Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi har sendt så mye til Inter, at det bør være rom for å få Hakimi i retur.

Har ikke sett oppsummering av dagens kamp i dag, verken i pause eller etter kamp. Jeg mener bestemt at DDG bør få brorpart av skylden for 2 mål. Det første skal han ha oversikt nok til å slippe ballen forbi. På dagens siste, så skal han være først på alt som blir stusset inn i vår 5-meter når det slås frispark fra midtbanen. I stedet så står han og vinker etter offside.

DDG har en redning i dag, så vidt jeg kan huske. 

Edit: Redningen er ikke en redning en gang - det er innlegget han slår ut igjen. 

Endret av Prusk
Lenke til kommentar

Burde hatt flere mål, og Fernandes sitt mål burde ikke blitt mål🙃. Everton har 3 skudd mot mål, og 3 mål. ManU var overlegne i første omgang, og så setter Everton 2 mål ila 3 minutter i starten av 2. omgang. Hva skjer, har alle lagt ned sverden siden det står 2-0? Trenger nok å fokusere litt mer på forsvar.. Utrolig å se hva Fernandes og nå Cavandi har tilført laget etter at de kom inn. Bra det kom inn noen haner i flokken av hodeløse høns.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Var så irritert i går at jeg ikke orka å skrive noe. Har sovet på kampen og sett gjennom deler av den på nytt i dag, og irritasjonen har gått litt over til en enda sterkere tro på dette prosjektet og laget som er i ferd med å bygges. Jeg mener vi har kommet lengre i gjenoppbyggingen av klubben enn man kunne forvente før sesongen.

Sikkert noen som lar seg irritere over et slikt syn etter de håpløse målene mot og den nærmest traumatiserende opplevelsen på overtid av overtida i går, men det får gå. 

Jeg synes United spilte en fantastisk bra fotballkamp. En av våre beste denne sesongen. Når det setter seg fra 15-20 minutter og ut kampen var vi overlegne Everton i alle spillets faser med bare få unntak. Vi skapte ikke drøssevis med store sjanser hele kampen, men det var selvsikkert, kreativt, trygt. Taktisk var det igjen spot on. Ancelotti snakket mye om hvordan United har utmanøvrert midtbanen til Everton i de tidligere møtene, og at han skulle gjøre grep for å hindre det i å skje. Resultatet er likevel at vi nok en gang overkjører dem fullstendig på midten.

Et av Evertons andre grep er å flokke på vår venstreside for å hindre oss i å bygge opp der, slik vi pleier. Uniteds mottrekk er Greenwood dypere og lengre inn i banen slik at vi kan bygge mer på høyre. Rashford vandrer over for å doble. Både 1-0 og 2-0 kommer fra den siden. Vi har nå kvalitet og strenger å spille på som gjør at vi kan variere mer, og finne sjanser og mål på flere måter. Å bryte ned lavtliggende motstand er det vanskeligste i fotball, men dette har vi nå i stor grad mestret over så lang tid nå at jeg ikke lenger anser det som en hemsko spesielt for dette laget.

Pasningsspillet vårt var også en nytelse i denne kampen. Samtidige bevegelser, selvsikkerhet og tryggheten i å trille tålmodig bakfra og på midten. Evnen til å fortsette å dominere, skape sjanser og score etter 2-2. Vi så i det store og hele ut som et topplag med den autoriteten man skal forvente av Manchester United på hjemmebane.

Hjerneblødningene våre som igjen fører til målene mot er naturligvis en del av den totale prestasjonen, men tillegger man disse øyeblikkene for stor vekt ignorerer man en ellers knallbra gjennomført kamp og en prestasjon som i mine øyne totalt sett viser fremgangen vårt som lag. Har stor tro på at vi skal luke ut naiviteten og kløneriet som gjør at disse unødvendige målene mot ødelegger resultatene. 

Endret av Snikpellik
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Fra United sin hjemmeside om skaden til Paul Pogba: https://www.manutd.com/en/news/detail/paul-pogba-update-after-injury-in-man-utd-draw-with-everton

Sitat

Of course, he will miss Tuesday's Emirates FA Cup fifth-round encounter with West Ham United, in addition to the Europa League ties against Real Sociedad.

“It's an injury that will take a few weeks to heal,” manager Ole Gunnar Solskjaer informed MUTV's Mark Sullivan in an exclusive interview on Monday afternoon. “He's just started his recovery, working with the medical staff and we'll get him back as soon and as safely as we can.

“Of course, Paul has been very important for us and we're not going to take any risks. [So it is] A few weeks definitely. 

Om en ser det jeg har uthevet, vil det med andre ord si at Pogba tidligst er tilbake 28 februar mot Chelsea. Eller kanskje kampen etter der igjen - borte mot City 06 mars.

Lenke til kommentar

Hadde vært moro med Martial-Greenwood-Diallo på topp, men tviler. Tipper Fernandes får hvile og vi får se De Beek i 10er rollen og McTominay-Fred bak der igjen. Telles får nok spille på venstrebacken igjen tenker.

 

e: 

Disse skjekket inn på Lowry tidligere i dag i forkant av kveldens kamp:
Dean Henderson, Nathan Bishop. Aaron Wan-Bissaka, Axel Tuanzebe, Victor Lindelof, Brandon Williams Alex Telles, Harry Maguire, Nemanja Matic, Scott McTominay, Fred, Bruno Fernandes, Donny van de Beek, Amad, Edinson Cavani, Daniel James, Anthony Martial, Mason Greenwood, Marcus Rashford.
 
Diallo :D
Endret av ReaveЯ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...