Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sikkert brannfakkel men jeg synes Martial hadde en ganske oppløftende kamp mot West Ham. Noen frustrerende ting var det, men jeg ble imponert over gjenvinningen hans og jobben han gjorde som targetmann denne gangen. Litt mer bevegelig og aggressiv enn han har vært i det siste. Jeg tror kanskje noe av kritikken etter kampen handler om litt confirmation bias med Martial, siden han har vært mye dårlig en stund. Slik opplevde jeg i stor grad Bojan sin analyse, som var stikk motsatt av Langli sin som meldte fra kommentatorplass at Martial hadde hatt en bra kamp.

Mener også Martial alltid har fått urettmessig kritikk bare for kroppsspråk. Han hadde det samme kroppsspråket forrige sesong da han endte som vår toppscorer. Skulle man dømt spillere utelukkende på kroppsspråk hadde Bruno vært en elendig spiller så mye han slår ut med armene og sutrer når vi ikke lykkes i presset eller slår en feilpasning. Heldigvis er det ikke sånn.

Martial er også med å skape scoringen vår da han drev fremover i høy fart, slapp den ut i riktig øyeblikk og fortsetter i boks på første stolpe. Så går han i duellen som gjør at ballen havner hos Rashford. 

Han var delaktig i stort sett de sjansene vi skapte. Jeg mener Cavani bør være foran Martial på laget nå, men de to er også vidt forskjellige spillere. Martial har hatt flere elendige kamper i det siste og bommet store sjanser, men i går mener jeg han var godkjent+.

På United.no sin spillerbørs skrives det følgende om Martials kamp: «Mer bevegelig og aggressiv i starten enn vi har sett på lenge. Fikk en stor sjanse etter ti minutter, men skuddet ble blokkert. Fikk en solid springskalle av Issa Diop men kom seg heldigvis på beina igjen. Ganske usynlig etter hvilen, men kviknet til i ekstraomgangene da West Ham virket slitne.»

Så det er kanskje ikke en brannfakkel jeg kommer med likevel.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

image.png.39cbb773cda2bc33ed2a5126108a5c65.png

Sammenlikning av poengfangst mellom topp 4.

Litt interessant hvordan egentlig både vi og City ikke har vært spesielt gode mot de andre topplagene. Men de altså enda mer stabile mot de dårligere lagene enn oss (med SHU og CPL skiller det 6 poeng).

Om vi gjør det tilsvarende i returkampene vil vi ende på (9xW+4xD+2xL) = 76 poeng. Eller formulert på en annen måte: Skal vi klare å komme opp på over 80 poeng, er vi nødt til å være like stabile mot bunnlagene som vi var i høst, kombinert med at vi tar et par skalper mot de andre topplagene.

---

Litt ekstra data:

Spoiler

image.thumb.png.78bf53703a1f2a84105c99693e6b4a34.png

 

  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Shola og Mejbri er flyttet opp til a-lagsbobla sammen med Amad Diallo. Gode nyheter at de fortsetter å ta steg.

Hvis én eller to av disse 5-6 supertalentene vi har nå over de neste årene blir gode nok til å være faste i Uniteds førstelagstropp så gror det godt.

Mange som har kommet opp og etablert seg eller er i ferd med å gjøre det de siste årene. Rashford, Greenwood, McTominay og Henderson er topp kvalitet - kanskje etterhvert Williams og Tuanzebe som ligger litt etter og har en annen vei/utvikling men som er veldig lovende spillere.

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Intervju med OGS i VG i dag:
 

Sitat

 

Solskjær bryter inn og ønsker å tilføre et svar da temaet om behandling av spillere med store egoer dukker opp.

– Alle er like mye verdt i en tropp. Det kan være enkelte som får overskrifter og priser og blir tatt ut på årets lag og ditt og datt. Men for at vi, som lag, skal ha suksess, så må alle bidra i forskjellige grader. Noen spiller mer, noen spiller mindre, fortsetter Solskjær.

– Jeg prøver å få alle på laget mitt til å skjønne at de er med og bidrar på sin måte. Så er det enkelte som vil være den store fisken i en liten dam. Da er det kanskje på tide å dra.

