Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gjerdrum-hjelp: Én klubb svarte

Sitat

Døhlen Løken og Kulseth forteller at planen var å henvende seg til idrettsstjerner med spørsmål om å donere noe til deres berørte venn, men svarene lot vente på seg.

- Vi var ikke skuffa, vi trodde vel egentlig ikke at vi skulle få svar fra noen, sier Døhlen Løken til Dagbladet.

Plutselig sperret hun opp øynene, da klubben i hennes hjerte besvarte henvendelsen hennes. Manchester United-supporterklubb tok kontakt - og de tilbød dem en Manchester United-drakt, full av signerte autografer fra noen av de største stjernene i klubben.

Stjerner som Bruno Fernandes, Harry Maguire og United-manager Ole Gunnar Solskjær er blant dem som har signert drakta.

https://www.dagbladet.no/nyheter/gjerdrum-hjelp-n-klubb-svarte/73359154

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Svein M skrev (9 minutter siden):

Ser ut til at Liverpool har meldt seg ut av tetstriden. Da blir det vel enten City eller United i år.


(Selvfølgelig, om vi slår Everton, og Liverpool klarer å vinne mot City, er vi tilbake til bare ett poeng som skiller (4 om de vinner den de har til gode). Så da skal jeg være så idiot at jeg drømmer litt. Men tenker det er opp mot 90% sjanse for det er City som tar det her i år). 

Endret av blured
Lenke til kommentar

Vi ikke tatt særlig mange poeng mot topplagene i år. Vi har tatt 5 poeng på 7 kamper mot Leicester, Arsenal, Chelsea, City, Spurs og Liverpool denne sesongen. Tap mot Spurs og Arsenal, uavgjort mot Liverpool, Chelsea, City, Leicester og Arsenal. Dette er en trend vi må snu. Vi må begynne å vinne 0-0-kampene 1-0. Triks.

Jeg tror også at City tar et ganske greit gull. De har en vanskelig måned nå, så om de fortsatt leder etter at de har møtt United på Etihad 6. mars så går det nok veien. Tipper de vinner med rundt 10 poeng denne sesongen.

Lenke til kommentar

Med 16 kamper igjen har vi 48 poeng å spille for. Vi kan med andre ord få maks 92 poeng. (City kan maks få 98 poeng).

Blir egentlig svært fornøyd om vi klarer 80 poeng eller mer. Det vil si at vi kan gå på f.eks. 3 tap og 3 uavgjort. Med den samme formen vi har hatt, minus den ekstremt dårlige starten (grunnet mangel på pre-season),  bør det være fullt overkommelig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gøy at det satses hart på akademiet i hvert fall. Men tror det fort kan være en god stund til han takler fysikken som skal til i PL.

Spoiler

image.thumb.png.b6a0c2cf4ecac799edca2baf6b5c73a2.png

Nå er selvfølgelig Pogba en god del større enn gjennomsnittsspilleren... Men det der er en voksen med et barn. 

Håper vi klarer å være påskrudd fra start, og at 9-0 kampen ga laget litt mer offensiv selvtillit / at vi tar vare på sjansene litt bedre enn vi gjorde i januar. Vi har vist en stabilitet det siste året, slik at jeg har begynt å gå inn i de fleste kamper med tro om at det her vinner vi bare vi har dagen.

Men litt vanskelig å vite hva du får med Everton.

Både Richarlison (som kan finne på å jogge furtende rundt en hel kamp) og Sigurdsson er ustabile, men gode om de har dagen. De har fått venstre-backen sin Digne tilbake, som er en kraftig forsterkning av laget. Selv om de mangler førstekeeperen sin, var Robin Olsson relativt god mot Leeds. James satt på benken hele forrige kamp, om han er klar til å starte igjen, hever det de ganske greit. Og Calvert-Lewin scorte et veldig Calvert-Lewin mål mot Leeds, han er veldig farlig om han kommer i nærheten av den formen han viste i september. Også har de King som joker på benk, som har scoret irriterende mange ganger mot oss.

Endret av blured
Lenke til kommentar
banansplitt™ skrev (1 time siden):

Jeg merker at jeg ikke lenger gidder å bli med på hype-toget før man faktisk presterer over noe tid på høyeste nivå.

Akkurat dette er litt av grunnen til at det er en del entusiasme rundt Diallo kontra f.eks Shoretire og Hugill som virkelig herjer på juniorlaget for tiden.

Hype-toget er litt annerledes når det gjelder spillere som han, som allerede har vist at han kan få til ting på seniornivå da han ble hentet til oss, og er kommet lengre i utviklingen. Han er et nivå over de andre, og for god for U23-fotball.

Tror ikke han blir så mye høyere, men fortsatt litt å gå på fysisk selvfølgelig. Regelmessig spill i Premier League krever noe helt spesielt av alle, og det kan man aldri vite før det eventuelt skjer. Men mange grunner til å ha litt mer hype rundt denne spilleren enn de andre. Vet ikke om dere har sett de to kampene han har spilt til nå, men han har noe spesielt som veldig få på den alderen har.

Får håpe han klarer å ta det ut og fortsette utviklingen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...