi i 2021. Utover dette er det liksom å håpe på at Fernandes skal lime den i vinkelen. 

Så hjelper det heller ikke at man har brent ut Rashford og Fernandes. Da ender man opp med å måtte kaste inn spillere som James og Mata for å endre kampbildet, noe som jo aldri vil skje. 

Bare å krysse fingrene for at de klarer å tette rommene mot City, og tar kontringsmulighetene som dukker opp. Slik det ser ut for øyeblikket er jeg mer trygg på seier på Etihad enn hjemme mot Burnley.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...