Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nok en elendig kamp mot de såkalte topp 6 lagene.. Det må hentes inn en ordentlig høyreving i sommer, og så må vi gjøre noe med den midtbanen. Pogba er jo mer skadet eller ute av form enn han faktisk leverer. Vi kan ikke være avhengig av to defensive midtbanespillere halve sesongen dersom vi ønsker å vinne noe av betydning. Rollen til VdB i dette laget bør man finne ut av eller hente et annet alternativ i sommer. Det er nærmest krise at vi stiller med den samme defensive midtbanen når vi møter lag på bunnen av tabellen, ikke akkurat overraskende at vi spiller dårlig mot de beste og verste.

Lenke til kommentar

Sykt hvis Atwell sa det 👀

Etter Klopps kommentarer har vi vært veldig uheldige med avgjørelser, men noen sammenheng vet jeg ikke om det er akkurat.

En helt feil annullering mot Burnley (Maguire), to helt feil avgjørelser mot Sheffield United (angrep på keeper + Maguire-annullering), en helt feil avgjørelse mot WBA (Wesleys angrep på Lindelöf) og nå denne i dag. Føles ganske surt når det skjer så mange ganger på kort tid, synes alle er klare feil. Hadde vært lettere å svelge hvis de var mer usikre situasjoner.

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (15 timer siden):

Etter Klopps kommentarer har vi vært veldig uheldige med avgjørelser, men noen sammenheng vet jeg ikke om det er akkurat.

Nei, selvfølgelig ikke. Men det er bare så slående:

  • Før: En straffe hver 204 minutt (11 straffer på 25 kamper)
  • Etter: En straffe hver 720 minutt (2 straffer på 16 kamper)
Lenke til kommentar

Enig med Carragher her.

Selv om det nok en gang ikke ble seier mot et annet topplag (i ligaen) så er det veldig interessant å se hvordan laget og spillet utvikler seg. Under Mourinho lå vi dypt med mange mann bak ballen og forsvarte oss. Lite aggressivt og lite vilje.

Forrige sesong lå vi dypt, men med flere kontringspunkter foran ballen og mer vilje (og hadde svært gode resultater mot topplagene). Denne sesongen tar vi større sjanser i spillet, ligger høyere i banen og er mye mer aggressive i presset. Selv om det ikke har blitt seier mot big six i ligaen denne sesongen har vi kun sluppet inn ett mål på en straffe mot Arsenal (ekskluderer den freaky kampen mot Spurs her). Vi har enten vært jevngode eller det beste laget i alle kampene. Så selv om det ikke har gitt resultater denne sesongen så tror jeg det er helt nødvendig å utvikle spillet vårt mot de andre gode lagene i denne retningen. Gå ut mer toe-to-toe med motstanderen.

Mot Chelsea vant vi ballen på Chelseas halvdel hele 11 ganger, det er flest i én kamp under Oles tid og flest for United siden vi slo Aston Villa under Van Gaal (faktisk) for fem år siden. 

Comma Chameleon skrev (11 timer siden):

Alt er som normalt med andre ord; Fuck Chelsea. Går ikke an å like de.

Vi har heldigvis fått et mye bedre tak på dem. Etter seieren på Stamford Bridge i 2002 vant vi ikke der igjen før 2011, og igjen i 2012. Kun tre seire der på et tiår under Ferguson. Under Moyes, Van Gaal og Mourinho slo vi aldri Chelsea borte. Etter Ole kom har det blitt tre seire på brua og én uavgjort. 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tja, om jeg skal synse litt... :

  • Pogba er vel antakelig ute litt til, mens Cavani vel er ventet tilbake i dag.
  • McT tror jeg står over denne (benk), ble hentet litt vel raskt tilbake fra skade i forrige kamp mot Chelsea, og tror vi får en midtbane med Fred - Matic i stedet.
  • Tror kanskje James ikke starter i dag, blir nok ikke for mye bakrom for å han å jobbe med mot Palace. Tipper Rashford - Martial/Cavani - Greenwood. Der jeg mener Ole burde gi Martial sjansen, men tror fort han vil være veldig fristet til å starte Cavani (om mulig).
  • Det av sjanser som kommer fra Palace blir fort kontringer, tror derfor Ole starter Bailly > Lindelof.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...