 

Nå står det ikkje når intervjuet er gjort, men når OGS sier dette på eget initiativ, så får det meg til å tro at han sikter til en bestemt spiller i United i dag. Eg lurer på kven det er?

Lenke til kommentar

På tide at de begynner å trene på ett-touch. Er jo så begredelig å se på alle pasningene bakover og på tvers.. Hva forventer de egentlig når de møter lag som WBA? At de skal få masse rom? De få bevegelsene som skjer ut på der er nærmest verdiløse når det uansett på liv og død skal brukes 5-10 touch før ballen sendes videre... På tide å se på en City-kamp eller to for inspirasjon. Og så kanskje trene litt på å sette en offsidelinje, kamp etter kamp så ligger Maguire konstant foran alle andre, det har kostet oss utrolig mange poeng. 

Må bare lure på hva de gjør på trening.. Vi er tilbake til det nivået vi var på tidligere mot disse bunnlagene. De slipper inn uendelig mye mål helt til de møter oss.. 

/Rant over

Lenke til kommentar

Problemet er at vi må spille med to defensive midtbanespillere for å beskytte de ubrukelige midtstopperne våres, og selv om vi gjør det så er det ikke nok. Det finnes ingen kreativitet i midtbaneleddet for å gi angrepsspillerne våre sjanser, alt går for tregt. Jeg er overbevist om at når vi løser vår midtstopper krise så vil spillet fremover bli bedre. Maguire og Lindelof passer ikke sammen, de er ikke dårlig hver for seg, men sammen er de en ubrukelig duo. 

 

Det er i hvert fall ikke vits å skylde på dommeren, denne kampen skal vinnes 49/50 ganger, om noe så fortjente vi å tape basert på sjanser. Greenwood var milevis bedre enn Martial som har mistet det helt, det er greit å gå gjennom en tørke en stund men nå har det pågått for lenge, han burde benkes. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
.berZerk skrev (1 minutt siden):

Det er i hvert fall ikke vits å skylde på dommeren, denne kampen skal vinnes 49/50 ganger, om noe så fortjente vi å tape basert på sjanser.

Jo, i dag kan vi skylde på dommeren uansett hva vi fortjente. Vi kunne spilt mye, mye dårligere enn vi gjorde selv i dag, hadde det ikke vært for den syke, syke dommeravgjørelsen hadde vi likevel vunnet denne kampen.

Er enig i at vi ikke spilte godt nok og alt det der, men selvfølgelig kan vi skylde på dommerne for en sånn feil, som ble avgjørende for resultatet. 

Lenke til kommentar

Om vi har marginene med oss og de har marginene med seg så taper vi poeng uansett, de kunne lett hatt 4 mål. Dommeren bestemte ikke det resultatet her uansett hvor dårlig han var. Det vil alltid være merkelige avgjørelser i fotball, det er til å regne med. 

Endret av .berZerk
Lenke til kommentar
.berZerk skrev (9 minutter siden):

Om vi har marginene med oss og de har marginene med seg så taper vi uansett, de kunne lett hatt 4 mål. Dommeren bestemte ikke det resultatet her uansett hvor dårlig han var. 

Men de scoret jo ikke fire mål. De kunne ha gjort det, men gjorde det ikke. Det hadde vært akkurat det samme om de hadde 30 skudd i stolpen. 

Målet som skulle vært annulert skilte 1 poeng fra 3 poeng i dag, uavhengig av prestasjonen til United. Vi gjorde nok til å vinne ved å score et mål, West Bromwich gjorde ikke det (på lovlig vis).

Poenget mitt er ikke hva vi fortjener og ikke, men at selvfølgelig kan vi skylde på dommerne for at vi ikke vinner kampen når dommerfeilen er det som skiller uavgjort fra seier. 

Vi være bedre enn at vi legger skjebnen vår i hendene på dommer og VAR, men i dag skulle vi hatt alle tre poengene selv om vi gjør en etter min mening dårlig kamp. Det skjer i fotball hele tiden.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...