Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ganske utrolig å se City regelrett bare pisse på motstandere i alle faser av spillet i 90 minutter som vi ofte sliter mot. Vi kommer nok aldri til å være i nærheten av det nivået på veldig mange år, så det er bare å håpe på at Pep beveger seg videre snart.

Men jeg må bare lufte litt irritasjon. City gjør akkurat det jeg selv ønsker at United skal gjøre når vi står og stanger mot 9-10 mann; høyt tempo og få touch, mye bevegelse gjennom ledd. Isteden så står vi som statister og sender pasninger frem og tilbake og på siden i håp om at det magisk skal dukke opp masse rom som Rashford kan bruke farten sin på. Tenker så ofte at vi har så mange spillere som, til tross for at de har gode ferdigheter med ball, er ganske så dumme når det kommer til forståelse. Lite bevegelse inn i rom og ingen som greier å tenke mer enn et steg frem. Det er jo en av grunnene til at vi er ubrukelige uten Fernandes, for han har fotballforståelse. 

Skal vi noen gang kunne dominere kamper må vi bli flinkere på det. Jeg vet ikke hva de driver med på trening, men dette bør vel være en tanke som noen der borte har tenkt og at man kanskje bør begynne å trene litt mer på. 

Endret av Mr. President™
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Utrolige tall som sier mye om Bruno Fernandes med 52 målpoeng på 58 kamper det siste året. Men, de sier også litt om hvor syk 33 år gamle Messi er, som har en av sine svakere perioder i et Barcelona-lag som har slitt, og har interne problemer.

Uansett nesten ikke til å tro hva Bruno har levert og hvor godt han passet inn i laget. Må være et av tidenes beste kjøp for United. En av verdens beste spillere siden han kom til oss!

Fantastisk å lese hatet og høre om hvor dårlig Bruno er fra supportere av andre lag i kommentarene under den tweeten. Denne sesongen har hatet mot United kommet mer tilbake, et godt tegn.

Var forrige kamp hans beste for oss hittil? To mål og spilte gjennom medspillere på helt blank kasse tre ganger, pluss headingen som ble reddet på strek. Kunne fort hatt fem-seks målpoeng i den kampen alene. 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Delvis skrev (11 minutter siden):

Hvorfor feirer Bruno og enkelte andre med tommel i munnen?? Ser vemmelig ut, skjønner ikke hvorfor de vil gjøre det.
Vel vel, hver sin smak...

Som profeten over sa, og:

Det var et intervju hvor han forklarer hvorfor, men finner det ikke igjen. Det er fordi han har lovet datteren sin å feire sånn på grunn av noe greier, og med hånda på øret slik han også pleier. Hvis ikke blir datteren dritsur når han kommer hjem, så nå har han ikke lenger noe valg. Sitter i saksa der, Bruno.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Litt spent på troppen i dag, og hvem som eventuelt er ute med skade. Noen potensielle frafall nå, eller så kan flere være tilbake.

McTominay - gikk av med smell mot Real Sociedad - tilbake?
Cavani - muskelskade, ute forrige kamp
Van de Beek - muskelskade, ute forrige kamp
Pogba - ikke tilbake før mars

Håper spesielt de to øverst er tilbake raskt, veldig viktige spillere for oss nå. Pogba også selvfølgelig. Irriterende skade når han var i så god form.

Lenke til kommentar

Det meldes om korona i Manchester United. 

Noen i trenerteamet som har testet positivt og er nærkontakter. Dette skal ha skjedd før turen til Torino, og regnes som under kontroll foreløpig. Ingen spillere er smittet eller nærkontakter. Bare å krysse fingrene for at vi er heldige og at det ikke har spredd seg mer.

Butt og Dempsey blir med Ole på benken i kveld.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Ah shit,  vi møter Chelsea så fort ja. Skulle gjerne hatt Cavani, McTominay og Pogba til den kampen... Det kan fort bli veldig stygt om midtbanen vår ser ut slik den gjorde i dag i hvert fall. 

Ser at det generelt kommet et veldig tøft program de neste fire ukene:

image.thumb.png.3001ad8dac4bea85de868cad8eb4ce29.png

Mot Chelsea, Crystal Palace, Manchester City og West Ham ble det 5 poeng i første halvdel av sesongen i PL... Får håpe vi gjør det litt bedre denne gangen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da blir det AC Milan i 8. delsfinalen i EL.

Vi kan ikke akkurat skryte av å ha vært mest heldige med trekninger denne sesongen.

  • FA-cupen: Liverpool, West Ham, Leicester (møter i mars)
  • EFL-cupen:  Everton, City (tap)
  • CL group stage: PSG, Leipzig (finalist og semi-finalst året før)
  • EL: Real Sociedad, AC Milan (to beste lagene som ikke fra PL)
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...