Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Slik som Pogba har fremstått i det siste hadde det vært synd å miste han, men han har jo hatt glimt tidligere før det faller tilbake til middelmådig.

Liker i grunn hvordan hele laget vårt fremstår, med unntak av høyresiden vår som er mangelfull. Men enklere å forsterke laget nå som det ikke er halve laget som trengs å oppgraderes.

Lurer også litt på hva som er planen med van der beek. 

Lenke til kommentar
ProphetSe7en skrev (3 timer siden):

Lurer også litt på hva som er planen med van der beek. 

Han er nok tiltenkt som direkte erstatter i Brunos posisjon. Tror Solskjær er overrasket over hvor god fysisk form Bruno er i, og slik som han leverer er han jo nærmest undroppable og må/bør spille nesten alt. Van de Beek passer egentlig ikke i så mange andre posisjoner på banen. Mulig han kunne spilt sentralt i noen kamper vi er ventet å dominere alt, men der er jo også Fred utrolig viktig for laget.

Så er det heller ikke så mange kampene vi har klart å drepe når det gjenstår 20-30 minutter eller mer i det siste. Da byttes sjeldent Bruno ut, og hvis han går ut er det heller mer defensivt anlagte spillere som kommer inn.

En annen ting er at vi har sluppet relativt bra unna skader hittil denne sesongen. Sammenlignet med forrige så er det en annen verden. Blir Bruno skadet derimot så trenger vi Van de Beek fra start oftere.

 

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vi har signert en ny spille for damelaget. Maria Thorisdottir spiller midtstopper, og er datter av vår kjære kvinnelangslagstrener på håndballandslaget, Thorir Hergeirsson. Hun er fra Klepp på Jæren i Rogaland. Maria la opp etter U20-VM i Japan i 2012, etter å ha slitt med jumpers-knee. Begynte å trene med Klepp sommeren 2014, og etter det har det gått bedre. Hun har spilt for det norske landslaget siden 2015, og har 46 kamper og 2 mål med flagget på brystet. Vi henter henne nå fra Chelsea, hvor hun har 22 kamper og 1 mål på tre og en halv sesong, så har ikke spilt så mye. 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ny bisarr artikkel fra en av Englands mest kjente fotballjournalister. Wilson bestemte seg tidlig for at Solskjær ikke skal være manager i United, og har brukt tiden etterpå til å forsvare det narrativet med nebb og klør. Både i Guardians podcast og i artikler ukentlig. Her beskylder han Solskjær for å ikke ha noen filosofi.

Filosofien er naturligvis ikke like klar, like bastant og ufravikelig på banen som den er under managere som Bielsa eller Van Gaal. Men det er den tilbakevendte helhetlige filosofien om hva Manchester United skal være som klubb som har drevet oss fremover siden Solskjær flyttet inn på kontoret og gjorde det klart hva han står for. Å satse på akademiet, bruke unge spillere, knytte sammen alle involverte og ansatte til én enhet og familie som er Solskjærs og Uniteds filosofi, og har vært det siden Matt Busbys tid - med unntak av tiden etter Sir Alex og før Solskjær.

Nå beveger hele klubben seg i samme retning og det får - ikke overraskende - resultater på banen og tabellen. Mye takket være at Solskjær er i ferd med å få implementert sin filosofi, Uniteds filosofi, tilbake i klubben.

 

Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
30 minutes ago, Snikpellik said:

Et minne fra britisk presse for et par uker siden. Beklager om jeg maser mye om dette her, men jeg synes bare det er så utrolig fascinerende hvordan Solskjær omtales.

 

Britisk presse er helt ekstremt partiske når det gjelder managere. Noen skal støttes for enhver pris mens andre aldri kan gjøre noe bra. Luke Edwards som her er nevnt støtter feks latterlige Steve Bruce. Britiske managere blir aldri utsatt for den samme typen kritikk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...